Тест: Избери си алхемичен символ и виж от какво се нуждаеш в момента

0 коментара0/5

Алхимията често е наричана Изкуството на мъдрите, а алхимичните символи са известни с огромната си сила, която умее да твори чудеса. Вижте как тези вълшебни символи могат да ви помогнат да откриете от какво се нуждаете в момента:

Тест: Избери си алхемичен символ и виж от какво се нуждаеш в момента
Тест: Избери си алхемичен символ и виж от какво се нуждаеш в момента

Чудили ли сте се някога защо сте избрали този конкретен символ, който винаги да носите като огърлица? Или специфичен символ, който искате да татуирате върху тялото си? Това желание, което е напълно несъзнателно, показва всъщност това, което жадува душата ви.

Това е силата и смисълът на символа и на този тест, да откриете какво желае душата ви в момента. За целта освободете съзнанието си. Сега погледнете изображението. Не позволявайте на мозъка да мисли. Просто разледайте отделните образи. Сега, нека сърцето ви избире един  от алхимичните символи. Ето какво означава вашия избор:

Добави описание

1. Лъвът

Лъвовете символизират Слънцето и необходимостта ви да поемете контрол над съдбата си.

Ако сте избрали лъва, вероятно трябва да избягате от това, което сте построили с толкова много усилия. В живота си до момента сте направили всичко възможно, за да постигнете мечтите си, но сега се чувствате притиснат и доминиран от куп отговорности. Ето защо се чудите дали трябва да поемете по нов път.

Съвет: Приемете изборите, които сте направили и не се задълбавайте в миналото. Помнете, че всеки житейски урок ви прави по-мъдри и че съдбата ви винаги ще бъде във вашите ръце.  

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тест: Открий своето истинско призвание >>>

2. Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е символ на неизбежността и цикличността на времето.

Ако сте избрали пясъчния часовник, вероятно се чувствате в капана на времето. То сякаш е спряло в миналото поради трагично или болезнено преживяване. Ето защо се чувствате сякаш потъвате бавно, без енергия, очаквайки неизбежното да се случи.

Съвет: Опитайте се да вземате най-добрите решения за себе си отсега нататък. Живейте в настоящето. Времето не е ваш  враг, а приятел.

3. Луната

Лунните сили са свързани с емоциите и скритите истини.

Ако сте избрали Луната, тогава сърцето ви е бойно поле. Нещо силно, дълбоко вътре във вас, не може да ви остави да спите или току-що е било събудено и ви тормози. Каква е тази тайна емоция, която ви държи будни - ярост, омраза, гняв или просто страст?

Съвет: Духът ви трябва да намери мир и най-добрият начин да го постигнете е като разкриете чувствата си. Приемането им е началото. Помнете, че тайната е това, което прави емоциите толкова мощни и вредни. Когато излязат наяве, те престават да ни засягат толкова много.

4. Ключът

Ключовете винаги са били свързани с нашето възприятие за живота.

Ако сте избрали Ключът, тогава вашият Дух отчаяно се нуждае от отговори. Пътят, по който вървите ви кара да поставяте под въпрос всичко, което някога сте смятали за истина. Може да не знаете къде да търсите или да сте уморени от търсенето. В един момент сте решили, че нищо не ви интересува вече. Чувствате отегчени и без преспектива.

Съвет: Ключът представлява вашето желание да отворите вратата към нови пътеки. Освен това той е проявлението на духа ви, който ви помага да превъзмогнете проблемите в настоящето и да потърсите нови вълнуващи преживявания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сбъдване на желания - как да го постигнем? >>>

5. Ръката на Фатима

Ръката на Фатима пази от зли сили.

Ако сте избрали Ръката на Фатима, вероятно някой ви мисли злото, а духът ви жадува да се освободи. Освен това Ръката на Фатима, ни казва, че свободата, дори и в най-безнадеждната ситуация, се намира в собствените ни ръце.

Съвет: Намерете време, за да се отпуснете и да презаредите енергията си. Така ще се преборите с негативните сили около вас.

Още от "Загадъчно"

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Според тракийския хороскоп месеца на вашето раждане издава какъв човек всъщност сте. Тракийският хороскоп има 12 зодии, като всяка отговаря на определен тракийски бог. Вижте коя зодия сте според тракийския хороскоп и какъв е характерът ви според него.

Коя зодия си според маите?

Коя зодия си според маите?

Маите имали завидни познания по астрономия и математика. Затова се смята, че техните хороскопи са точни и разкриват много за личността на човек. Вижте коя зодия сте според хороскопа на маите. Отговаря ли на личността ви?

Статусът на Жената през различните културни обективи

Статусът на Жената през различните културни обективи

В древния свят жената е смятана за вещ, а не за личност. Дали е така остава загадка, защото отговора винаги ще зависи от личната преценка.