Тайната на стиснатия юмрук

0 коментара0/5

Езикът на тялото често може да разкрие много тайни на човешкия характер. Така например начинът, по който свивате ръката си в юмрук може да покаже какъв човек сте. Ето как да разберете сами:

Тайната на стиснатия юмрук
 © iStock

Лесно може да откриете най-отличителните белези в характера на един човек, като анализирате неговия юмрук. Всичко, което трябва да направите е да свиете ръката си в юмрук и да видите, къде поставяте палеца си. Ето и възможните варианти:

Палец отгоре

Добави описание

Вие вероятно сте най-енергичният човек в света. Непрекъснато трупате нови знания и сте жадни за приключения. Вашият график никога не включва излежаване пред телевизора.

Вие сте алтруистична личност - мил човек, който винаги е готов да помогне и да  успокои събеседника си. Правите много повече, от онова, което сте споделили. Тази ваша трудолюбивост в комбинация с доброта ви, карат всички да ви уважават и ценят. Вдъхновявате хората около себе си и лесно можете да се превърнете в лидер.

Палец свит в юмрукаДобави описание

Вие сте интелигентен и бъбрив човек, но не сте добри в това да си печелите лесно нови приятели. Хората  остават с  впечатлението, че сте мълчалива и мрачна личност, но когато ви опознаят, отриват, че имате нежна душа. Дарбата ви е да виждате къде се корени всеки проблем и да откривате лесно начин за разрешаването му. Имате остър ум, който в комбинация със силната ви интуиция прави решенията, които взимате, най-правилните за котнкретната ситуация.

Перфекционизмът, който притежавате, е едно от най-ценните ви качества, но понякога именно това, че изисквате прекалено много от себе си, ви изтощава. Ето защо се нуждаете от хора в обкръжението, които да ви разбират без думи.

Палец встраниДобави описание

Вие сте човек, който вярва, че всеки сам избира пътя в живота си, а вашият обикновено е не е най-лесният. Вие сте практични, сериозни и знаете цената си. Въпреки това, страхът ви от неуспех често възпрепятства вземането на смели решения: това е единственото нещо, което може да разклати вашата увереност. Ето защо често се нуждаете от одобрение и похвала.

Приятелите ви ценят вашата искреност и сила. Хората се чувстват защитени във ваше присъствие и винаги са щастливи да са във вашата компания.

Палец обърнат нагореДобави описание

Вие сте скромен, но също така интелигентен и гъвкав човек. Имате остър ум, генериращ безброй идеи, които на пръв поглед изглеждат невъзможни. Понякога обаче ви е трудно да се съсредоточите върху нещо конкретно, защото искате да знаете всичко.

Хората ви приемат като "ходеща енциклопедия" и постоянно искат вашите съвети. Вътрешно, сте затворен тип човек и затова внимателно избирате антуража си и давате най-ценните съвети само на близките си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тайната на стиснатия юмрук".

Още от "Загадъчно"

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Когато човек се нанесе в нов дом, бил той купен или под наем, трябва да се освети. Вижте какво трябва да знаете за освещаването на дома.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Според тракийския хороскоп месеца на вашето раждане издава какъв човек всъщност сте. Тракийският хороскоп има 12 зодии, като всяка отговаря на определен тракийски бог. Вижте коя зодия сте според тракийския хороскоп и какъв е характерът ви според него.

Какво означава формата на маникюра ви?

Какво означава формата на маникюра ви?

Каква е формата на ноктите ви и какво означава тя за личността ви?