Телец - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ТЕЛЕЦ.

Телец - лак за нокти според зодията

Зодия Телец са упорити и работливи. Те са амбициозни, но умеят и да се наслаждават на живота и да изпускат парата.

Дамите от зодия Телец обичат лукса и това си личи по отношението им към разкрасителните процедури. За тях маникюрът е ритуал, който започва с масаж на ръце с етерични масла и продължава с поставянето на лак в цветове, които се асоциират с природата. Те предпочитат класическите форми на ноктите - овална и квадратна.

 

Идеалната цветова комбинация за зодия Телец

Подходящи цветове лак за нокти за зодия Телец са голяма част от земните тонове, като започнем със зеленото, морското синьо и кафявото. Земните цветове говорят за баланс и хармония. Розовото също много им отива.

 

Подходящи цветове за зодия Телец

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Телец

Телецът е тих и добронамерен, харесва нежните и ненатрапчиви аромати. Разумен е и знае какво иска. Ежедневието му е натоварено, затова залага на практичните неща във всичко, включително в грижата за ръцете и маникюра.

----------------------------------------------------------------------------------------

3  ПРОДУКТА ЗА ПЕРФЕКТНИ НОКТИ И РЪЦЕ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ:
 

Гел за почистване на кожички>>>

Скраб за ръце и тяло Tea Time>>>

Изсушител за лак за перфектен мнаикюр >>>

----------------------------------------------------------------------------------------

1. След като добре сте почистили стария лак е време да се погрижите за ноктите. Поставете ръцете в омекотяващи соли за маникюр. Те правят кожната гънка по-мека и помагат за по-лесното й оформяне. Солите за маникюр хидратират и поддържат естествения баланс на кожата и ноктите.

2. След това сте готови да почистите и оформите кожната гънка. След накисването в солите това ще стане бързо и лесно, както Телците обичат. Но няма перфектен маникюр без идеално почистена и мека кожа на ръцете. Затова е време да се погрижите да изтриете следите на тежкото ежедневие от кожата на ръцете, като използвате скраб. Съчетанието от захар, сол и нежният аромат на масло от шея ще се погрижат за кожата на ръцете

3. След това се погрижете за самите нокти. Оформете ги внимателно и нанесете база за маникюр, два тънки слоя за постигане на перфектния плътен цвят и завършете с топ лак. Телците почти винаги бързат за някъде, затова може би ще имате нужда от изсушител за нокти, за да се върнете възможно най-бързо към задачите си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Телец - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Истина, вяра, любов - прогнозите на Калина Трендафилова

Истина, вяра, любов - прогнозите на Калина Трендафилова

Калина Трендафилова за политическото положение в страната и събитията, които вълнуват България. Всичко това в новата й книга "Истина, вяра и любов".

Тайната на вятърните чанове

Тайната на вятърните чанове

Вятърните чанове са не само популярен сувенир и универсален подарък за дома, но са и силно средство за прогонване на негативната енергия според фън шуй. Важно е обаче вятърните чанове да се сложат на правилното място, за да действат ефективно.

Нумеролог Нели Колева: Числа, мистика, предсказания, наука

Нумеролог Нели Колева: Числа, мистика, предсказания, наука

Нумерологията е наука за числата, древна и символно кодирана наука. Тази наука разкрива взаимовръзката между числата, може да намери приложение в много сфери на живота.