Тест: Изберете великденско яйце

0 коментара0/5

Кое е първото яйце, върху което попадна погледа ви? Вижте какво означава. Тест: Изберете великденско яйце.

Тест: Изберете великденско яйце

Хората имат съзнание и подсъзнание. Съзнанието може да бъде манипулирано и насочвано в една или друга посока. Подсъзнанието обаче винаги разкрива истинските ни предпочитания, желания и мисли. Затова, важно за този тест е да видите значението на ПЪРВОТО яйце, което забележите/ ви направи впечатление.
 

Опитайте още любопитни тестове, разкриващи повече за личността ви >>>

 

1. Великденско яйце с мотиви на цветя

Ако първо сте забелязали яйцето с цветни мотиви, то вие сте романтици. Чувствителни сте и лесно раними. По-скоро сте интроверти и времето ви минава у дома и сред тесен кръг от най-близки хора. Бягате от шума и суетата както като места, които посещавате, така и по отношение на хората, с които общувате. Въпреки силната ви чувствителност, често пъти проявявате разум и сте доста практични, особено по отношение на финансите. 

тест избери великденско яйце, 1 и 2

2. Великденско яйце със зиг-заг шарка

Ако сте забелязали първо яйцето с шарка зиг-заг, то вие сте хора на практичното. Обичате да анализирате всичко в живота си - от най-малките до най-значимите неща. Почитател сте на минимализма и винаги изхвърляте всичко ненужно от дома и живота си. Обичате да влагате всичко от себе си и методично да вършите работата си, за да получите перфектните резултати. Всичко, по-малко от идеалното, за вас е незадоволително.

3. Великденско яйце на точки

Вие сте слънчеви и лъчезарни хора. Усмивката никога не слиза от лицето ви. Обичате да сте сред хора. В дома ви винаги има гости. Хората обожават да са около вас, защото знаете как да ги накарате да се усмихнат. Верни приятели сте, единственият ви недостатък е, че не знаете как да се пазите от използвачи.

тест избери великденско яйце, 3 и 4

4. Хипнотизиращо великденско яйце

Вие сте енергични и креативни. Идеите и живецът ви никога не свършват. Обичате да експериментирате. Не сте от хората, които се ядосват лесно. Обичате понякога да се носите по течението и не се страхувате от това, къде ще ви отведе. Склонни сте да оставяте Съдбата да решава вместо вас и да се адаптирате спрямо ситуацията. 

5. Едноцветно великденско яйце

Вие сте сериозен човек. Рядко се усмихвате, дори да сте в добро настроение. Понякога изглеждате начумерени отстрани, но това е, защото не обичате да показвате емоции. Търсите стабилност в живота си. Експериментите не са за вас. Обичате да се занимавате с благотворителност. Липсата на стабилност ви тревожи, промените не ви понасят лесно.

тест избери великденско яйце, 3 и 4

6. Писано великденско яйце

Вие сте сложни личности. Отстрани изглеждате мистериозни и леко ексцентрични. Привличат ви луксозните неща в живота. Следите тенденции те в различни сфери и обожавате новите придобивки, дори да не са ви необходими.

7. Раирано великденско яйце

Вие сте лидери. Обичате да доминирате над останалите. Независими сте и не обичате да получавате нареждане от когото и да било. Верни приятели сте, но близките ви хора са малко заради трудния характер, който не се свените да демонстрирате.

тест избери великденско яйце, 7 и 8

8. Великденско яйце на пръски

Обичате забързания живот и премерените рискове. Еднообразието не е за вас, затова се стремите да правите винаги нещо различно. Обичате големите и шумни компании и необичайните туристически дестинации. Ако нещо не ви харесва, правите всичко възможно, за да го промените. 

07.04.2018/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тест: Изберете великденско яйце".

Още от "Загадъчно"

Любимите храни на зодия Стрелец

Любимите храни на зодия Стрелец

Стрелците трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашно-чревни заболявания. С какво трябва да се хранят представителите на зодия Стрелец?

Зимен хороскоп 2016

Зимен хороскоп 2016-17

Какво очаква различните зодии тази зима? Вижте зимен хороскоп 2016-17.

Направена ли ви е магия?

Направена ли ви е магия?

Ако животът ви не върви по вода, а постоянно се натъквате на подводни камъни, в които се спъвате, навярно започвате да се чудите къде е проблемът и дали случайно пък не ви е направена магия, виновна за неволите ви. Ето как може да разберете дали ви е направена магия?