С Лъв на море

0 коментара0/5

Ходили ли сте с Лъв на море? Ако не, ето какво да очаквате от тази огнена зодия.

С Лъв на море

Избиране на хотел

Лъвовете не държат толкова на изисканите хотели, но предвид мрънкащия им характер, предпочитат да си намерят местенце, което е поне с 9.0 оценка в Booking. От една страна си падат по all inclusive офертите, но пък така много се надебелява, а нали Лъвовете си пазят фигурата, така че предпочитат хотели с по-малко хранителни изкушения. 

Нямат нищо против и да къмпингуват на морето. Падат си по лагерния огън, китарата и скарата. Обичат да спят в собствения си кемпер. Ако пък са с палатка, то тя е поне 10 квадрата, с поне 3 помещения, като задължително носят със себе си огромен надуваме дюшек и любимата си възглавница за спане.

На път за морето

За Лъвовете най-важно е комфорта при пътуване. Обичат да пътуват със самолет или с кола, но за предпочитане голяма и широка, в която се чувстваш като у дома си. Тръгнат ли да пътуват, не обичат много много да спират. Имат цел и искат да стигнат до нея възможно по-бързо. Ето защо Лъвовете обикновено карат бързи коли... или имат частен самолет. А може би бързат толкова много, защото винаги закъсняват с тръгването.

10 неща, типични за зодия Лъв >>>

Стават в последната минута, тръгват и се оказва, че са забравили половината си багаж, но важното е, че марковите бански са налични. А останалото... е винаги се намира някой, който да им услужите с каквото са забравили, а пък и морето е идеалното място да си купят по нещо новичко, с което да блесне величествената им осанка. 

Добави описание

Настаняване

Паркират точно пред входа, дори и това да им отнеме известно време, нищо, че на 10 метра разстояние има дузина свободни места. Придвижването им до рецепцията наподобява парадно шествие, а с влизането в стаята си първото, което забелязват е броят и големината на огледалата. Недай си боже да няма такива - ще искат смяна на стаята. 

Как зодиите прекарват свободното си време? >>>

Обикновено пътуват с банските си, така че няма какво да се преобличат, а хвърлят багажа, грабват слънчевите очила и слънцезащитното олио и се запътват към плажа. За щастие са си избрали хотел, който е буквално построен в пясъка.

На плажа

Търсят шезлонг и чадър на първа линия, поръчват си голяма бира с най-пленителна усмивка, която могат да постигнат и изваждат телефона за подобаващо селфи. Следва демонстративно нанасяне на слънцезащитно олио, като слагат такова количество, че могат да заслепят околните от отблясъка. Водата не ги привлича особено, но все пак с мързелива крачка се потапят до кръста, така че да се вижда величествената им осанка. След което прекарват часове в препичане. На другият ден всичко ги боли и избират да ближат раните си до басейна в хотела, където винаги се намира кой да ги поглези с коктейли, хапване и каквото още се сетите.

Добави описание

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "С Лъв на море".

Още от "Загадъчно"

Гледачките-между вярата и недоверието

Гледачките-между вярата и недоверието

Ходили ли сте на гледачка? Има три варианта: не сте ходили – за вас това са глупости, ходили сте, но въпросната гадателка на бъдещето ви е казала пълни измислици или пък сте ходили и тя е познала доста неща от настоящ и бъдещ план.

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какво издава месецът на раждане за човека и какво е типично за родените през месец януари. Какъв си според месеца на раждане: Януари

Храната разкрива характера ви

Храната разкрива характера ви

Кулинарните пристрастия подсказват вашия нрав.