Тест: Геометрия на характера

0 коментара0/5

Знаете ли, че предпочитанието към една или друга геометрична фигура, може да разкрие черти от характера ви? Открийте какъв тип човек сте с този бърз и лесен тест:

Този тест е разработен от психолога Сюзън Делинджър. В неговата основа лежи метода на психогеометрията.  Съответно в нея има 5 вида личности, които съответстват на една от 5-те геометрични фигури.

За да разберете, кой тип личност сте вие, разгледайте за 10 секунди картинката с 5-те фигури.Изберете онази, която асоциирате със себе си. Останалите подредете в низходящ ред.

Избраната под номер 1 представя основните черти от характера ви, а последната фигура във вашата номерация представляват хората, с които комуникирате най-трудно.

Имайте предвид, че резултати представят сегашното ви състояние, а не са валидни за цял живот.

 

Тест: Геометрия на характера

 

1.Кръг

Ако кръгът е формата, която ви е допаднала най-много, вие сте чувствителна и сантиментална личност. Обичате задушевните разговори и винаги усещате, когато ви лъжат. Имате развита емпатия и съпреживявате както радостта, така и болката на хората около вас. Добър човек и чудесен слушател, вие се чувствате истински щастливи, само когато вашите близки и приятели са щастливи.

Тест: Геометрия на характера

Вие сте миротвореца във всеки конфликт, общителна, доверчива, но и нерешителна личност.Не обичате да поемате отговорност, а в стремежа си да поддържате добри отношения с околните давате обещания, които не можете да спазите.

 

Добави описание

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

 

2.Триъгълник

Триъгълникът е символ на лидерството. Ако сте избрали тази форма, то вие сте енергична личност, която е ръководител по душа.  Характерни черти във вашия характер са увереностсилната амбиция, прагматизмът, но и нетърпение. Много добре знаете какво искате и се стремите към постигане на целите си. Обичате риска, но никога не признавате грешките си.

Тест: Геометрия на характера

Желаете да сте в ценъра на събитията и да водите хората след себе си. На работното място сте незаменим сътрудник. Хората Триъгълници са контактни и са способни да завържат разговор практически с всеки.

 

3.Квадрат

Вие сте трудолюбива личност. Притежавате търпение, на което мнозина могат да ви завидят. Такива хора никога не оставят започнатата работат наполовина. Невероятно целеустремени, винаги постигате целите си. Не обичате изненадите и импровизациите, а искате всичко да върви по предварително зададен план.

Тест: Геометрия на характера

Вие сте практична личност, която има склонност към аналитично мислене. Стремите се да систематизирате всичко около себе си по ваши собствени принципи. Вашето мото в живота се изразява в една дума – Стабилност.

Добави описание

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Тест: През коя врата бихте преминали? >>>

 

4.Правоъгълник

Правоъгълникът е много нестабилна форма. Ако сте избрали него, вероятно се намирате в преходен период в живота си. Това състояние често се характеризира с криза на личността. Присъща черта на тези хора е неудовлетвореността от живота, който водят в момента и желанието им нещата да се променят. Това положение може да се усложни от обърканост, не разбиране на собствените желания и липса на ориентир.

Тест: Геометрия на характера

Хората, които предпочитат правоъгълника, по правило са неуверени и непоследователни. Чувството им за несъвършенство ги прави много любознателни. Не се страхуват от неизвестното и обичат да експериментират. Достатъчно смели са, за да не спират да учит и да прилагат знанията си на практика. Много доверчиви, тези хора често стават жертва на манипулация.

 

5.Вълнообразна/начупена линия

Тази форма е символ на творчеството. Ако сте избрали нея, означава, че сте креативна и енергична личност, която има мнение и го отстоява. Ексцентрични, непостоянни и експресивни, вие обичате свободата и независимостта и не понасяте правилата. 

Тест: Геометрия на характера

Вие сте много харизматичен човек, който предразполага околните, но същевременно лесно избухвате и не понася чуждите слабости. Главата ви винаги е пълна с идеи, а решенията, които вземате са нестандартни. Характерни черти - комуникативност и оригиналност.

 

21.10.2016/Боряна Харлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тест: Геометрия на характера".

Още от "Загадъчно"

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Февруари е месецът на любовта. Заслужаваме мъничко драматична романтика в навечерието му - Клеопатра и Марк Антоний са едно добро начало на любовния сезон. 

Поверия за времето

Поверия за времето

Кои са най-разпространените и странни поверия, свързани с времето и промените в климата? Какво ни предсказва природата и можем ли да разчитаме на нейните знаци?

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстенът разкрива какъв сте

Пръстен с овален камък се подарява на жена, с която сте в дълбока емоционална връзка. Квадратен камък обичат жените хедонисти, камъка във формата на сълза е за твърдо уверени жени, а камъкът във форма на сърце за романтичните души.