Податливи ли сте на магии?

0 коментара0/5

Има хора, които са по-устойчиви на зли помисли и магии, а има и такива, които са магнит за магии. Ето няколко типа хора, които често се оказват омагьосани.

Податливи ли сте на магии?

Има хора, които много лесно могат да бъдат омагьосани или урочасани. Достатъчни са дори само лошите помисли, за да надвисне над тях магия. 

Ритуали против уроки >>>

Сред най-лесните за урочасване хора са децата. Те имат чиста душа, а очите им са прозорец, широко отворен към нея, което е причината всяка лоша мисъл да ги урочасва. Правенето на магии върху деца също е много лесно, а симптомите обикновено са раздразнителност, липса на концентрация и спокойствие, постоянен безпричинен рев, главоболие. Детето сякаш не е на себе си и се държи много по-лошо, отколкото по принцип. А усещането ви е сякаш това не е вашето дете.

Направена ли ви е магия? >>>

Хората със сини очи също биват по-лесно урочасвани и омагьосвани, тъй като през очите им сякаш прозира душата им, което я прави яузвима и чувствителна на лошо помисли и намерения.

Добави описание

Лесни за омагьосване са и емоционално нестабилните хора. Ако сте склонни към депресивни състояние, твърде чувствителни сте, лесно се разплаквате, чувствате се отчаяни, имате винаги за какво да се оплачете, почти икога не се усмихвате, а животът ви е безкрайно мелодраматичен, то сте от хората, на които много лесно може да се направи магия.

Преуспелите хора са също едни от най-често урочасваните и омагьосваните. Причината е, че винаги ще се намери кой да завижда за едно или друго. А оттам идва и идеята да вгорчат живота ви с някоя уж безобидна магия под претекст, че твърде хубавото не е на хубаво. 

Хората, които силно се вълнуват от общественото мнение и в голяма степен действиеята и визията им зависят от това дали околните ги одобряват, също попадат сред тези, които са податливи на магии.

Безхарактерните и лековерни хора също много лесно могат да бъдат омагьосани. Причината е, че им липса сила на духа и защитни механизми на подсъзнателно ниво, които да ги защитят от лошите помисли и намерения. 

06.02.2018/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Податливи ли сте на магии?".

Още от "Загадъчно"

Ще има ли Земята нови полюси?

Ще има ли Земята нови полюси?

Промяна на наклона на земната ос е причината за природните бедствия в България и в цяла Европа, на които ставаме свидетели.

Ретроградните планети през 2017

Ретроградните планети през 2017

Всички сме чували за Ретрограден Меркурий, но чували ли сте за Ретроградна Венера. Вижте кои са ретроградните планети през 2017 и как според астрологията ще ни влияе това.

Античните символи на любовта

Античните символи на любовта

Днес първата асоциация, която хората правят, когато чуят думата любов, е сърцето. Този символ обаче не винаги е бил толкова популярен колкото е сега и през вековете, различни култури и цивилизации, са създавали свои собствени символи, които да изразяват чувството на обич и привързаност. Вижте кои са те: