Тайната природа на зодия Овен

1 коментар0/5

Преди да се забъркате с представителите от зодия Овен, вижте първо каква е истинската им същност. Ето няколко истини за тайната природа на Овните.

Тайната природа на зодия Овен

Овните са огнени

Зодия Овен е един от трите огнени знака от зодиака, така че съвсем естествено е и характерът им да е огнен. Това може да бъде както комплимент, така и обида (зависи от гледната точка). Огненият характер на Овните ги прави една идея по агресивни, отмуъстителни, защитаващи яростно и докрай интересите и хората, които са им важни. Огнената им енергия се чувства още с влизането им през вратата. Тя изпълва цялото помещение и предизвиква страхопочитание от околните.

Овните имат голямо его

Често представителите на зодия Овен изглеждат скромни, тихи и срамежливи, но всъщност зад тази плахост се крие голямо его. Ето защо, ако не сте човек, който може да им го подхранва, въобще не се занимавайте с тях.

Овните са авантюристи

Те обичат приключенията, да опитват нови неща, нови вкусове, нови изживявания. Любопитни и любознателни са, но ако нещо не им допадне от първия път, втори шанс няма да му дадат. Така са и с хората и новите запознанства.

Овните се отегчават лесно

За да сте приятел, партньор или въобще да сте близък със зодия Овен, това означава да сте безкрайно изобретателни и интересни - без отегчителни теми за разговор, без еднообразен и скучен секс и т.н. В противен случай бързо ще бъдете отстранени от полезрението им. 

Овните не играят на дребно

Представителите на тази зодия смятат, че въобще не си заслужава да обръщат внимание на малките неща в живота, дребните детайли, незначителните бизнес проекти с неясно бъдеще и т.н. Те гледат мащабно на нещата, стремят се да ловят големи риби, поставят си високи цели, въобще не обръщат внимание на малките детайли. Това, обаче, понякога им изиграва лоша шега, защото пропускат важните неща и хора в живота си.

Добави описание

Овните са работохолици

Понеже си поставят високи цели, съвсем логично им се налага да работят много. Но работохолизмът им е нещо, което ги държи будни, енергични и мотивирани и никак не ги изтощава. Или иначе казано Овните са си спечелили отдавна приза "служители на месеца".

Овните са състезателни натури

Когато представителите на тази зодия искат неща, състезават се в нещо, стремят се към нещо, няма сила по пътя им, която да ги спре да бъдат първи. Така че по-добре се отдръпнете и не заставайте на пътя на Овните, защото в противен случай рискувате да бъдете премазани.

Овните нямат капка търпение

Когато Овните искат нещо, го искат веднага. Когато имате среща с Овен, по-добре елате 5 минути по-рано, защото минута закъснение може да ви спечели огромния гняв на Овена или въобще да не го видите повече. 

Овните са независими

Не си мислете, че може да подчините Овен и да му казвате какво да прави. Представителите на тази зодия са безкрайно независими, самостоятелни, дори склонни да се затварят в себе си понякога. Не навлизайте в личното им пространство, нито се опитвайте да контролирате живота им, за да не си навлечете гнева им.  

Овните са директни

Представителите на тази зодия имат нужда да казват точно това което мислят, особено на хората, които ги познават най-добре. Ако се налага, успяват да сдържат хапливия си език (пред шефа си например), но това ги кара да се чувстват така сякаш ще експлодират. Ето защо очаквайте от Овните да бъдат безкрайно искрени и директни, но не им се обиждайте, зад думите им стои един добър човек. 

18.04.2017/Ели Йорданова

1 коментарДобави коментар »

ivanpeychev

От ivanpeychev19.06.2017, 10:48 ч.

Като общо описание има много вярно, но не може да се обобщава за всички защото има голяма разлика в характерите в зависимост от асцендента!!!

Виж всички коментари за "Тайната природа на зодия Овен".

Още от "Загадъчно"

Любимите десерти на зодия Скорпион

Любимите десерти на зодия Скорпион

Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, докато не разберат истината.

Гадаене – поглед в бъдещето

Гадаене – поглед в бъдещето

Началото на новата година прави хората по-любопитни и те търсят отговори на различни въпроси, свързани с тяхната съдба. А различните методи за гадаене им помагат да отправят поглед в бъдещето.

Любими храни на зодия Дева

Любими храни на зодия Дева

Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева?