Стрелец - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия СТРЕЛЕЦ.

Стрелец - лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Стрелец завинаги запазват детския дух в себе си и обичат да го показват чрез своя стил – ярки цветове и забавни щампи. Тези заклети пътешественици обичат наситени цветове в маникюра, които отразяват тяхната авантюристична натура.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Стрелец

Смарагдовото зелено е много подходящ нюанс за тях, а декорациите са задължителен елемент.

Тъмносиньото пък отговаря на философските им размисли за живота.

 

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са прями до болка и макар да не искат да наранят човека отсреща, често го обиждат. Но знайте, че Стрелците идват с добро. Просто трябва да сте силен характер, за да издържите на тяхната честност. Стрелците обожават пътуванията, затова и винаги имат подръка един определен минимум от козметични продукти.

1. Винаги носете със себе си универсален продукт, който да ви помогне за красивия и здрав вид на ноктите. Продукти от типа  Всичко в едно (All in One) са идеални за вашата динамична натура.

2. Ако решите, над заздравителя можете да нанесете два тънки слоя лак за нокти и отново да използвате същия продукт за топ лак. Като хора, които са винаги в движение, но това не им пречи да са перфекционисти, не пропускайте да заредите козметичния си несесер с крем за нокти и кожички. Той ще заздрави ноктите и ще направи кожичките по-меки и еластични.

3. За дните, в които нямате време да се погрижите за здравето и красивия вид на ръцете си, трябва да имате серум. Серумът е продукт, който достига до долните слоеве на кожата, като стимулира обновяването. Резултатът е нежна и гладка кожа на ръцете.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Стрелец - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Пророчески сънища между Коледа и Йордановден

Вярвате ли в пророческите сънища? Според народните вярвания едни от най-показателните сънища за бъдещето са тези между Бъдни вечер и Йордановден.

Какво се крие зад значението на магическите заклинания?

Какво се крие зад значението на магическите заклинания?

Има магически думи, като "фокус мокус" или "абракадабра", които всички сме чували, а илюзионистите използват в своите представления. Въпреки популярността на тези фрази обаче, тяхното значение и произход остават загадка за мнозина. Открийте какво се крие зад най-популярните магически заклинания:

Библията на дявола

Библията на дявола

Странна, малко зловеща, но най-вече необяснима е легендата за този ръкопис. Кодекс Гигас, най-голямата книга на Средновековието.