Водолей – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ВОДОЛЕЙ.

Водолей – лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Водолей са артисти по душа. Те не харесват масови тенденции в модата. Когато става дума за маникюра им, обичат  да бъдат шарени и различни. Смесват брокат и декорации, играя си с цветовете.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Водолей

Тъй като са представителки на воден знак, жените Водолей могат винаги да заложат на сините нюанси в маникюра си. Неоновите цветове съчетани с минималистични или асиметрични декорации пък ще разкрият творческата им същност.

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр

Представителите на зодия Водолей са леко отнесени. По природа са мечтатели и не се страхуват да експериментират. За тях новите неща са предизвикателства, които ги правят по-добри и силни хора. Но не подценявайте интелигентността им. Водолеят много добре знае какво иска и какво прави, макар отстрани да изглежда разсеян.

1. След като подготвите кожата на ръцете и оформите добре ноктите си, е време да нанесете заздравител за нокти. Този продукт е идеален за чупливите нокти.

2. След това можете да нанесете лак за нокти. Може обаче да сложите и само заздравителя. Така ноктите ви ще са здрави и бляскави и ще имате перфектният семпъл маникюр.

3. След като заздравителят изсъхне добре с нежни масажни движения нанесете масло за нокти. Масажът ще стимулира кръвообращението, а маслото ще проникне в кожата и кутикулите, за да ги омекоти и подхрани.  Изберете продукт с  много масла.   С него, освен за кожичките и ноктите, ще можете да се погрижите и за кожата на ръцете. Идеалният многофункционален продукт за ежедневието ви.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Водолей – лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Магията на митологията

Магията на митологията

Липсват ли ти създанията от приказките? Вече пораснал, можеш отново да се върнеш към тях, поглеждайки ги с мъдри, но все още детски очи.

Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре

Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре

Датата 11.1.2011 прави силно впечатление с наличието на 5 единици. Числото 1 е числото на Слънцето. Олицетворява съзидателно и амбициозно начало на замислите, въпреки препятствията.

Рай

Рай

Всеки има собствена представа за отвъдното. Често е комбинация от всички религиозни представи, но може да бъде и просто едно недефинирано по-добро място.