Стрелец - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия СТРЕЛЕЦ.

Стрелец - лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Стрелец завинаги запазват детския дух в себе си и обичат да го показват чрез своя стил – ярки цветове и забавни щампи. Тези заклети пътешественици обичат наситени цветове в маникюра, които отразяват тяхната авантюристична натура.
 

Идеалната цветова комбинация за зодия Стрелец

Смарагдовото зелено е много подходящ нюанс за тях, а декорациите са задължителен елемент.

Тъмносиньото пък отговаря на философските им размисли за живота.

 

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са прями до болка и макар да не искат да наранят човека отсреща, често го обиждат. Но знайте, че Стрелците идват с добро. Просто трябва да сте силен характер, за да издържите на тяхната честност. Стрелците обожават пътуванията, затова и винаги имат подръка един определен минимум от козметични продукти.

1. Винаги носете със себе си универсален продукт, който да ви помогне за красивия и здрав вид на ноктите. Продукти от типа  Всичко в едно (All in One) са идеални за вашата динамична натура.

2. Ако решите, над заздравителя можете да нанесете два тънки слоя лак за нокти и отново да използвате същия продукт за топ лак. Като хора, които са винаги в движение, но това не им пречи да са перфекционисти, не пропускайте да заредите козметичния си несесер с крем за нокти и кожички. Той ще заздрави ноктите и ще направи кожичките по-меки и еластични.

3. За дните, в които нямате време да се погрижите за здравето и красивия вид на ръцете си, трябва да имате серум. Серумът е продукт, който достига до долните слоеве на кожата, като стимулира обновяването. Резултатът е нежна и гладка кожа на ръцете.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Стрелец - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Розата

Розата

Кралицата на цветята също има история за своя тежък път на славата.

Как да привлечете късмета си през май?

Как да привлечете късмета си през май?

От астрологична гледна точка, стига да използвате силата на кристалите и позицията на планетите през май, късметът, доброто настроение и въобще благоденствието ви са гарантирани.

Секс поза според зодията

Секс поза според зодията

Зодиакалният знак влияе върху характера, личността и предпочитанията на човек. Той може да влияе дори върху вкусовете на всеки за секс. Вижте коя е любимата секс поза на всяка зодия.