Най-големите мистерии в живота на звездите

0 коментара0/5

Около звездите винаги се носят всевъзможни слухове, но някои от тях са особено мистериозни, дори зловещи. Ето какви са най-големите тайни, теории и загадки в света на знаменитостите.

Най-големите мистерии в живота на звездите

Том Круз

Том Круз е един от най-активните членове на Сциентологичната църква, чиито дейности обаче се пазят в тайна. И съответно една от най-популярните конспиративни теории за Круз е, че църквата избира с кои жени да се обвърже актьора. След развода си от Кейти Холмс се говореше, че църквата търси друга жена да бъде третата му съпруга. Някои имена, които се споменаваха, включват София Вергара и Скарлет Йохансон.

Кейти Пери

Джон Бенет Рамзи e шестгодишно момиче от Боулдър, Колорадо, което бе намерено убито в сутерена на семейния си дом през 1996 г. Делото остава нерешено и много конспиративни теории обгръщат смъртта й. Една от тях гласи, че смъртта е фалшифицирана и Рамзи всъщност е поп звездата Кейти Пери. Слухът започва през 2014 г. с видеоклип в YouTube, който подробно описва приликите между Рамзи и Пери, но е дискредитиран, защото Пери е твърде възрастна. Рамзи е родена през 1990 г., а Кейти е родена през 1984 г.

Добави описание

Елвис Пресли

Много хора вярват, че Елвис Пресли все още е жив. През 1990 г. мнозина твърдят, че са го забелязали на снимачната площадка на "Сам вкъщи" Въпреки, че Елвис загина на 16 август 1977 г., оттогава има много случаи на предполагаеми "срещи" с него и мнозина смятат, че е фалшифицирал собствената си смърт.

Аврил Лавин

Феновете й вярват, че тя е починала през 2003 г. и е била заменена от дибльорка, досущ като Лавин. Появяват се теории, че формата на лицето й е различна, музиката и стилът й също, различен е почеркът й, както и мястото на рождените й белези.

Никълъс Кейдж

Популярна теория, която касае актьора Николас Кейдж, е, че е безсмъртен вампир. След като снимка, направена през 1870 г., на човек, наподобяващ актьора, бе публикувана със заглавието "Николас Кейдж е вампир", слуховете започнаха да циркулират. 

Добави описание

Бионсе

Една от теориите, които се въртят около Бионсе е, че никога не е била бременна с Блу Айви, а е използвала сурогатна майка. Най-солидното доказателство за това е видео, в което се вижда как коремът й стягаш се огъва при клякане.

Добави описание

Киану Рийвс

Или той е носител на невероятни гени, или е отпил от еликсира на младостта, защото не е остарял и грам за последните 20 години. Мнозина го смятат за безсмъртен и свързват образа му в Карл Велики и Пол Моне.

Добави описание

17.10.2017/Ели Йорданова

Още за: звезди

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-големите мистерии в живота на звездите".

Още от "Загадъчно"

Ритуали за пари

Ритуали за пари

В опитите на човека да забогатее и да подобри финансовото си положение, през годините той е търсил помощ от окултното. Така са се появили ритуалите за пари, за които хората вярвали, че помагат при бедност и фалит. Предлагаме ви 5 ритуала за пари.

Как да задържите положителната енергия?

Как да задържите положителната енергия?

Позитивното отношение и положителният енергиен заряд са основно оръжие в борбата със сивото ежедневие. Но как да задържите положителната енергия, когато наоколо гъмжи от проблеми и отрицателни емоции?

Тайната на стиснатия юмрук

Тайната на стиснатия юмрук

Езикът на тялото често може да разкрие много тайни на човешкия характер. Така например начинът, по който свивате ръката си в юмрук може да покаже какъв човек сте. Ето как да разберете сами: