Податливи ли сте на магии?

0 коментара0/5

Има хора, които са по-устойчиви на зли помисли и магии, а има и такива, които са магнит за магии. Ето няколко типа хора, които често се оказват омагьосани.

Податливи ли сте на магии?

Има хора, които много лесно могат да бъдат омагьосани или урочасани. Достатъчни са дори само лошите помисли, за да надвисне над тях магия. 

Ритуали против уроки >>>

Сред най-лесните за урочасване хора са децата. Те имат чиста душа, а очите им са прозорец, широко отворен към нея, което е причината всяка лоша мисъл да ги урочасва. Правенето на магии върху деца също е много лесно, а симптомите обикновено са раздразнителност, липса на концентрация и спокойствие, постоянен безпричинен рев, главоболие. Детето сякаш не е на себе си и се държи много по-лошо, отколкото по принцип. А усещането ви е сякаш това не е вашето дете.

Направена ли ви е магия? >>>

Хората със сини очи също биват по-лесно урочасвани и омагьосвани, тъй като през очите им сякаш прозира душата им, което я прави яузвима и чувствителна на лошо помисли и намерения.

Добави описание

Лесни за омагьосване са и емоционално нестабилните хора. Ако сте склонни към депресивни състояние, твърде чувствителни сте, лесно се разплаквате, чувствате се отчаяни, имате винаги за какво да се оплачете, почти икога не се усмихвате, а животът ви е безкрайно мелодраматичен, то сте от хората, на които много лесно може да се направи магия.

Преуспелите хора са също едни от най-често урочасваните и омагьосваните. Причината е, че винаги ще се намери кой да завижда за едно или друго. А оттам идва и идеята да вгорчат живота ви с някоя уж безобидна магия под претекст, че твърде хубавото не е на хубаво. 

Хората, които силно се вълнуват от общественото мнение и в голяма степен действиеята и визията им зависят от това дали околните ги одобряват, също попадат сред тези, които са податливи на магии.

Безхарактерните и лековерни хора също много лесно могат да бъдат омагьосани. Причината е, че им липса сила на духа и защитни механизми на подсъзнателно ниво, които да ги защитят от лошите помисли и намерения. 

06.02.2018/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Податливи ли сте на магии?".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека - 2 част

Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека - 2 част

Числата от рождената дата дават информация за нашето минало, настояще и бъдеще в 3-те аспекта на живота ни - професионален, личен, здравен.

2013г. - година на змията

2013г. - година на змията

На 10-ти февруари 2013г. китайският хороскоп влиза в годината на змията. Какво е характерно за родените под този знак и какъв вид змия сте според китайския зодиак?

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата – какво трябва да знаем?

Аурата най-кратко може да бъде обяснена като система от енергии извън тялото ни. Не трябва да я бъркате с чакрите – система от енергии вътре в тялото ни. Вижте какво трябва да знаете за аурата.