Зимен хороскоп 2017-18

0 коментара0/5

Вижте какво очаква различните зодии през студените месеци. Зимен хороскоп 2017-18

Зимен хороскоп 2017-18
 © istockphoto.com

Зимен хороскоп 2017-18: ОВЕН

Зимата ще е труден сезон за представителите на зодия Овен. Ще ви е натоварено и напрегнато, ще имате много работа. Добрата новина е, че усилията ще си залсужават и вашите начинания ще се увенчаят с успех. Възможни са някои малки проблеми у дома. Пазете здравето си, защото натоварването си казва думата и имунитетът ви е отслабен. Очаквайте голяма промяна с настъпването на Новата 2018 година.

Зимен хороскоп 2017-18: ТЕЛЕЦ

В личен план ви очакват много промени. Ще намерите нови приятели, ще спрете да поддържате отношения със стари. С половинката отношенията ви процъфтяват, а необвързаните ще се зарадват да чуят, че романтиката витае във въздуха около вас. Не пропускайте шанса си. Очаква ви пътуване до любима дестинация и много приключения както в ежедневието, така и в свободното време. 

 

Как се ядосват и изпускат пара различните зодии?

Как се ядосват и изпускат пара различните зодии?

"Ежедневието е пълно с моменти, които ни карат да сме на ръба на нервна криза. Вижте как да изпускат парата различните зодии..."

 

Зимен хороскоп 2017-18: БЛИЗНАЦИ

Зима 2017-18 е изпълнена с много полупки за зодия Близнаци. Вие сте домошари, така че за никого не е изненада, че повечето неща са за дома ви. Очаквайте новини и бъдете подготвени за изненади. Дайте си време за почивка и отделете повече време за семейството.

Зимен хороскоп 2017-18: РАК

Всичко около представителите на зодия Рак този сезон се върти около задълженията - били те професионални, или у дома. Очаквайте промени и бъдете подготвени да се справите с много изнервящи ситуации. Пазете здравето си и опитвайте да отделите време за почивка, колкото и трудно да е това. Очаква ви пътуване на далечно разстояние.

Зимен хороскоп 2017-18

Зимен хороскоп 2017-18: ЛЪВ

Зима 2017-18 е напрегната за представителите на зодия Лъв. Вътрешно не се чувствате добре и това се отразява на отношенията с близките ви. Склонни сте да избухвате, но трябва да намерите начин да сдържате нервите си. Новата година ви е подготвила голяма промяна, която трябва да приемете с отворено съзнание.Намерете си ново хоби, което да приема много излишна енергия, натрупала се във вас. Бъдете внимателни с неразумните покупки, тъй като във финансово отношение ви очаква лека нестабилност.

Зимен хороскоп 2017-18: ДЕВА

Зима 2017-18 е подготвила на представителите на зодия Дева неочаквано пътуване. Периодът е натоварен за вас, затова се подгответе да балансирате между работата и личния живот, между нуждите на близките си и вашите собствени. Периодът е напрегнат, затова не забравяйте да си откраднете моменти за себе си, в които да се центрирате и успокоите. Във финансов план периодът е стабилен, но бъдете внимателни по отношение на здравето си.

Зимен хороскоп 2017-18: ВЕЗНИ

Периодът е благоприятен за представителите на зодия Везни. Очаквайте финансови постъпления, нова работа и много промени. Те ще ви понесат трудно, но ако стиснете зъби, ще преминете с по-малко сътресения през този преход. Промяната е за добро. 

Зимен хороскоп 2017-18: СКОРПИОН

Периодът е натоварен за представителите на зодия Скорпион. Претоварени сте в работата и не смогвате със задълженията. Добрата новина е, че поне във финансово отношение сте стабилни. На любовния форнт ви очакват някои сътресения и промени - при някои по-големи, при други - по-скоро в разпределението на силите във връзката, а не смяна на партньора. 

Зимен хороскоп 2017-18: СТРЕЛЕЦ

Периодът е малко натоварен с негативни емоции за представителите на зодия Стрелец. Атмосферата у дома е изнервена, а многото хора по празниците ви натоварват. Имате нужда да останете сами и не бива да се колебаете да го направите. Добрите новини за вас са, че във финансово и здравословно отношение всичко върви по мед и масло. 

хороскоп, зимен хороскоп

Зимен хороскоп 2017-18: КОЗИРОГ

периодът е пълен с нещо, което Козирогът ненавижда: промени. Нови познанства, промяна на обстановката у дома, нови задължения на работното място. Всичко това ще ви разтърси, но трябва да съберете сили и отново да стъпите здраво на земята. Потърсете утеха в уюта на дома, не се колебайте да потърсите подкрепата на близките си хора.

 

На коя древногръцка богиня отговаря вашата зодия?

На коя древногръцка богиня отговаря вашата зодия?

"Коя е вашата богиня покровителка и кои специални нейни качества притежавате и вие?..."

 

Зимен хороскоп 2017-18: ВОДОЛЕЙ

Зима 2017-18 ще донесе много нови материални придобивки за представителите на зодия Водолей. Нов дом, нова къща, финансови постъпления - рогът на изобилието сега е във вашите ръце. На работа не сте натоварени и прекарвате много време с близки и приятели. Внимавайте обаче, защото здравето ви е разклатено и се нуждае от допълнителни грижи.

Зимен хороскоп 2017-18: РИБИ

Периодът е психическо натоварен за представителите на зодия Риби. Неспокойни сте, нервни, но сдържате всичко в себе си. Не се колебайте да се опрете на рамото на близък човек за съвет и утеха. Не преминавайте през всичко това сами. На работното място всичко е стабилно и нервността ви не се отразява на служебните задължения. 

01.12.2017

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зимен хороскоп 2017-18".

Още от "Загадъчно"

Боговете на славяните

Боговете на славяните

Когато четеш история на България, често оставаш доста изненадан от факта, че по някакъв начин се пренебрегва действителността – ние сме славяни. Набляга се повече на това, че имаме прабългарски корени.

Индийски хороскоп - I част

Индийски хороскоп - I част

Въз основа на индийския Слънчев хороскоп  доста бързо може да разберем с какъв човек си имаме работа или пък да научим малко повече за себе си.

Предсказанията на Калина Трендафилова  винаги се сбъдват

Предсказанията на Калина Трендафилова винаги се сбъдват

Искате да знаете какво ви предстои в бъдеще, какви изненади ви е приготвила съдбата?