Отрицателни черти ... на зодиакалните знаци

58 коментара0/5

Никой не обича да чете за негативните черти от характера си, но защо пък да не ги съберем на куп? За всяка зодия. Така ще установим, че всъщност не сме чак толкова лоши.

Ето и възможните комбинации:

ОвенОвен – инфантилни

Това е зодия изпълнена с тоталитарен дух. Често показва властната си натура, дори в най-обикновени разговори. Упорити във всичко, но за жалост упорството им е много нетрайно, освен в случаите, когато то е свързано с неприятна за тях личност. При спор, в който им е трудно да защитят собствената си теза стават сприхави, някои от тях са способни дори да прибегнат към саморазправа. Арогантността му е на моменти жестока. Може да унижи всеки за най-малкото нещо, без да си дава сметка за евентуални последствия. Изключително не толерантни спрямо различието в другите, особено ако е свързано със сексуалната ориентация. За тях това е абсолютно неприемливо. Не се срамуват да опитат, но не и да признаят за различието.


ТелецТелец – егоцентрици

Това са те. Изключително мрънкащи същества. Големи материалисти и вещомани. Често са и конфликтни личности. Хората в тяхното обкръжение избягват да говорят, на каквото и да е било тема в присъствие на Телците. Винаги си на корено различно мнение от това на събеседника си, само и само да му покажат, че не е прав. Не обичат промените, изнервят се. Консервативни са към всякакви иновативни решения, дори да са по-добри от старите. За пословичния инат на Телеца няма как да не обърнем внимание. Като магаре на мост, те ще упорстват докато не стане по техния начин или не вбесят някого така че, да се чувстват удовлетворени. Някои астролози казват, че в тях е  посято семето на алчността и как иначе. Все пак Телците са едни от най-добрите икономисти. Обичат да се налагат, доставя им садистично удоволствие.

БлизнациБлизнаци – лицемери
Интриганти. Обичат усещането, че хората в ръцете им са пешки, а животът е шахматна дъска. Имат невероятни начини за откриване на информация. Може би факта, че са информирани ги кара да се чувстват неспокойни. Нервни са, често имат кризи. Разсеяността им е най-големият проблем. Успеят ли да я превъзмогнат стават най-добрите политици или дипломати. Неблагодарни са към близки и приятели, смятат, че всеки им е длъжен. Изпаднат ли във възмездието наречено съвест губят желание за живот. Тогава изчезва и творческата им натура, липсва им замаха.

 

РакРак – капризни
Независимо, че са най-сърцатите представители на зодиака, те също притежават завидни отрицателни черти. Много са обидчиви и най-малката проява на чувство за хумор проявена в неподходящ момент ги променя до неузнаваемост. Превръщат се в топка от нерви, омраза, скандалджии. Когато са в депресия и когато не са, стига да са наранени, се самовглъбяват. Изолират целия свят и хората, които ги обичат. Заради това са и твърде предпазливи в отношенията си с хората. Разберат ли, че са срещнали човек, на когото могат да разчитат стават обсебващи. Винаги се стремят към крайности без да го осъзнават. Трудни характери, които трудно могат да бъдат разбрани.  

 

ЛъвЛъв – горделивци
Много властни натури, дори към собствения си шеф се държат така все едно те управляват. Интересно съчетание на власт и отдаденост на семейството, това разбира се не им пречи да „командват парада“ и в къщи. И те са големи инати и го доказват, с това че постигат своето. Много са суетни - и мъжете, и жените, това е една от чертите, заради която бихте могли да ги объркате с Везни. Хубавото е, че запазена марка на Везните е пухкавата им фигура. Трябва да признаем, че като едни истински лъвове не пропускат възможност да се самоизтъкнат. В крайна сметка това е Царят.

 

Дева

Дева – досадни
Много критични, дори и спрямо подаръци идващи от сърцето. Дребнави и придирчиви до побъркване (на околните разбира се). Те винаги знаят как да накарат някой да се чувства нещастен. Защото, очакват, че всички са като тях меланхолични. Трябва да признаем, че могат да бъдат изключително егоцентрични. От това и тяхната скептичност, страдат, и най-близките им ги избягват заради досадните им забележки.

 

 

 

Везни – неориентираниВезни
Това са най-капризните представители на зодиака. Ако трябва да чакате някоя Везна, не ви мърда поне час. Трябва да изберат подходяща дреха, парфюм, обувки, дори чадър. По принцип са оптимисти, но тъй като винаги са в търсене на баланса изпадат и в другата крайност, досадна апатия. Нетърпими са. Нерешителни и крайно непостоянни. Дори за това как да се изкъпят (душ или вана) се колебаят. Никога не знаят защо, просто така се получава. Разбира се, защото нямат представа от хората, които ги заобикалят и наниза от ситуации около тях. Важно е само как изглеждат.Скорпион – ревниви
Скорпион
Това е мит за ревността им. Но не винаги. Ако ги предразположите към това, и той/тя наистина ви обича, ще ви задушат от въпроси, скандали, счупени чинии, дори шамари. Безскрупулни любовници и професионалисти. Всяка тяхна самовглъбеност в конкретна цел води до разрушение. Ако ги нараните, чакайте жестоко отмъщение. Стратегически изпипано, разбира се. Коварните Скорпиони трудно създават приятелство, този човек, който остава до тях смело може да се нарече „верен“ дори след техните болезнени ужилвания, той е оцелял. Предателствата им се неизмерими, стига да знаят, че ще получат някаква облага.Стрелец – дървените философи
Стрелец
Много са бъбриви и все умни неща казват. Имат непоправимо желание да са „на всяка манджа мерудия“.  Нетърпими. Не умеят да общуват дипломатично и най-лошото е, че стрелят напосоки с клюки. Алчни са. Професионални лъжци и все признати самосъжаляващи се люде. Все нещо ги боли, все нещо им е криво, все са без пари, никой не ги обича. Много нетърпеливи особено във връзките си с противоположния пол, искат всяко случване да се дължи на тях, а не да се оставят на чувствата си, заради което често плашат новопоявилата се половинка и връзката приключва. Големи скандалджии, мъжете са способни на крайни мерки, за да задържат любимата.Козирог – себичниКозирог
Козирозите са „консерви“. Трудно приемат новото, промяната е най-голямото зло, което може да им се случи. Дори да е за добро. Спрямо добралите се до тях са много властни. Винаги заповядват, а когато някой се възпротиви, те се затварят в себе си и карат другите да се чувстват виновни за неподчинението си. Страхотни кариеристи, забравят приятелите си, роднините си, семейството си, забавлението в името на желаната длъжност. Изключителни егоисти. Аз-ът им владее света.


Водолей – отвеяностВодолей
Водата е един от пътищата към подземния свят. Може би за това и Водолеите не знаят къде точно се намират. Винаги разсеяни те са способни да забравят и собственото си име, ако са потънали в някое от техните си лични уединения. Много невъздържани винаги знаят, какво да кажат, но никога то не е на място. Един Водолей може да се окаже в центъра на всеки религиозен култ, ексцентрична мода, въобще всяко нещо, което би го отличило от масата. Страхуват се да бъдат част от тълпата, това би ги убило. За техните близки е крайно неразбираемо и трудно ги подкрепят в начинанията им.


Риби – прекалено чувствителниРиби
Много нежни, раними и болезнено чувствителни. Всяко дума може да ги нарани, а някои дори убие. Някои астролози твърдят, че най-много самоубийства има от зодиакалния знак риби. Когато свикнете да общувате с тях откривате способността наречена досадно бъбрене. Лесно манипулируеми, едва ли не всеки би могъл да ги омае, стига да ги възхваля. Срамежливи и стеснителни, те не знаят как да си купят дори хляб. Крайно непрактични, парите в тях изчезват на секундата, стига да преодолеят стреса при срещата с продавача.
 
12.11.2008/Блага Димитрова

58 коментарaДобави коментар »

Amstelss

От Amstelss08.04.2013, 00:24 ч.

Вижте мога да ви пратя при една позната тя гледа на кафе и мн. мн.познава ,но също така може да ти направи хороскоп по дните и датата на раждане и да ти каже веднага какво те очаква !!! Мисля че се казва Мариана или Мари...

Виж всички коментари за "Отрицателни черти ... на зодиакалните знаци".

Още от "Загадъчно"

10 неща, които трябва да знаете за Скорпионите

10 неща, които трябва да знаете за Скорпионите

Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е да ги обичате, още по-трудно е да не ги обичате. Те правят всичко по свой начин и не позволяват на никого да ги командва. Вижте 10 неща, които само Скорпионите (и техните най-близки хора) ще разберат.

Пророкът Нострадамус

Пророкът Нострадамус

Напоследък всеки се интересува от края на света. Може би не успяхме достатъчно силно да реагираме, през 2000-та, на „апокалиптичния ентусиазъм”. После се появи календарът на маите, който така и не успя да измести Нострадамус.

Вуду- религия или вид магия

Вуду- религия или вид магия

„Вуду“ днес е по-известно като вид магия, въпреки че първоначално възниква като религиозно течение и все още е изповядвана религия в Африка.