Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека

0 коментара0/5

Датата, на която е роден индивидът, е значим идентификатор, който непрекъснато си взаимодейства с други компоненти като: личната година в която се намираме, жизнен път, период от живота ни, в който се намираме.

Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека

Рождената дата крие много тайни, дава послания, които разкриват същността на индивида. Нумерологията от древността се стреми да разгадае великата загадка на рождената дата.  Денят на раждане на всеки човек носи в себе си информация за генетичните особености на притежателя му.

Той е значим идентификатор, който съдържа информация за характеровите особености на индивида. За правилното тълкуване на рождената дата трябва да се има предвид и факта в каква комбинация се намира този показател с други  важни компоненти като: жизнен път, лична година, периоди в живота на човека.

Датата на раждане на всеки човек може да бъде изявена в цялата си същност изцяло като позитивна, негативна или индиферентна. Как ще се прояви рождената ни дата, зависи от структурата на личния (персонален) нумерологичен хороскоп.

Добави описание

Числата от рождената ни дата дават информация за нашето минало, настояще и бъдеще в 3-те аспекта на живота - професионален, личен, здравен. Разчитайки прецизно цифрите в рождената  дата, може да проследим даденостите на всеки индивид, какво най много умее да прави, умения, способности, таланти, какви са  стремежите му, желанията, към  какво е най- добре да се насочи, за да се чувства удовлетворен.

Рождената ни дата е компонента, която запазва своята числова стойност през цялото ни съществуване. Чрез взаимодействието и с редица компоненти като личен месец, лична година, период от живота на човека, жизнен път и поредица от математически изчисления, трансформации на същите, се придобиват познания за характера, живота, приоритетите на човека.

Всяка една от горе изредените компоненти оказва пряко влияние за формирането на нашата същност, характер, мечтите, стремежите, целите и желанията на индивида, което е отразено в нашия нумерологичен хороскоп.

Какво означава рождената дата на човек?

Родените на дата 1:
Имат силна воля, амбициозни, непреклонни и доста често агресивни.  Не приемат чуждото мнение - родени са за водачи. Винаги сами се справят с трудностите в живота. Неуморни, трудолюбиви, работоспособни, дори и на преклонна възраст.

Родените на дата 2:
Родените на тази дата хора са доста по-умерени, балансирани и кротки. В тях винаги се противопоставят доброто и злото. Емоционални, чувствителни, но винаги склонни да прощават. Амбициозни, трудолюбиви, напористи, но енергийно слаби.

Добави описаниеРодените на дата 3:
Уверени в собствените си възможности, винаги се стремят към слава, преуспяване, напредък. Не обичат да бъдат командвани. Доста дисциплинирани, находчиви, организирани. Имат голям енергиен и жизнен потенциал. Винаги се стремят към върха.

Родените на дата 4:
Енергични, умни, схватливи, работохолици. Родените на тази дата хора обикновено нямат проблеми относно обучение и образование.  Умът почти никога не им изневерява. Те са в състояние много бързо и перфектно да се справят с поетите ангажименти. 

Родените на дата 5:
Умни, проницателни, интелигентни и амбициозни. Хората родени на дата 5 са много енергични, делови и решителни. Почти никога не се колебаят при вземането на решения. Мислят прекалено бързо, не си губят времето напразно, особено, когато става въпрос за пари.

Родените на дата 6:
Родените на тази дата хора имат благ характер. Замечтани, романтични, обичливи. Но както могат силно да обичат, така могат и силно да мразят. Всичко свързано с любовта и противоположния пол, усилено ги вълнува. Имат свой индивидуален финес. Обичат красивите неща. 

Родените на дата 7:
Силна, магнетична, обсебваща дата. Родените на тази дата са много интуитивни и идейни. Притежават силен и властен характер. Имат индивидуален и оригинален начин на мислене. Открояват се от околните. Стремят да са изцяло независими, самостоятелни.

Добави описаниеРодените на дата 8:
Като личности са много интелигентни, амбициозни и упорити. Доста често тези хора са крайни в желанията, целите и отношението си към околните. Родените на тази дата са компромисни, когато те решат, стремят на всяка цена да побеждават, когато имат цели.

Родените на дата 9:
Родените на дата 9, могат да се определят като безкраен извор на енергия, завишени амбиции, непокорни и честолюбиви. Те са личности, които винаги знаят какво искат, към какво се стремят, кого предпочитат. Трудят се упорито, действат честно и открито. Поставят си хуманни цели.

Родените на дата 10:
Борбени, властни, напористи. Могат да бъдат много крайни и деспотични. Имат свое собствено становище по всички въпроси, отстояват го и държат на него. Болезнено активни и авторитарни както в семейството, така също и в работата.

Очаквайте продължение...

 

Телефони за контакти с Нели Колева:
0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 
05.04.2013/ Нели Колева

Още от "Загадъчно"

Злото се връща

Злото се връща

Връща ли се вредата и причиняването на зло със също толкова голяма сила върху този, пожелал го другиму?

Когато ти трепти...

Когато ти трепти...

Подобно на суеверията, свързани с моментите, когато нещо ви засърби, има и такива, които отговарят на въпроса „какво значи, когато трепти“. Вижте най-популярните суеверия, когато ти трепти част от тялото.

Ритуали за посрещане на Hовата година

Ритуали за посрещане на Hовата година

Последната нощ на отиващата си и първия ден на настъпващата година са магически. Използвайте ги, за да привлечете късмета на своя страна и да се заредите с енергия с помощта на някои обичаи от келтския и средиземноморски фолклор.