Телец - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ТЕЛЕЦ.

Телец - лак за нокти според зодията

Зодия Телец са упорити и работливи. Те са амбициозни, но умеят и да се наслаждават на живота и да изпускат парата.

Дамите от зодия Телец обичат лукса и това си личи по отношението им към разкрасителните процедури. За тях маникюрът е ритуал, който започва с масаж на ръце с етерични масла и продължава с поставянето на лак в цветове, които се асоциират с природата. Те предпочитат класическите форми на ноктите - овална и квадратна.

 

Идеалната цветова комбинация за зодия Телец

Подходящи цветове лак за нокти за зодия Телец са голяма част от земните тонове, като започнем със зеленото, морското синьо и кафявото. Земните цветове говорят за баланс и хармония. Розовото също много им отива.

 

Подходящи цветове за зодия Телец

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Телец

Телецът е тих и добронамерен, харесва нежните и ненатрапчиви аромати. Разумен е и знае какво иска. Ежедневието му е натоварено, затова залага на практичните неща във всичко, включително в грижата за ръцете и маникюра.

----------------------------------------------------------------------------------------

3  ПРОДУКТА ЗА ПЕРФЕКТНИ НОКТИ И РЪЦЕ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ:
 

Гел за почистване на кожички>>>

Скраб за ръце и тяло Tea Time>>>

Изсушител за лак за перфектен мнаикюр >>>

----------------------------------------------------------------------------------------

1. След като добре сте почистили стария лак е време да се погрижите за ноктите. Поставете ръцете в омекотяващи соли за маникюр. Те правят кожната гънка по-мека и помагат за по-лесното й оформяне. Солите за маникюр хидратират и поддържат естествения баланс на кожата и ноктите.

2. След това сте готови да почистите и оформите кожната гънка. След накисването в солите това ще стане бързо и лесно, както Телците обичат. Но няма перфектен маникюр без идеално почистена и мека кожа на ръцете. Затова е време да се погрижите да изтриете следите на тежкото ежедневие от кожата на ръцете, като използвате скраб. Съчетанието от захар, сол и нежният аромат на масло от шея ще се погрижат за кожата на ръцете

3. След това се погрижете за самите нокти. Оформете ги внимателно и нанесете база за маникюр, два тънки слоя за постигане на перфектния плътен цвят и завършете с топ лак. Телците почти винаги бързат за някъде, затова може би ще имате нужда от изсушител за нокти, за да се върнете възможно най-бързо към задачите си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Телец - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според кръвната група?

Какъв си според кръвната група?

Какво издава кръвната група за човек като личност, кои са добрите и кои лошите черти от характера, кои са силните и слабите му страни. Вижте един забавен тест за това какво издава кръвната група за вас.

Гледачките-между вярата и недоверието

Гледачките-между вярата и недоверието

Ходили ли сте на гледачка? Има три варианта: не сте ходили – за вас това са глупости, ходили сте, но въпросната гадателка на бъдещето ви е казала пълни измислици или пък сте ходили и тя е познала доста неща от настоящ и бъдещ план.

10 неща, които само Лъвовете ще разберат

10 неща, които само Лъвовете ще разберат

Представителите на всяка зодия "говорят" на различен език. Езикът на Лъвовете е горд, горещ и страстен. Вижте кои са 10-те неща, които само Лъвовете ще разберат.