Седмичен хороскоп (18-24 януари)

От 0 коментара0/5

Посланието на Юпитер: “От окови към криле” със знание и сърце. Бодро и жизнерадостно ще е в душите ни в началото на седмицата, независимо че някои заплетени житейски ситуации не предоставят логическа обосновка за подобна нагласа.

Седмичен хороскоп (18-24 януари)
Седмичен хороскоп (18-24 януари) © istockphoto.com

Това показва хороскопът за периода от 18 до 24 януари, изготвен от топ астролога Татяна Янковска специално за БГНЕС.

 

От една страна, добре е да сме оптимисти и да гледаме напред към по-бляскаво бъдеще. Всички мечтаем и за нещо друго, освен досадния свят на ожесточени външни и вътрешни битки – било за територии, богати на петрол, било за постове, гарантиращи могъща власт, огромно влияние и, разбира се, супердоходи.

Сърцата ни копнеят и за нещо по-благородно, по-извисено, по-авантюристично, очарователно или изтънчено.

През периода от 18 до 24 януари ще сме привлечени от сфери на живота и хора, които въплъщават копнежите ни за срещи със ситуации, където границите между фантазията и реалността са тънки и неясни.

И докато със замечтан поглед прелистваме лъскавите каталози с туристически дестинации, бляновете могат да ни отведат в страната на самозаблудата и самозалъгването...

Внимание! Ако продължим ентусиазирано да се включваме в бляскави проекти и съдружия, без да проучим достатъчно бизнес партньорите, може да се стигне до различни затруднения и до съд.

Началото на седмицата ще стартира със силно напрегнати ситуации, свързани със знакови съдебни процеси.

Пред много предизвикателства ще се изправят правораздавателните институции, прокурори, съдии, адвокати, съдебни заседатели, следователи, експерти... Представителите на тези отговорни професии ще трябва да мобилизират цялото си професионално знание и опит, за да направят необходимото съотнасяне на абстрактната норма (закона) с уникалността на живата конкретност на много трудни за правораздаване съдебни дела. Трудни, поради факта, че са и емоционално натоварени с обществени очаквания за възмездие и справедливост.

Не само юристите ще имат трудна седмица. С много перипетии и сложни ребуси може да се сблъскат политиците, дипломатите, финансовите, правоохранителните институции. Защото и през тази седмица не е изключено да има брутални ситуации и в международен, и в регионален план, които ще ни карат често да обръщаме поглед и към Всеобщата декларация за правата на човека и към Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи.

През тази седмица Животът ще ни покаже, че всяко предоверяване или злоупотреба с власт и положение рано или късно биват санкционирани.

И така – началото на седмицата стартира под знака на високото напрежение за юристи, за дипломати, политици. Възходи и спадове може да има в работата на туроператорите, на отговорните фактори в образователните, спортните, религиозните институции.

Малко по-хармоничен ще бъде този период за артистите, за продуцентите, за сценаристите и режисьорите, които ще получат високо признание и награди за вдъхновената си работа.

Между другото, възможни са ситуации, където светкавичните действия на полицаи, огнеборци, военни ще заслужат благодарност и признателност. Причините ще са различни. Има опасност от възникване на пожари, поради неизправност в газови инсталации или неправилна употреба на газови уреди.

Има и условия за възникване на остри битови скандали, придружени с употреба на сила и оръжие.

Седмичен хороскоп (18-24 януари)

Сатурн категорично ни предупреждава да сме внимателни към здравето – своето и това на децата. Добре е да сме търпеливи към вълненията на “съкровищата” – малки или пораснали. Те се нуждаят от топлота, съпричастност и Любов! От цялата ни и безусловна Любов! Всеки се нуждае от Любов. Може би в нашето забързано време станахме прекалено прагматични. Очакваме първо да получим Любов и едва тогава да отговорим с Любов.Това трудно ще може да се получи по този начин!

Животът всеки ден ни показва, че каквито мисли и чувства излъчваме навън, подобни енергии се връщат обратно към нас!

Най-любопитното на седмицата е, че бодрото и жизнерадостно течение – (напълно в разрез с нашите аргументи и на желязната хватка на напрегнатите житейски обстоятелства) ще продължи весело и звънтящо да пее в сърцата. Това ще бъде посрещнато с огромно удивление от здравия ни разум.

АСТРОТЕНДЕНЦИИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА:

  • ПОНЕДЕЛНИК, 18 ЯНУАРИ

Хубаво е (ако има възможност, разбира се), до 12:52 ч. да не стартирате важни инициативи, договори и проекти.

Желателно е предиобед да не се занимавате с важни делови или финансови въпроси, тъй като са възможни измами, интриги и големи усложнения.

През първата половина на деня звездите не препоръчват да се градят и обсъждат планове за бъдещето, да се подписват документи за кредити, както и да се водят отговорни преговори.

И деловите, и приятелските, и романтичните срещи проведени в часовете преди 12:52 ч. крият риск от възникването на конфликти и разочарования.

Важно! Денят е пренаситен с многобройни и сложни астроконфигурации.

Атмосферата в глобален, национален и регионален мащаб ще бъде противоречива, силно предизвикателна – пълна с големи тревоги, но и с големи надежди... Между другото, Природата също може да бъде неспокойна, неустойчива с възможности за сериозни амплитуди в колебанията на четирите елемента – въздух, огън, вода и земя. В световен план са възможни прояви на големи бури, урагани, на вулкани, земетресения, наводнения, свлачища... Социалната обстановка също може да е неустойчива, като не са изключени прояви на остри сблъсъци между враждуващи групировки. Има условия за прояви на актове на агресия, насилие, на тероризъм и екстремизъм – най-вече в известните “горещи точки” по света. Това означава, че в понеделник, 18 януари, дестинациите в чужбина внимателно трябва да се преценяват от гледна точка на степента на риска.

Иначе казано – в понеделник, 18 януари, горещите конфликтни точки и области крият сериозен риск за живота и здравето. Днес на много високо напрежение и стрес може да са подложени дипломатите, юристите, политиците, военните, шефовете на банковите институции или компаниите, търгуващи с “черното злато”.

Внимание!

Стойте далеч от опасни места, хора и ситуации, защото има условия за прояви на агресия, насилие, терор, както по линията на чужденци, така и по линията на засегнати бизнес интереси. Особено опасни могат да се окажат контактите с лица, употребяващи алкохол или наркотици! Възможни са конфликти между банди в битки за преразпределение на влияние, на пазари и територии. Денят определено ще донесе много проблеми и много работа на органите на реда, на следователите, на юристите, както по линията на имигрантите, така и по теми, свързани с борбата с корупцията.

Днес звездите ни “подаряват” висока енергия, остра, импулсивна проницателност и много силни финансови амбиции. В понеделник склонността към поемане на рискове е засилена, което може да причини финансови загуби, включително и по линията на пристрастеност към сключването на явно хазартни сделки.

Призивът на звездите е да сме много предпазливи при шофиране, при работа с машини и инструменти, както и при спортни занимания.

Излетите, планинските екскурзии крият риск от травми, инциденти и разнообразни произшествия. Особено внимателни следва да са скиорите и всички любители на зимните спортове и на красотата на Природата през зимата.

Като цяло днес и бизнес партньорствата, и личните връзки доставят удоволствие.

Възможно е на любовния хоризонт да се появи нов романтичен партньор.

Ако Ви хрумне идеята да се сгодите, по-добре е да изчакате до 25-27 януари, за да приключи “царството” на ретроградния Меркурий.

Препоръката на звездите е днес всички да бъдат реалисти по отношение на инвестициите и кредитите, защото всеки дисбаланс в бюджета може да се превърне в източник на тревоги и притеснения.

Важно! Има “идеални условия” за имотни измами, за кражби, за телефонни измами, за хранителни натравяния. Внимавайте да не станете изкупителна жертва на задкулисни интриги и на заплетени финансови схеми със силно изразен корупционен елемент.

При явяване на изпити и конкурси, на сполука могат да разчитат тези, които са заложили на старателната предварителна подготовка.

Седмичен хороскоп (18-24 януари)

  • ВТОРНИК, 19 ЯНУАРИ

Хубаво е днес да сме по-внимателни към чувствата и желанията на другите, без да допускаме нашите собствени чувства да бъдат наранени, а интересите ни – накърнени.

В 11:13 ч. Луната навлиза в Близнаци, които благоприятстват светкавичното разпространение на новини и клюки.

Теоретично от 13:35 ч. на 19 януари, вторник, до 14:22 ч. времето е подходящо за решителни действия в работата и бизнеса. Тази благоприятна астровъзможност е насърчаващ фон, върху който ще се разгърнат, донякъде, сложни звездни взаимодействия, изискващи гъвкави дипломатични и достатъчно решителни действия.

През обедните часове интензивни чувства, породени от забавяния в плановете могат да провокират раздразнение, гняв и желание да манипулирате другите, за да промените нежелана моментна ситуация.

Внимание! В интервала от 10:30 ч. до около 14:30 ч. звездите могат да прдизвикат безпокойства, породени от появата на повърхността на стари проблеми, услужливо поместени в най-затънтените кътчета на психиката. По-добрият вариант е да погледнем смело и откровено на ситуацията и да се справим с усещането за безпомощност, като се тръгне към нов начин на действие. Не бива да се позволява на “призраците” на болезнени спомени да спъват реализацията на днешните планове.

Най-неефективният подход е да виним нещо или някого за евентуалния стрес, възможен в часовия интервал от 10:30 до 14:30 часа. Ами сега? След тази поизнервяща астроконфигурация се задава нова, носеща възможност за каскада от нови пречки.

От 14:30 до около 16:30 ч. има условия за появата на неочаквани технически проблеми. Тези препятствия могат да подтикнат някои хора, поддаващи се лесно на настроенията, да се устремят към прибързани думи, решения и действия, за които по-късно горчиво да съжаляват.

И така – какво излиза? От 10:30 ч. до 12:30 ч. ще има условия за манипулации, а след 14:30 ч. – за появата на неочаквани спънки, тестващи нашето търпение.

Предиобед (от 08:51 до 11:13 ч.) Луната е “без курс”. Хората може да са по-разсеяни. Теоретично всичко, което е подробно планирано за първата половина на деня може да се наложи да бъде променено –важни срещи да се отложат, ключови служители от учреждения да отсъстват и други подобни предизвикателства.

Като цяло не е добра идея предиобяд да се подписват перспективни договори, както и да се стартират ентусиазирани проекти, на които се възлагат сериозни финансови надежди.

През целия ден, а не само предиобед, е необходимо повишено внимание по време на управление на всякакви превозни средства.

Внимание! В понеделник има коктейл от силни астроконфигурации, като влиянието им ще се долавя осезаемо и във вторник, и поне още няколко денонощия. Тези взаимодействия индикират за възможност от възникване на рисковани ситуации, свързани с чужденци и пътувания до места, където атмосферата е “нажежена” – било от военни конфликти, било от други напрежения, които са на религиозна, етническа или икономическа основа. Съветът на звездите е внимателно да се избират маршрутите, особено в чужбина!

Като цяло посланието на звездите за днес, вторник, е за по-голяма дипломатичност в общуването и за повишена бдителност по отношение на здравето!

Важни въпроси, свързани със здравеопазването, могат да се окажат във фокуса на общественото внимание.

Седмичен хороскоп (18-24 януари)

  • СРЯДА, 20 ЯНУАРИ

Днес мисленето е оригинално, изобретателно, понякога – ексцентрично.

Мисълта е силно ускорена.

Светкавичната обработка на информация определено е положителна способност, но хората са различни – съгласуването и синхронизирането на вижданията по възлови делови въпроси с други членове на екипа може да породи проблеми за Близнаците или Девите – известни със способността си за мълниеносен анализ и синтез на събития.

Изобщо в сряда, 20 януари, определено ще е необходимо по-голямо търпение с хора, които са склонни да мислят по-флегматично. На тази основа могат да избухнат многобройни конфликти, нещо, което е улеснено от все още ретроградният Меркурий. Между другото, сега Хермес е в третата си фаза на неподвижно-директен период, който ще продължи още няколко дни след 25 януари. Това означава, че от 20 януари до поне 27-28 януари преминаваме през силно енергийно зареждащи дни.

С други думи, от 20 януари до 27-28 януари Меркурий с неговата гранична позиция ще носи чувство за освобождение и облекчение.

Днес, както и до 27-28 януари много неща стават сякаш от само себе си и навсякъде се възцарява дух на очакване, оживление и нетърпение.

Внимание! Точно нетърпението днес може да причини инциденти при шофиране, аварии и други произшествия.

Има условия за възникване на сериозни проблеми с електрозахранването. Поради някои аварии, райони, квартали или цели селища за известно време могат да останат без ток.

От искрата на невинни недоразумения може да пламне пожарът на ожесточени конфликти и да се стигне до неочаквани сериозни разправии и напрежения.

Важно! Опасността от жестоки катастрофи днес е голяма! Много!

Не са изключени хакерски атаки. Могат да бъдат направени опити за “измъкване” на лична информация с цел изнудване!

Възможно е да се появят сензационни и скандални публикации за известни личности, с цел шантажиране за пари.

Важно! По отношение на работата, ситуацията е много предизвикателна. Някои хора постоянно разказват колко мразят работата си, но не се решават да напуснат, за да не изпуснат заплатата и другите облаги на компанията. Подобни недоволни от професионалните си реализация фигури трябва да знаят, че днес има условия за неочаквани съкращения, уволнения и други внезапни промени в работата.

Уволненията могат да се случат повече от внезапно и най-вече в отговор на вметната необмислена реплика, която дълбоко може да нарани хора, които заемат висока позиция в съответната служебна йерархия. Така че - повечко такт на работното място - специално днес - няма да е излишно!

Внимание! Около 09:54 ч. (с обхват на действие час и половина преди и толкова след 09:54 ч.) бъдете внимателни в контактите с шефове или други влиятелни, консервативни или скептични фигури. Не приемайте болезнено критиките и забележките, за да не навредите на здравето си.

Важно! От 14:22 ч. на 20 януари, сряда, до 15:14 ч. на 21 януари, четвъртък, звездите изрично не препоръчват стартирането на нови договори, сделки и проекти, защото може да се стигне до загуби!

Избягвайте на всяка цена острите спорове и тежките думи.

Не се сърдете, не късайте приятелства или делови партньорства. Помирението после ще е трудно.

През този времеви отрязък могат да възникнат неочаквано сложни ситуации, изискващи твърда воля и желязно спокойствие, за да бъдат овладени !

Седмичен хороскоп (18-24 януари)

  • ЧЕТВЪРТЪК, 21 ЯНУАРИ

Ярките, бляскави страни на живота силно ни привличат. Звездите прошепват, че днес има добри възможности за неочакван напредък, за издигане в живота, особено ако проявим едновременно ведра любознателност, щедро и нежно сърце, съчетани с твърдост на Духа и намерение да преуспеем в кариерата, а и в личен план. Разбира се, шансовете за постижения се увеличават, ако съобразим планираните срещи, а и цялата си програма за деня, с интервала от 10:02 до 15:29 ч., когато Луната е “без курс”.

Ефектите на “Лунната пауза” ясно ще се долавят още от 08:02 ч. и ще продължат да се усещат и след 15:29 ч. до около 17:29 ч., когато вече ще са по-слаби.

По време на Луна “без курс” е необходимо да вършим всичко с повишено внимание. Защото през този период човек е много разсеян и може да допусне големи грешки от невнимание.

Важно! При Луна без курс съзнанието на много хора е “затъмнено”. Това състояние насочва сърцата и умовете към вътрешния свят, към собствените преживявания. Затова можем да загубим контрол над протичащи около нас процеси, както и да се поддадем на илюзии. А това е много опасно, предвид факта, че Меркурий сега е в своя неподвижно-директен период, който е наситен с голяма “гранична енергия”.

С други думи, опасността от инциденти, аварии, пожари, произшествия, прояви на агресия, водещи до неочаквани, непредвидими и нежелани събития е голяма! Много голяма – реално през целия ден, а не само в интервала от 10:02 до 15:29 ч.

Според конвенционалната астрология, действията на Луна “без курс” са още по-неблагоприятни, когато тя е в Близнаци, какъвто е днешният случай!

Препоръката на звездите е през по-късните следобедни часове, а и през вечерните часове, да се обмислят плановете за още по-мощно развитие на бизнеса, кариерата, за по-голяма експанзия и в личния живот, без обаче да се стига до подписване на нови договори или сделки.

Денят е неблагоприятен за даване на пресконференции, интервюта за медиите, както и за стартиране на обещаващи бизнес проекти.

Важно! През първата половина на деня, наред с ефектите на Луната “без курс”, официално стартиращи към 10:02 ч., има условия за повечко вълнения, породени от субективни усещания за липса на достатъчно обич. Някои по-чувствителни натури могат да се почувстват наранени от прояви на безразличие, бюрокрация, равнодушие. Максимумът на тези негативни емоции е към 10 ч., с обхват час и половина преди и след този час. Тази тревожна настройка, която е преходна и ще се разсее след 15:30 ч. може да се отрази на: Близнаци (особено на родените 15-20 юни), на Стрелец (особено родените между 15 и 20 декември).

“Повей” от негативни емоции може да има още при представителите на Телец, Рак, Везни. Така или иначе, това са емоции, които с повече непреклонна воля и решимост могат да бъдат овладени и поставени под контрол.

В този четвъртък продължават да ни радват информации за открития и изобретения, постигнати от математици, инженери, астрономи, проектанти, разработчици в областта на софтуера, електрониката, генното инженерство.

Ретроградният Меркурий продължава да “снове” между Съзнанието и Подсъзнанието, вдъхновявайки изследователската и лабораторната дейност, а и всички нас със зашеметяващи идеи за бъдещето!

  • ПЕТЪК, 22 ЯНУАРИ

Сега звездите ни вдъхват смелост. Държим на собственото си мнение и постъпваме, както самите ние считаме за правилно.

Внимание! Днес мислим задълбочено, проницателно, убедително, стигаме до “ядрото” на чуждите мотиви. Склонни сме към ... крайности в преценките, думите и действията. Мистериозното, непознатото, загадъчното не само ни очарова, а ни привлича като магнит.

Денят пробужда желания да се вихрим едновременно като Джеймс Бонд, подобно на зашеметяващия Даниел Крейг в “Спектър”, да разкриваме блестящо заплетени криминални случаи като Шерлок Холмс, да сме непреклонни в благородните намерения, подобно на Купър от “Интерстелар” във вдъхновяващото изпълнение на Матю Макконахи.

Денят ще бъде много силен за разследващите журналисти, за следователите и криминалистите, за химиците и хирурзите, както и за политиците.

Блестящи разкрития се очертават и за онези, посветили се на научно-изследователска и лабораторна дейност.

Много плодотворен и вдъхновен ще бъде денят и за писателите, разработващи шпионски или научно-фантастични сюжети.

С една дума – сюжетът на днешния ден ще бъде остър, интригуващ, пълен със скандални, понякога зловещи разкрития, с разтърсващи сензации, със смайващи обрати и най-неочаквани развръзки.

В петък Интуицията е не просто силна, тя е поразяваща.

Днес сме привлечени от скритите и потайните теми. Онова, което се определя като табу, най-силно ще ни привлича.

В петък, 22 януари, “тъмната страна на живота излиза на светло”.

В медиите може да се появят публикации, посветени на “теориите на конспирацията”. Ще се “завъртят” информации на мистична и метафизична тематика не само за плановете на извънземните и техните колонизаторски апетити, които наблюдаваме, например в “Юпитер изгрява”, а ще има и публикации, изследващи въпроси, посветени на сфери, които до голяма степен ни контролират от нашето Подсъзнание, без да го съзнаваме.

Най-солидният звезден подарък за днес е в способността ни да се насочваме непреодолимо към точно определена цел. Фокусираме се върху проблема с лазерна точност, фиксирайки само централния проект, без да “пърхаме” навред по цялата картина.

Способността ни да се концентрираме сега е изключителна.

Игнорираме почти автоматично всичко, което ни разсейва, включително хората и техните телефонни позвънявания.

Иначе казано, денят е чудесен за търсене на познание или започване на обучение, включвайки се в разнообразни семинари и курсове с езотеричен привкус. Включваме се във всичко, което пленява ума.

Изучавайки в дълбочина нещо, скритата ни мотивация е да придобием власт и контрол над тази сфера от живота. А може би и да придобием повече влияние и контрол над ума – своя и този на другите?!

Не може да се отрече – този петък, 22 януари, е идеален за манипулации на всяко равнище и във всяка сфера.

И така – днес способността ни да влияем на другите и да ги настройваме по начин, благоприятстващ защитата на нашите интереси е огромна. Тя е в Апогея си!

Денят е отличен за работа с психолози и психотерапевти. Чрез техните методи може да се стигне до дълбините на модели, скрити в Подсъзнанието, останали още от детството. Тези модели може да са негативни и да оказват неуловимо, но силно влияние върху начина, по който възприемаме, подреждаме и интерпретираме настоящи преживявания, които тълкуваме деформирано в съответствие с негативни спомени от детството... Осъзнаването на наличието на подобни негативни подсъзнателни сценарии е първата стъпка към тяхното отстраняване. Това е стъпка към освобождаване от доста разпространените депресии.

Внимание! Силните конфигурации през днешния ден, включващи едновременно ретрограден Меркурий, Луната, Нептун, Слънцето, ... и наличието на някои други усложняващи фактори, може да предизвика при по-чувствителни лица меланхолия, депресия или засилване на обсебеността от натрапчиви идеи, свързани с дълбоко изкривени сексуални или агресивни убеждения.

Внимание! Има условия за проява на силно деформирано поведение в сексуалните отношения. Не са изключени семейно-битови скандали с непредвидими развръзки, както за участниците, така и за случайните свидетели!

При липса на достатъчен контрол над емоциите, днес са възможни прояви на неочаквана и бързо ескалираща агресия, водеща до внезапно насилие и бруталност. Особено застрашени са децата, учениците, младите хора.

Възможни са ожесточени спорове с роднини, съседи, с ... неочакван и “затворен” финал.

Не се замесвайте в интриги, защото сюжетът може да е с неочакван край! 

И така – днес има опасни възможности. Затова се пазете от конфликти с авторитетни фигури, от манипулация и натрапчиви мисли. Звездите могат да провокират или изострят съществуваща депресия.

В благоприятен план – това е щастливо време за научни изследвания, за криминални разкрития, за учене, за общуване, в което сме неустоимо убедителни.

Идеално време за програмистите и за онези, които искат да “програмират” ума си с волята да постигнат изглеждащи невъзможни, прекрасни цели!

  • СЪБОТА – НЕДЕЛЯ, 23 – 24 ЯНУАРИ

В събота, 23 януари, от 08:22 до 21:22 ч. Луната е “без курс”. Това е денят преди Пълнолунието, което настъпва в първите часове на неделния ден, 24 януари, в 03:46 ч.

На 25 януари, понеделник, в 23:51 ч. Меркурий става стационарен, а после ще тръгне в директна посока. Всички тези факти допринасят за оформянето на съботния ден като доста рисков по отношение на инциденти, аварии и катастрофи.

Често решаваме, че почивните дни, с тяхната приятелска и по-спокойна атмосфера са благоприятни за провеждането на важни делови срещи в неформална обстановка. Случаят сега не е такъв. И съботният, и неделният ден не са благоприятни за устремяване към реализиране на важни бизнес инициативи, за стартиране на нови проекти, за правене на генерални заключения или за поставяне началото на големи рекламни или бизнес кампании.

И в събота, и в неделя астроусловията не са благоприятни за започване на нови проекти.

Предстоящото Пълнолуние, съчетано с предстоящото тръгване на Меркурий в директна посока внасят много емоции и напрежение в общуването, като рискът от недоверия и недоразумения е голям.

В събота и неделя има условия за повишена емоционалност и голяма разсеяност. При положение, че в събота, 23 януари, през целия ден Луната е “без курс”, по-чувствителните хора може да се чувстват доста напрегнати и лесно да изпадат в състояние на силно раздразнение или гняв. Това може да предизвика многобройни конфликти, ожесточени спорове, които да доведат до разразяването на служебни и битови скандали, до взимането на импулсивни и афектирани решения, водещи до разнообразни драматични развръзки.

В събота и неделя, 23 и 24 януари, звездите препоръчват да не взимате крайни решения и да не градите бизнес планове. Пред решенията, генерирани в събота или неделя могат да изникнат непредвидени трудности, като неочаквани събития могат да осуетят реализацията на плановете, може да се стигне до забавяне на изпълнението или да възникнат други усложнения.

В събота и неделя, 23 и 24 януари, не е добра идеята да се организират пресконференции или да се дават интервюта.

Публичното оповестяване на свои виждания в професионален или личен план е повече от нежелателно, защото поради неочаквано стечение на обстоятелствата може да бъде трудно да развиете ефективно плановете си.

Внимание! В понеделник, 25 януари, на Меркурий предстои да смени ретроградната посока на видимо движение по небосвода с права (директна) посока.

Предвид наличието и на други астрофактори, може да се направи предположението, че дните от 24 януари до 8 февруари ще са много, много напрегнати, изпълнени с доста конфликти и ожесточени противопоставяния в международен, регионален, в политически, финансов, в бизнес или личен план.

Като цяло почивните дни са благоприятни за по-творчески занимания.

Разумно е целенасочено да се стремим да съхраним вътрешната си хармония, ведрото настроение и положителната нагласа към Живота!

/БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Седмичен хороскоп (18-24 януари)".

Още от "Загадъчно"

Рай

Рай

Всеки има собствена представа за отвъдното. Често е комбинация от всички религиозни представи, но може да бъде и просто едно недефинирано по-добро място.

Великден и традицията

Великден и традицията

Великден е най-големият празник за всички християни. Празнува се в три последователни дни. Великден е и символичното начало на новия живот през годината.

2013г. според нумероложката Нели Колева?

2013г. според нумероложката Нели Колева?

Какво да очакваме през 2013-та? Дали годината ще бъде трудна или пък успешна? За какви промени да се подготвим? Отговорите дава нумероложката Нели Колева.