Тест: Каква е представата ви за семейно щастие?

0 коментара0/5

Какво според вас е истинското семейно щастие и можете ли да го опишете с конкретни примери? Предлагаме ви да проверите интуицията си и да научите нещо интересно и ново за себе си, като направите този лесен тест.

Тест: Каква е представата ви за семейно щастие?

Разгледайте внимателно четирите илюстрации и изберете онази от тях, на която според вас е изобразена най-щастливата двойка. След това прочетете какво означава избора ви:

Добави описание

Ако сте изберали илюстрация № 1

Тогава вярвате в семейни ценности. По-възрастните двойки са пример за силна любов и вярност, които съпрузите са съхранили през целия си живот. Вие мечтаете за такова семейство! Вие не сте ценители мимолетните връзки. За семейство си ще направите абсолютно всичко.

Ако сте изберали илюстрация № 2

Това означава, че никога не сте се доверявали на чувства си. Вие сте скептик, затова мислите, че комфортът е далеч по-важен от сляпата и бурна любов. Оценявате само тези взаимоотношения, в които можете да действате рационално!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Античните символи на любовта >>>

Ако сте изберали илюстрация № 3

Искате забавна и спокойна връзка, в която двамата партньори ще се развиват както самостоятелно, така и заедно. Разбирате, че любимият човек трябва да бъде и най-добрият приятел, с когото можете да говорите по всяка тема и да споделяте всичко. Само по този начин се чувствате комфортно!

Ако сте изберали илюстрация № 4

Тогава сте привърженик на "шаблонните" отношения. Нямате надценени изисквания за партньора си. Той трябва да бъде верен, да работи и да ви обръща внимание. Вие не сте от  хората, които са прекалено емоционални, но  въпреки това изграждането на семейство е задължителен житейски момент за вас, който не бива да бъде прескачан.

Още от "Загадъчно"

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Подходящи Лични години за брак – 2 част

Феноменът кълбовидна мълния

Феноменът кълбовидна мълния

„За да повярваш, трябва да видиш“. Много хора са изключително скептични относно съществуването на този феномен, но прекалено голям е броят на очевидците.