6-те най-нетърпеливи зодии

0 коментара0/5

Търпението е посленото, с което могат да се похвалят следващите шест зодии. Най-голямото наказание за тях е това да чакат едно или друго нещо. Те са безкрайно припряни и всичко трябва да се случва на мига, иначе изпадат в нервна криза.

6-те най-нетърпеливи зодии

Овен

Една от най-нетърпеливите зодии. Овните мразят да чакат, не понасят реплики като "Поеми си въздух", "Забави малко темпото", "Какво са 10 минути". Когато искат неща, го искат на момента. В противен случай ще станете свидетели на пословичната им агресия и нервност. Те са безкрйно импулсивни, не премислят нещата и после си патят. 

Добави описание

Везни

Везните изглеждат привидно спокойни и търпеливи, но това е чиста заблуда. Ако не им отговорите на съобщението мигновено или закъснеете за среща с тях с повече от 2 минути, Везните ще са невероятно изнервени. Това тяхно нетърпение ги прави трудни за комуникация и доста изнервящи типажи за работа в екип.

Добави описание

Кои са 2-те страни на всяка зодия? >>>

Стрелец

Стрелците са като играчки с навита пружинка. Невероятно жизнерадостни са, но и нетърпеливи като деца. Не могат да чакат за нищо и по никакъв повод, точно както за едно дете 5 минути са цяла вечност. Това нетърпение обаче им създава много проблеми в работата и в личен план. Много Стрелци не са получили повишение или не са дочакали любовта на живота си именно заради липсата си на търпение. 

Добави описание

Лъв

За Лъвовете е под достойнството им да чакат за каквото и да било. По-скоро те са тези, които трябва да бъдат чакани. Липсата на търпение крайно ги изнервя и ги прави повече от досадни със своето мрънкане. Едно от най-омразните им неща е да чакат за храна, независимо дали са вкъщи или на заведение. Ако пък са си наумили, че искат да се научат да карат кайт сърф, а е средата на януари, са готови да заминат мигновено на топъл остров, защото нямат търпение да стане лято и да отидат на море.

Добави описание

Водолей

Водолеите са мечтатели, а една от най-големите им мечти е да премахнат думичката търпение от речника и необходимостта от търпение за каквото и да било като цяло. Водолеите действат като на забързан кадър и съответно им се струва, че всичко изисква ужасно много търпение - от рестартирането на лаптопа им до идването на автобуса им, който закъснява с 5 мин. 

Добави описание

Близнаци

Близнаците бързо се отегчават и лесно се изнервят, ако зависят от това някой друг да свърши нещо. Ето защо обичат да вършат всичко сами. Според тях околните са нито достатъчно прецизни, нито достатъчно чевръсти, което крайно ги изнервя. Нямат търпението дори да се разхождат, а крачат винаги бързо и трябва да подтичвате след тях. Мразят дейностите, които отнемат твърде много време. Не понасят 3-часови филми или прекалено дълги пътувания, защото търпенеито им се изчерпва още след първия час. 

Добави описание

6-те най-емоционални зодии >>>

06.03.2018/Ели Йорданова

Още за: зодии

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6-те най-нетърпеливи зодии".

Още от "Загадъчно"

Добрите ангели съществуват

Добрите ангели съществуват

Това твърдят не само вярващи, екстрасенси, гадатели и личности с паранормални способности, но и много обикновени хора, спасили се по чудодеен начин от смъртта. Дори и някои от сериозните научни издания са приели за нещо нормално съществуването им.

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Освещаване на дома – какво, кога, как и защо?

Когато човек се нанесе в нов дом, бил той купен или под наем, трябва да се освети. Вижте какво трябва да знаете за освещаването на дома.

Мария Асенова - посветила живота си да помага на хората

Мария Асенова - посветила живота си да помага на хората

Мария Асенова е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция.