Тест: Как тайно казвате "Обичам те"

0 коментара0/5

Какво е първото нещо, което виждате на изображението. То ще покаже начина, по който подсъзнанието ви тайно казва обичам те.

Тест: Как тайно казвате "Обичам те"

Къща

За вас домът и сигурността са в основата на една стабилна връзка. Вие сте домошари и, дори и да излизате от време на време, имате нужда се усамотите у дома, заобиколен от любими хора и предмети. Домът е мястото, където се чувствате най-близки с половинката си и имате възможност да изкажете любовта си най-красноречиво. 

А тайният начин, по който казвате "Обичам те!" е като готвите за любимия човек.

Във вашия дом винаги мирише на нещо вкусно, а дори и да не сте сготвили, най-вероятно в чантата ви винаги ще се намерят бисквитки, ядки или някой вкусен плод, с който да изненадате хората, които обичате.

Луна

Вие сте мечтатели дълбоко в сърцето си. Обичате книгите, писането, танците, изкуството и изразявате любовта си по артистичен начин.

Казвате "Обичам те!" с танц, със стих, с рисунка или друго ваше творение.

Определено сте креативни и имате дар слово, заради което връзките ви са продължителни и много силни. Най-вероятно нямате много половинки в живота си, защото намирате правилния човек, ако не от първия път, то от втория. 

Вълк

Вие сте страстни натури, купонджии, душата на компанията. Показвате любовта си с пронизващ поглед, силна прегръдка и целувка, от коятп ще ви се завърти свят. 

Казвате "Обичам те!" с физически ласки.

За вас думите за безсмислени, ако липсват дествията. Ето защо рядко изказвате чувствата си, но пък многократно ги показвате не само на половинката си, но заявявате любовта си открито пред публика. 

Дървета

Вие сте чувствителни натури и може би сте били наранявани в предишните си връзки. Това ви прави много предпазливи в показването на любов. Дори и да изпитвате обич, ще я заявите след много дълго време. А често такова не ви се дава, тъй като търпението на партньорите ви бързо се изпарява. 

Начина, по който казвате "Обичам те!" е като се откриете що за човек сте, бъдете откровен с партньора си и споделите тайните си мисли, страховете си и всичко останало.

Изграждането на доверие е от основно значение за вас в една връзка. Достигнете ли до този момент, то значи сте открили половинката си в живота. 

Лице

Вие сте хора с добра интуиция. Знаете още от пръв поглед дали ще паснете с някого или не. Мислите мащабно, целите ви са големи и сте много устремени в постигането им. Пожелаете ли някого, то почти сигурно е, че рано или късно ще го спечелите.

Казвате "Обичам те!" като започнете да правите общи планове и вмъкнете половинката си в претрупания ви график.

Когато се влюбите, партньорът ви се превръща в приоритет номер едно, независимо от всички останали важни дела, с които се занимавате и които ви отнемат стотици часове. Вие винаги намирате време за любовта и това кара партньора ви да се чувства наистина специален. 

20.02.2018/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тест: Как тайно казвате "Обичам те"".

Още от "Загадъчно"

Зимен хороскоп 2015-16

Зимен хороскоп 2015-16

Какво очаква различните зодии през зимата – кой ще има проблеми и кой ще се радва на благополучие. Вижте зимен хороскоп 2015-16.

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

Любовен Хороскоп от Нели Колева за 14.02.2014

Датата 14 февруари съдържа всички цифри от настоящата 2014 година, но това не трябва да притеснява влюбените двойки или тези, които са в етап на опознаване с любимия.

Най-големите мистерии в живота на звездите

Най-големите мистерии в живота на звездите

Около звездите винаги се носят всевъзможни слухове, но някои от тях са особено мистериозни, дори зловещи. Ето какви са най-големите тайни, теории и загадки в света на знаменитостите.