Тест: Каква е представата ви за семейно щастие?

0 коментара0/5

Какво според вас е истинското семейно щастие и можете ли да го опишете с конкретни примери? Предлагаме ви да проверите интуицията си и да научите нещо интересно и ново за себе си, като направите този лесен тест.

Тест: Каква е представата ви за семейно щастие?

Разгледайте внимателно четирите илюстрации и изберете онази от тях, на която според вас е изобразена най-щастливата двойка. След това прочетете какво означава избора ви:

Добави описание

Ако сте изберали илюстрация № 1

Тогава вярвате в семейни ценности. По-възрастните двойки са пример за силна любов и вярност, които съпрузите са съхранили през целия си живот. Вие мечтаете за такова семейство! Вие не сте ценители мимолетните връзки. За семейство си ще направите абсолютно всичко.

Ако сте изберали илюстрация № 2

Това означава, че никога не сте се доверявали на чувства си. Вие сте скептик, затова мислите, че комфортът е далеч по-важен от сляпата и бурна любов. Оценявате само тези взаимоотношения, в които можете да действате рационално!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Античните символи на любовта >>>

Ако сте изберали илюстрация № 3

Искате забавна и спокойна връзка, в която двамата партньори ще се развиват както самостоятелно, така и заедно. Разбирате, че любимият човек трябва да бъде и най-добрият приятел, с когото можете да говорите по всяка тема и да споделяте всичко. Само по този начин се чувствате комфортно!

Ако сте изберали илюстрация № 4

Тогава сте привърженик на "шаблонните" отношения. Нямате надценени изисквания за партньора си. Той трябва да бъде верен, да работи и да ви обръща внимание. Вие не сте от  хората, които са прекалено емоционални, но  въпреки това изграждането на семейство е задължителен житейски момент за вас, който не бива да бъде прескачан.

Още от "Загадъчно"

Как празнуват Коледа различните зодии?

Как празнуват Коледа различните зодии?

Как изглежда идеалната Коледа за различните зодиакални знаци - какво правят, какво е настроението им? Вижте как празнуват Коледа различните зодии.

4 начина да пречистите дома от негативна енергия

4 начина да пречистите дома от негативна енергия

Негативната енергия е навсякъде около нас. Тя може да се настани в дома ни с предмети, пълни с отрицателни вибрации, или пък да бъде внесена от хора с лоши мисли. Как да предпазите дома си от негативна енергия и как да го пречистите, вижте 4 метода.

За родените на нечетни дати

За родените на нечетни дати

От нумерологична гледна точка особен интерес представляват хората родени на нечетни дати.