Зодиите, които не прощават

0 коментара0/5

Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и няма и да ви простят. Така че бъдете особено внимателни, ако искате да си запазите приятелството с тях.

Зодиите, които не прощават

Телец

Телците са обидчиви и сръдливи, но не са отмъстителни. За сметка на това не очаквайте прошка от тях, а по-скоро едно досадно и постоянно натякване къде, кога и с какво сте сгрешили. Телците се страхуват да не бъдат наранени, което е още една причина да не раздават прошка така лесно.

Лъв

Лъвовете прошка лесно не дават, но често се оказват в ситуации, в които точно на тях трябва да им бъде простено. И тогава всъщност разбират, че не са съвършени и е крайно време да станат по-благосклонни към околните. Но тези им прозрения са от ден до пладне. Бързо се самозабравят и отново стават критични, мрънкащи и чакащи помпозни извинения.

Как приемат изневярата различните зодии? >>>

Дева

Девите имат твърде завишени критерии за всичко и почти никой не може да ги покрие. Ето защо често Девите се оказват в ситуация, в която трябва да кажат "Добре, няма нищо, не си виновен, прощавам ти." Но вътрешно въобще не чувстват това. Искат да бъдат добро с околните, но не могат да избягат от същността си, от перфекционизма си и от злопаметността си.

Скорпион

Скорпионите не само са злопаметни не дават почти никога прошка, но са и хапливи и отмъстителни. Но това може би е защитна реакция, защото те са крайно чувствителни и раними, което ги кара да не допускат твърде много хора до себе си и дори отблъскват много от тези, които са се осмелили да се опитат да влезнат в живота им. 

Козирог

Вие казвате, че може да прощавате и често го правите, но реално само се преструвате. Прошката ви е фалшива, защото сте твърде злопаметни и вътрешно въобще не вярвате, че този или онзи заслужава прошка. Казвате, че прощавате, само защото сте пресметливи и смятате, че може да имате полза от този човек за в бъдеще, да ви бъде свършена услуга и прочие. 

Хоопонопоно - силата на прошката >>>

03.04.2018/Ели Йорданова

Още за: зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зодиите, които не прощават".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева, нумеролог: Числата от рождената дата носят късмет за Григор Димитров

Нели Колева, нумеролог: Числата от рождената дата носят късмет за Григор Димитров

Едно интервю с нумеролога Нели Колева за числата от рождената дата, любовта, късмета и звездата на корта Григор Димитров.

Как да задържите положителната енергия?

Как да задържите положителната енергия?

Позитивното отношение и положителният енергиен заряд са основно оръжие в борбата със сивото ежедневие. Но как да задържите положителната енергия, когато наоколо гъмжи от проблеми и отрицателни емоции?

Коледен подарък според зодията - част 1

Коледен подарък според зодията - част 1

Всяка зодия има характерни черти, които определят предпочитанията й в различни сфери. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията.