Зимен хороскоп 2015-16

0 коментара0/5

Какво очаква различните зодии през зимата – кой ще има проблеми и кой ще се радва на благополучие. Вижте зимен хороскоп 2015-16.

Зимен хороскоп 2015-16
Зимен хороскоп 2015-16 © istockphoto.com
 • Зимен хороскоп 2015-16: Овен

Овенът се радваше на успешен период в живота си, затова сега е ред на малко повече предизвикателства пред представителите на зодията. Очакват ви много допълнителни задачи в работата и у дома. Период, в който ще сте много уморени и за съжаление усиления труд няма да даде позитивни резултати при всички Овни. Въпреки натовареността ще се радвате на крепко здраве и добри отношения у дома.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Телец

Телците ще пътуват. Следващите няколко месеца са белязани с посещения на нови дестинации за представителите на зодията. Очакват ви много нови познанства, някои пот които ще се превърнат в добри приятелства. Не забравяйте да отделите време за себе си.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Близнаци

Зимата няма да е благоприятен сезон за Бизнаците. Очакват ви здравословни проблеми, затова се погрижете за себе си. Въпреки това в работата ще жънете много успехи и ще се радвате на благоразположение от страна на висшестоящите. Очакват ви изненадващи финансови постъпления.

Зимен хороскоп 2015-16

 • Зимен хороскоп 2015-16: Рак

Ще сте нервни и ще имате доста търкания със семейството си. Възможно е дори да се стигне до сериозни конфликти, ако не си наложите да си сдържате нервите. Опитвайте да не пренасяте проблемите от работата у дома. На работното място ви очаква повишение, но заедно с това и много ангажименти. Възможни са служебни пътувания.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Лъв

Период на умора очаква Лъвовете. Ще сте толкова изтощени, че е възможно да излезете в отпуск. Намерете начин да се отпуснете, пътувайте. Отделете се от всичко и всички, които ви напрягат. Периодът за Лъвовете е стабилен финансово и здравословно, но са възможни проблеми в личен план.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Дева

Началото на годината ще в пълно с позитивни събития за Девите. Очаква ви повишение в работата и финансови постъпления. Периодът е благоприятен в личен план – отношенията с партньорите ви процъфтяват. Опитайте да балансирате между любимите хора и работата.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Везни

След като есента беше период на спокойствие, време е Везните да се отдадат изцяло на работата. Периодът е подходящ и за смяна на работното място. За сметка на това в личен план ви очакват проблеми и напрежение, защото е възможно да сте пренебрегнали семейството си.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Скорпион

Зимата е добър период за Скорпиона. Успехи на работното място, нови приятели, нови занимания в свободното време. Скорпионите ще се преобразят през този период и посрещат новата година с нови сили – заредени и позитивни. Стабилност във финансово отношение.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Стрелец

Стрелците могат да очакват проблеми на работа. Периодът за Стрелците е натоварен и за съжаление усилената работа няма да донесе допълнителни дивиденти. За сметка на това сте в добро здравословно състояние, като не броим преумората. Очакват ви служебни пътувания. Ще срещнете подкрепа от страна на семейството и приятелите си, затова поговорете с тях, ако се чувствате претоварени и напрегнати.

Зимен хороскоп 2015-16

 • Зимен хороскоп 2015-16: Козирог

След изключително нервните и натоварени месеци за Козирога, е време за почивка. Времето е подходящо за пътувания или просто за една дълга отпуска, прекарана пред телевизора у дома. Периодът е добър за започване на нови начинания – не се колебайте да си намерите ново хоби, за да можете да разпускате качествено в свободното си време.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Водолей

След стабилния финансов период, Водолеите ще имат проблеми с парите. Може да се наложи да се лишите от някои екстри в ежедневието си, за да компенсирате внезапно появилите се разходи. В работата няма да имате проблеми, но в личен план може да настъпят неочаквани промени.

 • Зимен хороскоп 2015-16: Риби

Периодът е проблемен за Рибите в здравословно отношение. Погрижете се за здравето си и не се колебайте да си останете у дома, за да укрепнете. Очакват ви добри новини и приятни изненади в личен план. Периодът не е подходящ за пътувания, затова отложете екскурзиите за след няколко месеца.

28.12.2015

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зимен хороскоп 2015-16".

Още от "Загадъчно"

Розата

Розата

Кралицата на цветята също има история за своя тежък път на славата.

Целувка под имела

Целувка под имела

Още от най-древни времена, имелът е едно от най мистериозните, чудотвотни и свещени растения, вплетени в Европейския фолклор.