ТЕСТ: Как виждате живота си?

1 коментар0/5

Предлагаме ви един лесен психологически тест, който ще разкрие малко повече за същността ви, за начина, по който виждате света и за това, какво е наистина важно в живота ви.

ТЕСТ: Как виждате живота си?
 © istockphoto.com

Този тест има 10 точки, всяка от които изисква да си представите нещо. За да е максимално обективен тестът, трябва да казвате първото нещо, което чувствате. Опитайте да се доверите на интуицията си, вместо да разсъждавате. За всеки случай си записвайте отговорите на лист хартия. След като отговорите на 10-те въпроса, преминете към частта с отговорите, която ще ви помогне да разшифровате резултатите от теста. Споделете ни как е преминал тестът за вас?

ВЪПРОСИ:

1. Представете си, че стоите на път. Какъв е пътят? (тясна улица, магистрала, кръстопът, селски път и т.н.)

2. Къде се намира слънцето в този момент, в който сте на пътя?

3. Тръгвате по пътя и изведнъж се озовавате пред ограда. От какво е изработена оградата - камък, дърво, метал и т.н.?

4. Как ще преминете през оградата?

5. След като преминете през оградата, пред вас има гора. Как си представяте тази гора? (приказна, с високи, с ниски дървета и т.н.)

Вижте също:

ТЕСТ:Какво е емоционалното ви състояние в момента?

гора, горска пътека, тест

6. В гората има пътека. Тръгвате по нея и намирате ключ. Какво ще направите с ключа? (ще го вземете, ще го подминете, ще се страхувате да го докоснете, ще го закачите на клон и т.н.)

7. След известно време вървене по пътеката, стигате до езеро. Как изглежда езерото? Какво ще правите, след като стигнете до езерото? (ще плувате, ще ловите риба, ще хвърляте камъчета в него и т.н.)

8. От другата страна на езерото виждате дома на своите мечти. От него излиза мъж/ жена, която изглежда като излязла от сънищата ви. Какво ще направите?

9. Зад къщата отново виждате пътека. Как изглежда тази пътека? Когато тръгнете по нея виждате препятствие. Как изглежда то? (може например да е оградата от първата пътека, може да е нещо различно)

10. Къде се намира слънцето в момента, в който сте тръгнали по тази пътека? 

След като сте записали отговорите си или сте ги запомнили добре, е време да проверите какво издават те за вашата същност.

ОТГОВОРИ:

1. Пътят показва вашето отношение към заобикалящата ви действителност. Ако пътят е широк и асфалтиран, то вие сте ангажирани хора и силно отдадени на работата си, но трябва да намирате повече време за почивка. Ако пътят е неасфалтиран, то вие водите спокоен живот, далеч от светския шум. Прекарвате свободното си време у дома, в компания на любими хора. Ако на пътя има дупки или камъни, то нещо към момента ви тревожи. Възможно е да ви предстои препятствие или да очаквате разрешаване на някакъв проблем. 

2. Слънцето показва вашите цели, идеи и мечти. Ако слънцето тепърва изгрява, то вие сте започнали да ги осъществявате. Ако слънцето е високо в небето, както по обяд, значи сте осъзнали повечето си идеи и голяма част от плановете ви са изпълнени. Ако слънцето залязва, то вие имате колебания с своите идеи и е много вероятно да се откажете от осъществяването им.

3. Оградата символизира препятствията в живота ви. Колкото по-висока е, толкова по-голяма е вашата склонност да преувеличавате проблемите си. Същото важи и за материала, от който е направена.

4. Начина, по който решите да преминете през оградата, символизира начина, по който преодолявате препятствията в живота си. Дали избирате да я прескочите, да я заобиколите, да я съборите.

5. Гората издава повече за вашата същност. Ако е гора с малко и не много високи дървета, то вие сте човек, който не се ядосва твърде много на ежедневието, приемате нешата по-леко. Ако гората е смесена, то вие сте човек, който обожава да търси знания и имате необичайно мислене. Изглолистаната гора издава, че сте строг човек, който не прави компромиси. 

ключове

6. Ключът е символ на вашето щастие. Тук всичко е много просто. Колкото по-малък е ключът, толкова по-голямо значение отдавате на вътрешното си спокойствие и интимността с партньора си. Колкото по-голям е ключът, толкова по-важно за вас е материалното спокойствие, за да сте щастливи. Колкото по-красив и шикозен е ключът, толкова по-важен за вас е публичният ви образ, начинът, по който останалите ви виждат. Ако го вземете без колебание, то вие не се страхувате да поемате рискове и не пропускате шансовете си. Ако го подминете или го закачите на клон, то често пропускате възможностите си.

7. Езерото символизира човека, когото обичате, партньора ви. Колкото по-дълбоко е езерото, толкова по-силни за чувствате ви. Ако езерото е спокойно, то отношенията с партньора ви са хармонични. Ако е езерото се движи, водите са мътни или има водопад, то вие сте страстни, но и много нервни натури. Ако пък има водовъртеж, то вие имате нужда от вниманието на партньора си постоянно. Действията ви по време на езерото издават отношенията с половинката ви. Ако седнете до езерото, вие сте доволни от отношенията си. Ако се изкъпете в езерото или измиете лицето си с водата, то вие обожавате човека до себе си и му имате пълно доверие. 

замък и езеро

8. Действията ви по отношение на човека, който излиза от къщата, показват колко хазартна личност сте в живота. Дали обичате да рискувате, дали се впускате твърде бързо в нови начинания, дали сте лековерни по отношение на привидно идеални неща.

9. Пътеката след къщата символизира бъдещето ви. Препятствията на тази пътека говорят за това дали сте склонни да се учите от грешките си и в каква степен.

10 Слънцето показва колко склонни сте да осъществявате плановете си с течение на времето.

26.09.2016

1 коментарДобави коментар »

Bambulka

От Bambulka26.09.2016, 12:29 ч.

Невероятно! Отдавна не съм попадала на тест с толкова много съдържателни и показателни отговори. Различен, забавен, изискващ въображението ви - пробвайте и ще се уверите ;)

Виж всички коментари за "ТЕСТ: Как виждате живота си?".

Още от "Загадъчно"

И Дзин – да променим съдбата си

И Дзин – да променим съдбата си

До преди 10 години никой не беше чувал за Фън Шуй, а сега всяка трета жена подрежда дома си спрямо него. Новата световна мания е И Дзин – книгата на промените.

Каква зодия сте - кардинална, подвижна или неподвижна?

Каква зодия сте - кардинална, подвижна или неподвижна?

Кои зодии са кардинални, подвижни и неподвижни и защо се наричат така?

Риби – лак за нокти според зодията

Риби – лак за нокти според зодията

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия РИБИ.