Риби – лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия РИБИ.

Риби – лак за нокти според зодията

Представителките на зодия Риби са мечтателки, които вярват в силата на любовта и вдъхновението. Те са много чувствителни и изобретателни личности. 

Привличат ги цветове и шарки, които никой друг няма смелостта да носи, което ги откроява сред останалите. Чрез маникюра си, те искат да покажат своята индивидуалност и екстравагантност.

Идеалната цветова комбинация за зодия Риби

Комбинацията от нежните нюанси на виолетовия и розовия цвят е най-подходящата за тях. Разбира се, нюансите на синьото, които ги връщат обратно във водата, също са добър избор.

 

Нашето предложение

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Риби

Нежни, емоционални и страстни, Рибите са идеалисти. Те живеят в собствен свят, където всичко е някак различно от реалността. Те имат различен поглед върху света и ежедневието. Козметичният им несесер съдържа много продукти за нежна грижа и нищо, което би могло да навреди по някакъв начин на красотата и здравето им.

----------------------------------------------------------------------------------------

3  ПРОДУКТА ЗА ПЕРФЕКТНИ НОКТИ И РЪЦЕ ЗА ЗОДИЯ РИБИ:

Омекотяващи соли за маникюр Липа>>>

Мазнина за кожички Липа>>>

Крем-гел за ръце и тяло Фрезии>>>

----------------------------------------------------------------------------------------

1. Започнете грижата за ръцете със соли за маникюр. Те ще омекотят кожата на ръцете и кутикулите. В същото време самото накисване на ръцете е чудесна СПА процедура в домашни условия и възможност да релаксирате и да си отпочинете.

2. След това с нежни масажни движения втрийте масло за кожичките и ноктите, за да се подготвите за лака за нокти. Не пропускайте основата за лак и топ лака, за да е маникюрът ви безупречен. Оставете всичко да изсъхне добре. След това с нежни масажни движения врийте масло за кутикули. Така малките кожички около ноктите ще са меки, еластични и здрави. Това е една от финалните стъпки за перфектен маникюр, която не бива да пропускате.

3. Завършете своя СПА маникюр с крем за ръце, който да хидратира и омекоти кожата на ръцете. Отново използвайте нежни масажни движения и се отдайте на приятното усещане. Изберете продукт, който попива бързо, незаменим плюс за летните дни.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Риби – лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

15 знака, че сте били вещица в миналия си живот

15 знака, че сте били вещица в миналия си живот

Вещиците са почти митични създания от минали епохи, но и днес може да срещнете такива, дори да не подозирате. Мнозина носят качествата на вещиците, тъй като са били такива в минал живот.

Индиански хороскоп

Индиански хороскоп

Индиански хороскоп или какви са били астрологичните знаци на изконното американско население?

Съществуват ли вампирите?

Съществуват ли вампирите?

Покрай филмите и модерната литература, вампирите се върнаха отново на мода. Съществуват ли наистина вампирите или са плод на дълги години наслагване на въображаеми образи и случки? Къде свършват фактите и къде започва фолклорът?