Вярност и зодии

От 0 коментара0/5

В живота на всеки от нас има моменти на изкушение. И ако все пак ако нещо наистина се случи - просто защото е имало такава възможност и човек не е успял да се въздържи... Как ще реагирате? Кои са най-верните зодии? Има ли връзка между верността и зодията.

Кои са най-верните зодии?
Кои са най-верните зодии?

Повечето Овни по принцип са верни.

Повечето Овни по принцип са верни. Отнема им много време, преди да се решат окончателно да бъдат с някого. Когато обаче го направят, то е за цял живот. Въпреки че понякога, особено с напредване на възрастта, го правят просто за удобство.

Достатъчно ли ви е това? Ако не е, трябва да накарате своя Овен да ревнува малко. Много бързо ще се събуди отново.

За Телеца верността също е от особено значение.

За Телеца верността също е от особено значение.

Той никога няма да изневери, стига да няма сериозни причини за това. Такива причина биха били: вие не сте толкова верни като него, наранили сте го или прекалено дълго не сте му обръщали внимание. Ето защо никак не е трудно отново да оправите нещата.

Близнаците определено не са открили верността,

Близнаците определено не са открили верността, защото те обичат разнообразието във всички сфери на живота. Това не озаначава, че не се опитват да бъдат верни, когато са наистина влюбени.

Ала има ситуации, в които може да се поддадат на изкушението, ако срещнат чаровен, енергичен, умен партньор.

За Рака доверието и верността са задължителна

За Рака доверието и верността са задължителна предпоставка за съвместен живот с партньора. Те не са привърженици на свободните връзки, флиртовете или изневерите. Ракът не би приел подобно нещо и при партньора си, независимо колко е влюбен в него.

Лъвът има невероятния талант винаги да съумява да е в центъра на вниманието.

Лъвът има невероятния талант винаги да съумява да е в центъра на вниманието. Той притежава изключителен чар, с чиято помощ винаги върти представителите на другия пол на малкия си пръст и по този начин, разбира се, понякога се стига до ситуации, в които повежда битка със самия себе си... Не е чудно, че понякога може да загуби.

Верността е признак на привързаност и чувства, казва Девата след дълго обмисляне.

Верността е признак на привързаност и чувства, казва Девата след дълго обмисляне. Но какво ще се случи, ако внезапно изпитате привързаност към човек, когото сте срещнали току-що? Нима ще го разочаровате... Ето как може да се случи нещо, но то рядко преминава в нещо сериозно и това е сигурно!

Родените под знака на Везни са абсолютно верни

Родените под знака на Везни са абсолютно верни, защото имат нужда от чиста съвест, за да поддържат вътрешното си равновесие. Ако все пак някой от тях не устои на изкушението, то най-вероятно ще го съобщи предварително. Вие ще имате известно време да предприемете нещо.

Скорпиона

Не така стоят обаче нещата при Скорпиона. По принцип той е верен и съумява да изгради много силна връзка с партньора си и не е склонен да я нарушава заради някакви си креватни изпълнения. Но ако това се случи, никой и никога няма да разбере...

Стрелец

Стрелците определено имат проблем с верността. Те искат да изживеят живота си. Именно по тази причина много трудно се обвързват, почти никога не се кълнат във вярност и винаги имат готови обяснения за всяка непредвидена ситуация. Не се опитвайте да ги следите. Това само ще влоши положението...

Козирогът не понася изневярата.

Козирогът не понася изневярата. Още в началото на връзката си той ясно дава да се разбере, че всяка проява на невярност се наказва. Най-добре е, ако нещо се случи, веднага да му признаете, независимо че това почти винаги ще означава край.

Козирогът е стриктен и изисква от себе си същите неща, които изисква и от партньора си.

Съдбата винаги свири първа цигулка

Съдбата винаги свири първа цигулка - това е мотото на Водолея и с негова помощ той успява да си извоюва свобода, която му е нужна за неговите странности. Въпреки че понякога Водолеите са безскрупулни, човек никога не може да им се сърди истински. Те са си въздухари и такива ще си останат, но винаги ще бъдат обичани...

Рибите също настояват за абсолютна вярност пред партньорите си.

Рибите също настояват за абсолютна вярност пред партньорите си. Но при самите тях това не важи стопроцентово. Те прекалено много залагат на чувствата, ето защо възникват ситуации, в които се появават нежни и мили хора и Рибите просто не могат да устоят. Разбираемо, нали?

Още за: зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вярност и зодии".

Още от "Загадъчно"

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през октомври

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през октомври

Нели Колева предсказва какво ви очаква в любовта за месец октомври 2016!

Ангел хранител

Ангел хранител

Вярвате ли в ангелите хранители? Има ли сила, която ни предпазва от злото и насочва действията ни в правилната посока? Или пък смятате, че човек действа само и единствено според собствената си воля? Научете малко повече за ангелите хранители?

Екстрасенси, врачки, баячки...  – къде е истината?

Екстрасенси, врачки, баячки... – къде е истината?

Те всички твърдят, че притежават „дарба", нещо божествено. В периферията на официалната медицина, те по един или друг начин успяват да отстранят малките ни ежедневни болежки, но правят понякога и чудеса със сериозните заболявания,