Рак - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия РАК.

Рак - лак за нокти според зодията

Раците са емоционални, спонтанни и понякога леко ексцентрични. Те държат на стила и класата.

 

Идеалната цветова комбинация за зодия Рак

На изисканата натура на Рака пасват само елегантни цветове. Перлени нюанси, бледо сиво, сребристо – това са трите цвята, които са най-подходящи за зодията.

 

Нашето предложение

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Рак

Интуитивни и чувствителни, представителите на зодия Рак са сред най-трудните за разбиране знаци в зодиака. Те са стеснителни и често мълчаливи, падат си малко интроверти. Трябва да внимавате как разговаряте с тях, защото лесно се засягат. По отношение на маникюра, Раците предпочитат мистичните нюанси и продуктите, в които има нещо различно и приковаващо вниманието.

1. Oформете ноктите в желаната от вас форма. Знаем, че не се страхувате да експериментирате. Нанесете основа и два тънки слоя лак за нокти. Вие никога не поставяте красотата пред здравето. Винаги държите на здравия маникюр, затова любим ваш продукт е заздравителят. Той ви дава едновременно красиви и здрави нокти.

2. Не пропускайте да се погрижите за здравето на кожичките на ноктите. Мазнината за кожички е идеален продукт за вас, защото защитава кожата и ноктите. Маслото от жожоба и екстрактите от розмарин са нестданртна арома комбинация, в която ще се влюбите.

3. След като изсъхнат добре ноктите, идва време за финалният щрих в грижата за ръцете и маникюра. Позволете на дискретния и мистичен аромат на аронията да ви съпътства, където и да отидете, носейки със себе си здрава и мека кожа.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Рак - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Окото на Назар пази от уроки

Окото на Назар пази от уроки

Окото на Назар е един от най-популярните в света амулети за предпазване от уроки, лоши очи и негативна енергия. Научете повече за Окото на Назар.

Ретрограден Меркурий – какво трябва да знаем?

Ретрограден Меркурий – какво трябва да знаем?

Вярвате ли, че планетите имат влияние върху живота ни? Ако е така със сигурност се тревожите, че от днес навлизаме в период на Ретрограден Меркурий. Вижте какво трябва да знаете за Ретроградния Меркурий и как влияе той върху нас.

Магията – вредна, но модерна

Магията – вредна, но модерна

Магиите са отживелица и въпреки това в XXI в. има твърде много хора, които наивно вярват в тях и ги практикуват