Везни – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ВЕЗНИ.

Везни – лак за нокти според зодията

Дамите зодия Везни са много социални и обичани от своето обкръжение. Тяхната двойнствена същност обаче се отразява на стила им. 

Опитвайки се да балансират между полюсните емоции, техният маникюр е алтернативен и индивидуалистичен. Интересни декорации и рисунки са типичен избор за тези дами.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Везни

Смесването на два  нюанса в гамата на лилавото ще разкрие спецификите на характера им. В този ред на мисли всички пастелни цветове са добър избор за представителите на тази зодия.
 

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Везни

Везните, също като Близнаците, са хора на полярностите. У тях живеят поне две различни личности. От добри и снизходителни до упорити и неотстъпчиви. Те са хора на промените, които често не знаят какво искат. Затова обичат да експериментират, а в козметичната им чантичка винаги има голямо разнообразие от продукти.

1. Започнете грижата за ръцете с омекотяващи соли за маникюр. Те правят кожичките по-еластични и лесни за оформяне, като в същото време хидратират кожата. Дори да сте в лошо настроение „Везните“ бързо ще се наклонят в правилната посока за вас и ще се отпуснете.

2. След това отделете достатъчно време да оформите кожичките, да почистите със скраб и след като добре подсушите ръцете, да оформите маникюра. Почистете ноктите от пиленето и преминете към нанасяне на основа, два тънки слоя лак за нокти и топ лак.

3. След като лакът е добре изсъхнал, идва време да нанесете медено масло за кожички. То ще ги направи еластични и меки и ще стимулира растежа на ноктите. Идеално е за ежедневна употреба.

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Везни – лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Идва ли краят на света?

Идва ли краят на света?

Няма вечни неща. Надали има някой, който би оспорил подобно твърдение. Всичко рано или късно среща своя край – планинско възвишение, речен водоем, любимата ни дреха ... преходността на живота ни.

Боговете на славяните

Боговете на славяните

Когато четеш история на България, често оставаш доста изненадан от факта, че по някакъв начин се пренебрегва действителността – ние сме славяни. Набляга се повече на това, че имаме прабългарски корени.

Нели Колева: Числата от 1 до 9 - значение и символика

Нели Колева: Числата от 1 до 9 - значение и символика

Нумерологията крие много тайни /загадки/, които са обект на изследване в редица езотерични школи, някои от древните окултни /мистични/ школи- пазят "тайни знания" от векове.