Зодиите, които не прощават

0 коментара0/5

Сбъркате ли веднъж, тези зодии никога няма да забравят и няма и да ви простят. Така че бъдете особено внимателни, ако искате да си запазите приятелството с тях.

Зодиите, които не прощават

Телец

Телците са обидчиви и сръдливи, но не са отмъстителни. За сметка на това не очаквайте прошка от тях, а по-скоро едно досадно и постоянно натякване къде, кога и с какво сте сгрешили. Телците се страхуват да не бъдат наранени, което е още една причина да не раздават прошка така лесно.

Лъв

Лъвовете прошка лесно не дават, но често се оказват в ситуации, в които точно на тях трябва да им бъде простено. И тогава всъщност разбират, че не са съвършени и е крайно време да станат по-благосклонни към околните. Но тези им прозрения са от ден до пладне. Бързо се самозабравят и отново стават критични, мрънкащи и чакащи помпозни извинения.

Как приемат изневярата различните зодии? >>>

Дева

Девите имат твърде завишени критерии за всичко и почти никой не може да ги покрие. Ето защо често Девите се оказват в ситуация, в която трябва да кажат "Добре, няма нищо, не си виновен, прощавам ти." Но вътрешно въобще не чувстват това. Искат да бъдат добро с околните, но не могат да избягат от същността си, от перфекционизма си и от злопаметността си.

Скорпион

Скорпионите не само са злопаметни не дават почти никога прошка, но са и хапливи и отмъстителни. Но това може би е защитна реакция, защото те са крайно чувствителни и раними, което ги кара да не допускат твърде много хора до себе си и дори отблъскват много от тези, които са се осмелили да се опитат да влезнат в живота им. 

Козирог

Вие казвате, че може да прощавате и често го правите, но реално само се преструвате. Прошката ви е фалшива, защото сте твърде злопаметни и вътрешно въобще не вярвате, че този или онзи заслужава прошка. Казвате, че прощавате, само защото сте пресметливи и смятате, че може да имате полза от този човек за в бъдеще, да ви бъде свършена услуга и прочие. 

Хоопонопоно - силата на прошката >>>

03.04.2018/Ели Йорданова

Още за: зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зодиите, които не прощават".

Още от "Загадъчно"

Жените и котките

Жените и котките

Дали котката е най-женственият обитател на животинското царство или пък жените наистина са надарени с котешка грация и лукавост, както твърдят и почитатели, и недоброжелатели?Много легенди, басни и приказки разкриват някакво странно,почти мистично родство

Поверия за сватбата

Кои са най-странните сватбени поверия?

Има куп поверия за сватбата и сватбения ден. На някои сме склонни да вярваме, на други – не. Вижте кои са най-разпространените и абсурдни сватбени поверия в България.

Пророкът Нострадамус

Пророкът Нострадамус

Напоследък всеки се интересува от края на света. Може би не успяхме достатъчно силно да реагираме, през 2000-та, на „апокалиптичния ентусиазъм”. После се появи календарът на маите, който така и не успя да измести Нострадамус.