Водолей – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ВОДОЛЕЙ.

Водолей – лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Водолей са артисти по душа. Те не харесват масови тенденции в модата. Когато става дума за маникюра им, обичат  да бъдат шарени и различни. Смесват брокат и декорации, играя си с цветовете.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Водолей

Тъй като са представителки на воден знак, жените Водолей могат винаги да заложат на сините нюанси в маникюра си. Неоновите цветове съчетани с минималистични или асиметрични декорации пък ще разкрият творческата им същност.

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр

Представителите на зодия Водолей са леко отнесени. По природа са мечтатели и не се страхуват да експериментират. За тях новите неща са предизвикателства, които ги правят по-добри и силни хора. Но не подценявайте интелигентността им. Водолеят много добре знае какво иска и какво прави, макар отстрани да изглежда разсеян.

1. След като подготвите кожата на ръцете и оформите добре ноктите си, е време да нанесете заздравител за нокти. Този продукт е идеален за чупливите нокти.

2. След това можете да нанесете лак за нокти. Може обаче да сложите и само заздравителя. Така ноктите ви ще са здрави и бляскави и ще имате перфектният семпъл маникюр.

3. След като заздравителят изсъхне добре с нежни масажни движения нанесете масло за нокти. Масажът ще стимулира кръвообращението, а маслото ще проникне в кожата и кутикулите, за да ги омекоти и подхрани.  Изберете продукт с  много масла.   С него, освен за кожичките и ноктите, ще можете да се погрижите и за кожата на ръцете. Идеалният многофункционален продукт за ежедневието ви.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Водолей – лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Руни

Руни

Те са един от най-опасните магически инструменти. Това се дължи на неспособността на духовниците в Средновековието, да ги разгадаят.

Заклинания за здраве

Заклинания за здраве

Колкото повече напредват технологиите, толкова повече се разширяват и възможностите на съвременната медицина. Не е тайна обаче, че понякога близки на болен човек търсят помощ от окултното Заклинания за здраве – за вярващи и скептични.

Предсказателката Калина Трендафилова за 2008 година

Предсказателката Калина Трендафилова за 2008 година

Калина Трендафилова е една от най-утвърдените наши ясновидки в последните три десетилетия. Нейни ежедневни прогнози излизат от години, а десетки са нейните пророчества, които са се сбъднали.