Тайната на стиснатия юмрук

0 коментара0/5

Езикът на тялото често може да разкрие много тайни на човешкия характер. Така например начинът, по който свивате ръката си в юмрук може да покаже какъв човек сте. Ето как да разберете сами:

Тайната на стиснатия юмрук
 © iStock

Лесно може да откриете най-отличителните белези в характера на един човек, като анализирате неговия юмрук. Всичко, което трябва да направите е да свиете ръката си в юмрук и да видите, къде поставяте палеца си. Ето и възможните варианти:

Палец отгоре

Добави описание

Вие вероятно сте най-енергичният човек в света. Непрекъснато трупате нови знания и сте жадни за приключения. Вашият график никога не включва излежаване пред телевизора.

Вие сте алтруистична личност - мил човек, който винаги е готов да помогне и да  успокои събеседника си. Правите много повече, от онова, което сте споделили. Тази ваша трудолюбивост в комбинация с доброта ви, карат всички да ви уважават и ценят. Вдъхновявате хората около себе си и лесно можете да се превърнете в лидер.

Палец свит в юмрукаДобави описание

Вие сте интелигентен и бъбрив човек, но не сте добри в това да си печелите лесно нови приятели. Хората  остават с  впечатлението, че сте мълчалива и мрачна личност, но когато ви опознаят, отриват, че имате нежна душа. Дарбата ви е да виждате къде се корени всеки проблем и да откривате лесно начин за разрешаването му. Имате остър ум, който в комбинация със силната ви интуиция прави решенията, които взимате, най-правилните за котнкретната ситуация.

Перфекционизмът, който притежавате, е едно от най-ценните ви качества, но понякога именно това, че изисквате прекалено много от себе си, ви изтощава. Ето защо се нуждаете от хора в обкръжението, които да ви разбират без думи.

Палец встраниДобави описание

Вие сте човек, който вярва, че всеки сам избира пътя в живота си, а вашият обикновено е не е най-лесният. Вие сте практични, сериозни и знаете цената си. Въпреки това, страхът ви от неуспех често възпрепятства вземането на смели решения: това е единственото нещо, което може да разклати вашата увереност. Ето защо често се нуждаете от одобрение и похвала.

Приятелите ви ценят вашата искреност и сила. Хората се чувстват защитени във ваше присъствие и винаги са щастливи да са във вашата компания.

Палец обърнат нагореДобави описание

Вие сте скромен, но също така интелигентен и гъвкав човек. Имате остър ум, генериращ безброй идеи, които на пръв поглед изглеждат невъзможни. Понякога обаче ви е трудно да се съсредоточите върху нещо конкретно, защото искате да знаете всичко.

Хората ви приемат като "ходеща енциклопедия" и постоянно искат вашите съвети. Вътрешно, сте затворен тип човек и затова внимателно избирате антуража си и давате най-ценните съвети само на близките си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тайната на стиснатия юмрук".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според месеца на раждане: Юни

Какъв си според месеца на раждане: Юни

Какво издава месецът на раждане за човека и неговия характер, за отношенията му в личен и в професионален план. Вижте какви са хората, родени през месец юни.

Смехът ни издава

Смехът ни издава

Смехът притежава чудодейно действие – израз на радост и веселие, той има силата да лекува, като намалява важността на проблемите. Смехът също може да бъде и много издаен за характера на събеседниците ни.

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

За родените на 22-ра дата от календара.