Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

0 коментара0/5

Числата в нумерологията ни разкриват конкретни послания и ни дават информация. В числата се крият отговорите на всички мистерии и загадки.

Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

Числата от 1 до 9 са източник на всичко, което съществува в природата, космоса. Но в случая с номерата на партиите в бюлетините, нумерологията не може да даде пълното познание единствено и само чрез този номер, защото това послание идващо от номера, е само частица от общото - даващо цялото познание.

По номера на бюлетината можем да извлечем информация, която ни дава една насока за развитието на дадена партия или по-скоро всичко свързано с нейния стремеж, цели, намерения. 

Номера на бюлетината не може да ни даде информация коя партия ще има повече или по-малко гласове в изборния ден и коя партия се ползва с Космични приоритети. Позитивен номер на бюлетина не означава в никакъв случай победа на съответната партия.

В нумерологията има позитивни цифри или цифри носещи голям енергиен заряд със себе си. Нумерологията борави не само с цифри, а и с комбинации от цифри, които влизат в строго определени математически модули и схеми- и само тогава можем да разгадаем тайното послание идващо от Космоса.

Индивидуалният Хороскоп на лидера на съответната партия (в частност и на определени хора участващи активно, заемащи ръководни позиции в партията) е ключът, който може да ни даде много по-ясна и точна прогноза.

Добави описание

Тайните послания за числата в бюлетините

Номер 10 (Реформаторски блок) - е символ на сила, лидерство, водачество, желание да доминира и в същото време има стремеж към голяма трансформация. Номер 10 трудно се съобразява с околните, другите, не притежава гъвкавост и лоялност.   В номер 10 липсват организаторски способности, няма и конкретна стратегия. 

Номер 13 (Абв) - символизира промяна, организационни способности, целеустременост, прагматичност. Понякога 13 номер се стреми към разрушаване на установени норми и порядки. Излиза от своята праволинейност, създава нови правила и търси  завоевания. Но 13 номер  винаги действа пресметливо.

Номер 15 (Коалиция за България) - няма отчетливи показатели за лидерство, победа на всяка цена, устойчивост. Номер 15 по природа излъчва благородство, в състояние е да прави компромиси, да проявява съпричастие, самарянство, да откликва. Номер 15 може да проявява и гъвкавост, да е комбинативен, да печели доверие в околните, симпатии. Номер 15 не обича да рискува.

Номер 18 (Герб) - символизира решителност, твърдост и устойчивост. Никога не се отказва и не губи кураж. Номер 18 се стреми към победи, уверен в потенциала и възможностите си. Вдъхва доверие и респект в околните. Независими, самостоятелни и целеустремени. Номер 18 подсъзнателно се стреми към господство, доста често демонстрира надмощие и е готов на всяка цена да победи.

Номер 20 (Атака) - много често е символ на колебания, размишления, лутане. Крехки и отстъпчиви в критични ситуации.Трудно прокарват в действие своите идеи, макар да са дарени с богато въображение. Номер 20 не обича да рискува. Доста често стои в сянка, но винаги е готов да се притече на помощ при нужда; обича да откликва, да обгрижва.

Номер 28 (България без цензура) - символизира стремеж към лидерски позиции, водачество, но трудно прокарва нови идеи. Обича да се бори, да се откроява от другите, да ръководи, да доминира. В състояние е както да впечатлява околните, така също и да проявява благоразумие, да се съобразява, при необходимост- да се принагажда. Номер 28 трудно разчита космичните послания.

Номер 29 (Дпс) – символизира амбиция, стабилност, лидерство, завишен енергиен потенциал. Номер 29 винаги си поставя високи цели и постига завидни резултати. Номер 29 е индивидуалист, не позволява вмешателство, демонстрира решителност и устойчивост.  В състояние е да прави компромиси, да прояви благородство и хуманност- когато прецени. Номер 29 е вибрация на риска. Доверява се на своята интуиция. 

25.04.2014/ Нели Колева

Как да се свържете с Нели Колева:

0888 74 21 78

02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 

www.nelly-koleva.com

Още от "Загадъчно"

Радиестезия - силата на махалото

Радиестезия - силата на махалото

Вярвате ли в това, че всеки обект има собствено излъчване, което може да се улови от махало? Някои твърдят, че с радиестезията може да се откриват заболявания на най-ранен стадий. Според други махалото може да открие дали двамата души си подхождат – в любовта или бизнеса. А вие вярвате ли в силата на махалото?

Какви майки са знаменитостите според зодията им?

Какви майки са знаменитостите според зодията им?

Всяка звездна майка има свой собствен стил и подход при отглеждането на децата си. Ето какви родители са звездните майки според зодията им?

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Странджа е била дом на различни религиозни култове, някои казват, че поклонници на богинята Бастет са дошли и заровили мъдростта си, именно тук.