Тест: Изберете сърце и открийте какви сте в любовта

0 коментара0/5

Този забавен тест ще ви разкрие какви са вашите силни и слаби страни в любовните отношения. Ако сте любопитни да разберете нещо повече за себе си, разгледайте внимателно следните изображения:

Тест: Изберете сърце и открийте какви сте в любовта

Любовта е тайнствено чувство, което трудно може да се опише. Понякога дори не знаем кога започва, но винаги е динамична и ни променя. Ако искате да разберете повече за това как ви вижда вашия партньор, страстни или романтични сте в любовта, направете този тест. Разгледайте внимателно четирите изображения на сърца и изберете онова, което ви харесва най-много. Ето какво разкрива то за вас:

Добави описание

Сърце №1:

Вие действате успокояващо на хората до вас. Доверието и лоялността са сред най-важните качества, които трябва да притежава вашия партньор. Вие от друга страна се нуждаете от известно време, за да отворите душата си и разкриете тайните си на нов човек в живота ви. Но щом се решите на тази важна крачка, вие отваряте съцето си и сте преданни изцяло на човека до вас.

Сърце №2:

Вие сте хищник, що се отнася до любовните връзки. Изключително съблазнителни, рядко разкривате истинската си същност. Опиянявате със своята тайнственост и никога не се отдавате напълно на един човек. По този начин се стремите да защитите себе си и да не бъдете наранени. Онези, които са с вас са омагьосани от присъствието ви и никога не могат да ви се наситят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

50-те знака на сериозната връзка >>>

Античните символи на любовта >>>

Сърце №3:

Вие дълго сте търсили и сте се борили, за да имате идеалната връзка, като в приказките. Обичате задушевната атмосфера, романтичните жестове и вричане във вярност. За вас най-голямото щастие е да подарите на някого душата и сърцето си и да получите същото в замяна.

Сърце №4:

Вашата страстна натура предопределя ненаситното ви сексуално желание. Притежавате силна енергия и винаги държите ситуацията и хората под своя контрол. Това се харесва на вашите партньори, които с удоволствие ви се подчиняват. Под завивките сте ненадминати, което могат да го потвърдят всички ваши настоящи и минали любовници.

23.03.2018/Боряна Харлова

Още от "Загадъчно"

Цветът на очите говори – 1-ва част

Цветът на очите говори – 1-ва част

Цветът на очите от физиологична гледна точка е отличителна черта, повлияна от различни гени в организма на човек. Учените смятат обаче, че освен наследствено формиран, цветът на очите е определящ и за характера и социалното ни поведение.

Съществуват ли вампирите?

Съществуват ли вампирите?

Покрай филмите и модерната литература, вампирите се върнаха отново на мода. Съществуват ли наистина вампирите или са плод на дълги години наслагване на въображаеми образи и случки? Къде свършват фактите и къде започва фолклорът?

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Гадаене на бъдещето с хранителни продукти

Преди да сте изяли всичко от чинията си, се вгледайте по-добре в храната, защото в нея може да се крие ключът, който ще покаже какво бъдеще ви очаква.