За родените на четни дати

26 коментара0/5

Едва ли някой се замисля, че при хората родени на четните дати, голямо значение върху характеровите особености на личността оказва мекотата на тези дати.


Тази позитивна предпоставка трансформира всяка една ситуация по един различен начин в сравнение с хората родени на нечетните дати:


 • реакциите на хората не са импулсивни, прибързани и спонтанни;
   
 • човек би могъл да притежава властен и силен характер, но щом е роден на някоя от четните дати;
   
 • винаги се замисля за последствията;
   
 • не взема необмислени и неадекватни решения;
   
 • доста често се съобразява с мнението на околните, умее да изслушва своите близки и приятели;
   
 • може да бъде съпричастен на чуждото страдание, без да се натяква често за стореното добро.


Четните дати са числата 2, 4, 6, 8.

За родените на двуцифрени дати (11, 13... 24, 26 и тн.) трябва да се гледа както тъклуването на двете последователни цифри, така и редуцирания сбор (например за дата 26-ми трябва да се провери и тълкуването за цифра 8 - 2+6).
Родените на двуцифрени дати имат по-голямо или по-малко влияние и от двете групи - четни и нечетни.

Особено значение има числото 10, при което нулата не оказва голямо значение върху характера на родените на тази дата хора.

Разбира се нулата има своето значение върху характерните особености на своя притежател, но това въздействие е дозирано и не е коренно различно от родените на 1-ва дата хора.

Характерна особеност за родените на четните дати хора е склонността им към романтика, понякога прекалено лутане и търсене на чужда помощ при разрешаване на даден проблем. Обикновено те са мечтатели и могат да бъдат доста раними от околните.

Трудно се адаптират към заобикалящата ги действителност, защото в тяхното съзнание има предпоставки, които ги карат да не вредят на хората от обкръжението си; да не нараняват своите колеги, приятели, знаейки самите те как биха могли да страдат, ако изпаднат в подобна ситуация.

Характерното за хората родени на четните дати е, че могат да заемат както отговорни постове, така също биха могли да бъдат и перфектни изпълнители.

 

 

 

Телефони за контакти с Нели Колева:
0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 


 

 

 

26 коментарaДобави коментар »

лии-ло

От лии-ло10.05.2009, 11:17 ч.

защото в тяхното съзнание има предпоставки, които ги карат да не вредят на хората от обкръжението си; да не нараняват своите колеги, приятели, знаейки самите те как биха могли да страдат, ако изпаднат в подобна ситуация....

Виж всички коментари за "За родените на четни дати".

Още от "Загадъчно"

Числа на късмета

Числа на късмета

Ролетка, зарове, тото, лотария – хората често се надяват числата да им донесат късмет. Според китайската култура късметлийски числа има, трябва само да знаете, кои са те. Вижте числата на късмета и тяхната история.

Телекинезата – може ли да се научим?

Телекинезата – може ли да се научим?

Изумително е колко много от способностите на съзнанието и от капацитета  на собствения си мозък не познаваме...

Смъртта – умеем ли да я приемаме?

Смъртта – умеем ли да я приемаме?

Смъртта е нещото, което плаши човешкото съзнание най-много. Това е най-тежкият момент от живота, с който рано или късно всеки се сблъсква. Изисква се сила, кураж и философски мироглед.