Сънища за пари

1 коментар0/5

Сънищата не са за подценяване, защото с тяхна помощ съдбата или подсъзнанието подсказват какво ни очаква. Сънищата за пари са предвестници на успехи и провали. Затова, ако искате да държите финансите си под контрол, вижте какво вещаят сънищата за тях.

Сънища за пари

Сънищата и парите

Човек сънува, когато преживява нещо или има предчувствие, че нещо ще се случи. Обикновено сценарият на съня се съчинява на база събития от ежедневието, на неизречени на глас мисли, на спотаени чувства и притеснения. И тъй като някои оприличават сънищата на огледален, паралелен свят, в който попадаме, тук нищо не е такова, каквото изглежда. Затова, ако сънувате пари, то не е сигурно, че в реалния живот ще се сдобиете с такива. Често в сънищата хубавото е предвестник на лошото и обратното. Ето защо, когато става въпрос за пари, до голяма степен тълкуванията се препокриват. 

Тълкуването на сънищата за пари зависи и от културния регион, в който сте попаднали. В някои страни хората по традиция са оптимисти, затова избират да анализират сънищата за пари като добър знак. Други пък обръщат внимание на странични фактори като дата на раждане. Например, ако сте родени през есента или зимата и сънувате пари, значи ще имате късмет. За родените през пролетта и лятото пък броенето на пари намеква за охолен живот. Трети съпоставят сънищата с добродетелите и недостатъците на човек - ако сънувате, че давате пари, значи хората ви мислят за щедър човек, но ако броите монети, значи сте дребнав.

Добави описание

Ако пък следваме Питагоровия съновник, тогава трябва да съберете сумата, която ви се е присънила, до едноцифрено число и да тълкуване само него. Според друго тълкувание сънищата за пари са знак за друг жизненоважен елемент от живота ви, с който съответно имате проблеми или ви липсва. Парите в съня могат да са знаков заместител на време, енергия, любов, работа.

Когато сънувате монети
В повечето случаи монетите са знак за дребни проблеми в работата, за грижи у дома, за непредвидени разходи или незначителни промени. Ако са на купчина, са символ на слава и богатство. Внимавайте и от какъв материал са изработени. Монетите от злато вещаят успехи, но тези от сребро са предвестници на сълзи, а от мед – на грижи. Ако на сън броите монети, трябва да пестите.

Добави описание

Когато сънувате банкноти

В най-общ смисъл банкнотите означават новини – дали добри, или лоши зависи от контекста на съня. Важно е да разтълкувате действието, което извършвате с парите. Например намерените банкноти означават благоденствие в личния живот, богатство или неочакван доход. Броенето на пари обаче е сигнал за проблеми.

Неприятности ще имате и ако на сън загубите пари или вземете назаем. Ако пък сънувате, че сте похарчили някаква сума, тогава ви предстоят грижи у дома. Скъсаните банкноти в съня са на бедност, а откраднатите са знак за опасност. Но ако хванете крадеца, тогава ще разобличите близък човек, който ви мами.

Най-опасно е да сънувате, че фалшифицирате пари – тогава ви предстои нещо лошо.

Когато сънувате валута
В случай, че ви е направило впечатление, че сънувате непознати пари или валута, тогава може да сте спокойни – чака ви богатство, неочакван приход, сила и власт. Възможни са успехи в службата.

Сънища, които вещаят пари

Както парите символизират различни неща в съня, така има предмети, които вещаят пари, ако ви се присънят. На пари е, ако сънувате тор, хартия, мравки или мравуняк, прасе, бистра вода, боклук или сметище.

28.06.2013/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум28.06.2013, 21:26 ч.

Винаги когато сънувам пари, после получавам изневиделица. Любим сън ми е. Не вярвам да има общи правила за сънища. Кой както го приеме.

Виж всички коментари за "Сънища за пари".

Още от "Загадъчно"

10 неща, които само Овните ще разберат

10 неща, които само Овните ще разберат

Забавни и интересни, представителите на зодия Овен са сред най-колоритните знаци на зодиака. Бързи на думи и действия, поемащи много ангажименти наведнъж, Овните са сред най-авантюристичните зодии. Вижте 10-те неща, които само Овните ще разберат.

Китайски хороскоп за 2017 - Годината на Петела

Китайски хороскоп за 2017 - Годината на Петела

Освен традиционната зодия, всеки от нас има и зодиакален знак от Китайския хороскоп. Вижте какво ви очаква през Годината на Петела в зависимост от знака, под който сте родени в Китайския хороскоп

Идва ли краят на света?

Идва ли краят на света?

Няма вечни неща. Надали има някой, който би оспорил подобно твърдение. Всичко рано или късно среща своя край – планинско възвишение, речен водоем, любимата ни дреха ... преходността на живота ни.