Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

0 коментара0/5

Изборите, които всеки от нас прави, издават много за самите нас като личности. Затова ви предлагаме един забавен великденски тест. Изберете си великденско яйце и вижте какво означава

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава
Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава © фото: Istockphoto.com/ Pinterest

Яйце № 1 - Хора на крайностите

Вие сте хора на крайностите. Сменяте настроенията си постоянно. В един момент плачете, в следващия се смеете с глас. Често ви се случва да избухвате и да не можете да сдържате нервите си, затова и повечето ви познати са особено внимателни какво и как разговарят във ваше присъствие. Дразнят ви всички несправедливости, дори дребните неща от ежедневието, кои са извън нормата.

Страстта ви е пазаруването, най-големият недостатък, че харчите парите си за неща, които ви радват за кратко, а след това захвърляте

Добави описание

Яйце № 2 - Приключенците

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте луди глави и приключенци. Обожавате пътуванията до екзотични дестинации и екстремните спортове. Стремите се да се откроите от тълпата, да бъдете винаги различни. Търсите цветното в живота – независимо дали става дума за дрехи, хора или случки. Свободното си време прекарвате сред природата и с приятели. Предпочитте динамичната професия с много разнообразие пред еднообразието на офис работата.

Страстта ви е пътуването, а най-големият недостатък – непостоянството, което често преминава в несериозност

 

Яйце №3 - Творците

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте творчески личности. Изкуството е част от живота ви – ако не като професия, то като интереси. Когато пътувате, посещавате музеи и галерии, вместо заведения. Обичате спокойствието и тишината, чувствителни и раними сте. Прекарвате много време сами, защото така успявате да релаксирате и да се отпуснете. Резервирани сте към хората и ви трябва много време, преди да се доверите на някого.

Най-голямата ви страст са музиката и изкуствата, а най-големият недостатък – мнителността

Яйце №4 - Мистериозните

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте по-затворени към околния свят. Предпочитате около вас да има малко хора и не се чувствате комфортно в големи компании. Внимателно подбирате с кого да споделяте чувствата и тайните си. Следвате принципа, че колкото по-малко знаят хората за вас, толкова по-добре. Дразнят ви твърде приказливите хора и онези, които се хвалят сами за постиженията си.

Страстта ви са книгите, а най-големият недостатък, че винаги сте твърде дръпнати и трудно давате шанс на нови хора да ви опознаят

 

Яйце №5 - Традиционалистите

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте традиционалисти и моралисти. Следвате стриктно правилата във всяка сфера от живота си. Пазители сте на семейното огнище. За вас децата, родителите и роднините винаги идват преди приятелите. Понякога сте твърде властни и със сигурност сте лидерът у дома. Не позволявате да ви се противоречи.

Страст ви е да се занимавате с подреждане на дома и готвене, а най-големият ви недостатък е, че пренебрегвате приятелите и личните си интереси за сметка на близките си. Опитайте да съчетавате двете сфери от живота си

 

Яйце №6 - Балансираните работохолици

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Вие сте балансирани личности по отношение на характера. Откровени сте в отношенията си с останалите и очаквате искреност. Никога не показвате, ако нещо ви разстрои или зарадва. Обичате да споделяте, но не сте от хората, които са готови да разкажат всичко за себе си извън най-близкия си кръг от приятели. Занимавате се с благотворителност и помагате на различни каузи. Отдадени сте на професията и давате всичко то себе си на работното място.

Личната ви страст е работата, а най-големият ви недостатък е,  че често поставяте професията пред семейството

 

25.04.2016

Още от "Загадъчно"

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

Кои са най-добрите дати за сватба през 2016 г.?

2016 е високосна година и мнозина смятат, че двойките, които ще се оженят в тази година, няма да имат късмет.

Нели Колева: Първи стъпки в Нумерологията - част 1

Нели Колева: Първи стъпки в Нумерологията - част 1

Както вече стана ясно, компонентите жизнен път, числото на живота или път на живота са термини, които имат едно и също значение. Жизненият път показва посоката, която ни е отредена свише и която следваме през житейския си път, независимо от нашето желание и приоритети.

2008 - година на Плъха

2008 - година на Плъха

Според Източният хороскоп на 12-те месеца от годината отговарят 12 животни. Легендата разказва, че те са избрани от самия Буда.