Пролетен хороскоп 2018

0 коментара0/5

Вижте какво очаква различните зодии през пролет 2018 – сезонът на обновяването. Пролетен хороскоп 2018

Пролетен хороскоп 2018
 © istockphoto.com

Пролетен хороскоп 2018: ОВЕН

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. В работата ви очаква нещо хубаво – повишение, нова работна позиция или дори само похвала. Важното е, че позитивните събития съпътстват ежедневието ви. В семейството всичко е идеално, мнозина дори ги очакват приятни изненади, свързани с близките. Пазете здравето си, защото все още е леко разклатено

Пролетен хороскоп 2018: ТЕЛЕЦ

На работното място ви е натоварено и не можете да вдигнете глава от задачи. Чувствате се изморени и отпаднали, често губите мотивация за работа. Намирайте време за почивка, дори това да ви се струва невъзможно. В личен план нямате проблеми. Човекът до вас и близките ви ви подкрепят. Опрете се на тях за емоционална и физическа подкрепа. В здравословен план не ви очакват сериозни проблеми с изключение на преумората.

Пролетен хороскоп 2018: БЛИЗНАЦИ

Цялото ви време е запълнено със задачи за дома, семейството и работата. Задълженията като че ли никога не свършват. Това обаче е добро дошло за вас, защото обичате да се чувствате активни и полезни за останалите. В личен план ви очаква леко напрежение, свързано с близките. Здрави сте и не ви очакват по-сериозни проблеми от обикновена настинка.

Пролетен хороскоп 2018: РАК

Пролетта е време за трансформация и промяна за вас. Тя може да е промяна в личен план или обикновен ремонт у дома. Но смяната на обстановката ще е факт. Ще намерите много нови приятели и ще завържете нови служебни контакти. Пазете здравето си, защото се очакват леки промени с настъпването на пролетта.

зодии, пролетен хороскоп 2018, хороскоп

Пролетен хороскоп 2018: ЛЪВ

След няколкото напрегнати месеца ви очакват много позитивни емоции. Звездите ви чертаят дълго пътуване. Все още сте напрегнати след натоварените зимни месеци, но проявете търпение. Не си изкарвайте яда на близките, отпуснете се и се насладете на момента. Възможни са проблеми със здравето, но пък във финансово отношение периодът е стабилен.

Пролетен хороскоп 2018: ДЕВА

Бъдете внимателни как харчите през следващите месеци, защото във финансово отнощение пред вас се очертават някои предизвикателства. На работното място всичко е спокойно и еднообразно – няма да вървите нагоре, но пък няма да правите и крачки назад. В личен план звездите чертаят за вас период, пълен с романтика. Но не забравяйте, че романтичните жестове не бива да са само едностранни. Затова и вие се постарайте да покажете обичта на половинката си.

Пролетен хороскоп 2018: ВЕЗНИ

Пролетта е сезон на големите промени за вас. Те започнаха още през зимата, но пролетта ще ги осъществи с пълна сила и ще ви помогне да свикнете с тях. Най-голямата промяна е в личен план – за едни е нова половинка, за други – голяма стъпка в личните взаимоотношения, за трети – големи новини и изненади, свързани с фамилията. Във финансово отношение периодът е неблагоприятен, затова бъдете внимателни как харчите.

Пролетен хороскоп 2018, зодии, хороскоп за 2018

Пролетен хороскоп 2018: СКОРПИОН

Време е да се отдадете на почивка. Карайте я по-спокойно на работното място и не се нагърбвайте с излишни задачи, дори да усещате натиск от по-висшестоящите. Изнервени сте и това си личи, често избухвате и си го изкарвате на семейството. Въпреки това се радвате на безрезервната им подкрепа, но това не значи, че трябва да злоупотребявате. Пазете психическото и физическото си здраве, защото натовареността ще ви се отрази.

Пролетен хороскоп 2018: СТРЕЛЕЦ

Пролетта идва за вас, изпълнена с позитивни емоции. Очаква ви пътуване до място, което не сте посещавали досега. На работа всичко върви гладко, можете дори да очаквате повишение или поне знаци, че ви предстои положително развитие в тази посока. У дома се радвате на спокойствие и разбирателство.

Пролетен хороскоп 2018: КОЗИРОГ

След натоварената и изпълнена с промени зима, пролетта ще ви зарадва с еднообразие и спокойствие. Отдали сте се на почивка. Въпреки това е възможно да изпитвате вътрешно безпокойство и притеснение, които обаче са по-скоро създадени от вас, отколкото от обстоятелствата.

Пролетен хороскоп 2018: ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни как харчите, защото във финансов план сте доста нестабилни. Очакват ви непредвидени разходи, които ще ви дестабилизират. На работа ви очакват много допълнителни задачи, с които трябва да се нагърбите просто защото нямате друг избор. Напрегнати сте, нервите ви са „изпилени“ докрай и сте доста избухливи. Намерете начин да изпускате парата и да не носите проблеми от работа вкъщи.

Пролетен хороскоп 2018: РИБИ

След доста напрегнатите зимни месеци, идва време да отдъхнете. Еднообразието се е настанило в ежедневието ви, но то ви носи особен вид спокойствие. У дома всичко е перфектно, семейството ви обича, а половинката се грижи за вас и вашия комфорт. На работното място ви очакват някои промени, но нищо, което да ви засяга пряко. Отдайте се на почивка, защото не се знае колко време имате за това, преди отново задачите да се стоварят върху вас.

13.03.2018

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Пролетен хороскоп 2018".

Още от "Загадъчно"

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Историята на Марк Антоний и Клеопатра

Февруари е месецът на любовта. Заслужаваме мъничко драматична романтика в навечерието му - Клеопатра и Марк Антоний са едно добро начало на любовния сезон. 

2007 – да направим равносметка

2007 – да направим равносметка

Каква беше 2007 - ма за вас? Наситена с приятни емоции и щастливи моменти или година на неприятни изживявания?

Картата на Пири Рейс

Картата на Пири Рейс

Карта създадена в началото на Ренесанса, представяща с изумителна точност ивиците земя под ледените шапки на Антарктида.