Нумерология: Тигрица или ангел в леглото

0 коментара0/5

Според нумерологията всеки от нас има съдбовно число, което може да се пресметне от датата на раждането. То дава информация за нашия характер, способности, бъдеще и за отношението ни към секса и еротиката.

Нумерология: Тигрица или ангел в леглото
 © Сн.: iStock.com

Първо трябва да пресметнете съдбовното си число:

Най-разпространеният метод е, като съберете всички числа, съставящи датата на раждането си. Събирането продължава, докато остане едноцифрено число от 1 до 9. Например: дата на раждане 10.03.1961 = 1+0+0+3+1+9+6+1=21. Остават числата 2 и 1 = 3. Тогава съдбовното число е 3. Сега вече може да направите малка нумерологично-еротична разходка.

1

Единиците са като тигри в леглото. Независимо дали са мъже или жени, те са в състояние да започнат втори акт, малко след като са получили сексуално удовлетворение от първия. Чувстват се добре, когато са „диригенти“ в леглото.

Единиците харесват по-дивите еротични преживявания, когато и двамата партньори са обезумели от страст. Тогава са много по-доволни, щом надделеят над другия и дирижират акта. Жадуват в спалнята да има еротична атмосфера, а жената-Единица по-лесно се настройва на вълна „повторение“, когато след първия сексуален контакт й се направи хубав подарък.

2

Вие сте Двойка? Тогава сте буквално заредени с любовно настроение. Това е така, защото в областта на еротиката Двойката символизира съединяването на мъжкия с женския полов орган. Въпреки това не им е много лесно, защото и по отношение на секса, както и във всичко друго, те са вечно раздвоени. От една страна, мечтаят за романтично почти неразумно флиртуване и любене, което може и да не трае дълго. От друга, искат дълбоки чувства и сигурност във връзката. Лошото е, че постоянно се колебаят между тези две желания. Едно е сигурно – Двойките трудно понасят, когато партньорът им не оцени еротичната им изобретателност. В този случай ще има много проблеми, докато накара обидената Двойка да склони на следващ сексуален акт.

Как изневеряват зодиите?

Как изневеряват зодиите?

Изневярата е втората природа за някои зодии, други пък въобще не си падат по изневярата, а трети са някъде посредата. Вижте кои зодии са най-големите неверници.

3

Тройките са много търсени любовници. Не само са изкусни съблазнители, но и много изобретателни в правенето на любов. Жените могат да събудят у мъжа и дивото, и романтичното. Но Тройките не могат просто така да извършват сексуален акт с някой случаен. Задължително е да се влюбят, дори за кратко, и тогава се впускат в любовната авантюра с много фантазия и страст. Нямат изпитан стил в леглото, импровизират според настроението, но изпълненията им са достойни за сюжет на еротичен филм.

4

Четворките се по-известни с желязната си логика, отколкото с буйната си фантазия, а това важи и в секса. Подхождат към любовния живот праволинейно и много трудно експериментират с еротични предложения, дадени от приятел или прочетени в някоя книга. Когато поведат някой към леглото за първи път, са доста тревожни. Имат нужда да го опознаят по-добре и едва тогава да се настроят на неговата еротична вълна. С добра физика са и затова издържат дълго в секса, а в петък вечер няма да ги боли глава. Но не чакайте от тях особена романтика.

Пасвате ли си в секса според зодията?

Пасвате ли си в секса според зодията?

Кой какъв е в секса според зодията му и кой е неговият най-подходящ партньор?

5

Да живеят приказните приключения – това е мотото на Петиците в областта на секса. Представители са на „палавниците“, които обичат интимните афери.
Въпреки че това съвсем не ги прави изобретателни любовници, все пак имат готовност да експериментират в секса. Стига само да им нахвърляте някаква еротична рецепта и се впускат да я изпробват. Петиците много лесно се възбуждат, което важи и за по-зрелите им години. Верността не е сред силните им страни, но пък еротичните изследвания и трупането на опит са им „хоби“.

6

Шестиците са приятни любовници, но налице трябва да е едно условие – да са вътрешно сигурни и да са в подходящо настроение. Ако атмосферата вкъщи е неспокойна, Шестицата няма да прояви желание за любов, въпреки усилията на партньора да го насочи към леглото. Шестиците обичат дома си и затова са много верни. Това не означава, че са еротични „сухари“, а че мечтаят за романтични вечери, любовни игри и блажено отпускане в пълна с ароматни соли вана (с половинката си, разбира се). Въпреки това Шестиците си признават, че сексът не е толкова важен, колкото любовта и верността.

7

Седмиците мечтаят за пълно сливане по време на акта. Докато стигнат до мечтаната хармония (ако въобще успеят), приемат секса като приятно занимание, но не го превръщат в майсторство. Еротичните им сънища могат да бъдат мистично оцветени: секс в стая с много запалени свещи, екзотични ритми и т.н. За Седмиците любовният акт е един вид показател за „зрялост“. В младините подхождат към него леконравно, но с годините се опитват да намерят постоянен партньор, който да ги обича и с когото сексът да не е просто физически акт.

8

Осмиците обичат еротичните заигравания, но някои могат да се стреснат от стремежа им да контролират акта. Въпреки това в повечето случаи са успешни любовници, защото са в настроение за секс по всяко време и на всяко място. С напредването на годините, в тях съзрява желанието да имат сериозна връзка. В този случай правят всичко възможно, за да задоволят сексуално половинката си, като за целта напрягат и ума си. Осмиците обичат здрачаването и черното бельо.

9

Деветките са екстровертни и преливащи от добро настроение, затова и нямат проблеми със секса. Не са пуритани, но и не считат половата активност за най-важното нещо в живота. Деветките се приспособяват лесно, стига партньорът им да не иска от тях перверзни експерименти. Мъжете са романтици, които обичат жената да е с хубаво бельо и парфюм. Дамата Деветка обича мъжът да ухае на свеж афтършейв и нежно да я докосва. Деветките умеят да се наслаждават на целувките, игривите провокации и най-вече на доброто настроение по време на секс.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Нумерология: Тигрица или ангел в леглото".

Още от "Загадъчно"

Каква порода куче ви подхожда на зодията?

Каква порода куче ви подхожда на зодията?

Специфичните особености в характера на зодиите са точно такива, каквито са и специфичните особености в характера на някои породи кучета. Ето за кои точно става въпрос и кое е идеалното куче за вас според зодията ви.

Коледен подарък според зодията - част 2

Коледен подарък според зодията - част 2

Всяка зодия има характерни черти, които определят предпочитанията й в различни сфери. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията

Сдобряване и зодии

Сдобряване и зодии

Как да се сдобрим с партньора си ще ни покаже неговата зодия.