С Лъв на море

0 коментара0/5

Ходили ли сте с Лъв на море? Ако не, ето какво да очаквате от тази огнена зодия.

С Лъв на море

Избиране на хотел

Лъвовете не държат толкова на изисканите хотели, но предвид мрънкащия им характер, предпочитат да си намерят местенце, което е поне с 9.0 оценка в Booking. От една страна си падат по all inclusive офертите, но пък така много се надебелява, а нали Лъвовете си пазят фигурата, така че предпочитат хотели с по-малко хранителни изкушения. 

Нямат нищо против и да къмпингуват на морето. Падат си по лагерния огън, китарата и скарата. Обичат да спят в собствения си кемпер. Ако пък са с палатка, то тя е поне 10 квадрата, с поне 3 помещения, като задължително носят със себе си огромен надуваме дюшек и любимата си възглавница за спане.

На път за морето

За Лъвовете най-важно е комфорта при пътуване. Обичат да пътуват със самолет или с кола, но за предпочитане голяма и широка, в която се чувстваш като у дома си. Тръгнат ли да пътуват, не обичат много много да спират. Имат цел и искат да стигнат до нея възможно по-бързо. Ето защо Лъвовете обикновено карат бързи коли... или имат частен самолет. А може би бързат толкова много, защото винаги закъсняват с тръгването.

10 неща, типични за зодия Лъв >>>

Стават в последната минута, тръгват и се оказва, че са забравили половината си багаж, но важното е, че марковите бански са налични. А останалото... е винаги се намира някой, който да им услужите с каквото са забравили, а пък и морето е идеалното място да си купят по нещо новичко, с което да блесне величествената им осанка. 

Добави описание

Настаняване

Паркират точно пред входа, дори и това да им отнеме известно време, нищо, че на 10 метра разстояние има дузина свободни места. Придвижването им до рецепцията наподобява парадно шествие, а с влизането в стаята си първото, което забелязват е броят и големината на огледалата. Недай си боже да няма такива - ще искат смяна на стаята. 

Как зодиите прекарват свободното си време? >>>

Обикновено пътуват с банските си, така че няма какво да се преобличат, а хвърлят багажа, грабват слънчевите очила и слънцезащитното олио и се запътват към плажа. За щастие са си избрали хотел, който е буквално построен в пясъка.

На плажа

Търсят шезлонг и чадър на първа линия, поръчват си голяма бира с най-пленителна усмивка, която могат да постигнат и изваждат телефона за подобаващо селфи. Следва демонстративно нанасяне на слънцезащитно олио, като слагат такова количество, че могат да заслепят околните от отблясъка. Водата не ги привлича особено, но все пак с мързелива крачка се потапят до кръста, така че да се вижда величествената им осанка. След което прекарват часове в препичане. На другият ден всичко ги боли и избират да ближат раните си до басейна в хотела, където винаги се намира кой да ги поглези с коктейли, хапване и каквото още се сетите.

Добави описание

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "С Лъв на море".

Още от "Загадъчно"

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през март

Нумеролог Нели Колева: Любовен Хороскоп за родените през март

Нели Колева предсказва какво ви очаква в любовта за месец март 2017! Ето какво разкрива датата на раждане, рождената вибрация - деня.

Когато ме сърби...

Когато ме сърби...

Какво значи, когато ви засърби ухото или носът? Дали да чакате щастие и успех или пък проблеми и затруднения? Съществуват различни суеверия за това какво може да ви сполети, когато ви сърби...

Поличби, суеверия, поверия

Поличби, суеверия, поверия

Поличби или как да разчитаме знаците на съдбата сами? Суеверията са заложени в гените ни. Поверията са нашето средство за оцеляване. Поличбите, суеверията и поверията са безброй, различни във всички страни.