Лъв - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия ЛЪВ.

Лъв - лак за нокти според зодията

Цариците на зодиака винаги привличат вниманието със стил и класа. Те обичат да експериментират с формите и цветовете и винаги са в крак с новите тенденции. Лакът им за нокти не прави изключение.

Идеалната цветова комбинация за зодия Лъв

Златистите и тъмни нюанси с брокат олицетворяват тяхната същност най-точно. Когато обаче искат да предразположат своите събеседници и да излъчват професионализъм, залагат нанеутралните цветове, но запазват формата и средната дължина.

Нашето предложение

 

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Лъв

Лъвовете са смели и енергични. Обожават останалите да ги забелязват и да са в центъра на вниманието. Във всичко в живота си са перфкционисти. Имат величествено излъчване и не се свенят да го демонстрират пред всички. Обичат луксозните продукти и държат на произхода на всичко, което използват.

----------------------------------------------------------------------------------------

3  ПРОДУКТА ЗА ПЕРФЕКТНИ НОКТИ И РЪЦЕ ЗА ЗОДИЯ ЛЪВ:

Омекотяващи соли за маникюр>>>

Заздравител с диамантен прах>>>

Крем-гел за ръце и тяло Tea Time>>>

----------------------------------------------------------------------------------------

1. За да е маникюрът ви перфектен, започнете с омекотяващи соли за маникюр. Те ще се погрижат за здравия и перфектен вид на кожните гънки, за да няма нито един детайл по маникюра ви, който не е царствен и изряден.

2. Почистете и оформете кожната гънка, а след това и ноктите. Не забравяйте да почистите (под) нокътната плочка, преди да нанесете основата и двата слоя лак за нокти. Перфектната ви натура не търпи чупливи нокти, затова не пропускайте да завършите маникюра си със заздравител за нокти.

3. След като маникюрът изсъхне, завършете процедурата по разкрасяване на ръцете с подходящ продукт за хидратиране и омекотяване.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Лъв - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Нумерологът Нели Колева за Лична година 9

Нумерологът Нели Колева за Лична година 9

Личната година е число и енергия, има тайно, мистично значение и символика. Тази характеристика, в числово изражение, може да не съвпада, с календарната, настъпващата година, чиято сборна цифра = 9 /2016/.

Предсказанията на Калина Трендафилова  винаги се сбъдват

Предсказанията на Калина Трендафилова винаги се сбъдват

Искате да знаете какво ви предстои в бъдеще, какви изненади ви е приготвила съдбата?

Символът Хамса или Ръката на Фатима

Символът Хамса или Ръката на Фатима

Чували ли сте за Символа Хамса, познат още като Ръката на Фатима? Вижте символиката на Ръката на Фатима, както и на различните символи, които се вграждат в нея. Символът Хамса или Ръката на Фатима