Любимите десерти на зодия Близнаци

0 коментара0/5

Ако има истински фенове на сладките изкушения, то това несъмнено са представителите на зодия Близнаци. Тяхната “двойнствена” личност ги кара да минават в крайности, дори и при избора им на храни. Вижте кои са любимите храни на зодия Близнаци.

Любимите десерти на зодия Близнаци
 © istockphoto.com

Два месеца могат да проявят силна воля и да не опитат и грам сладко, но хване ли ги период на прием на шоколад, те стават неконтролируеми.

Затова и десертите, в които има шоколад, са техни фаворити. Близнаците рядко са в експериментално настроение, най-често ще ги видите да хапват класически десерти от местната и чужда кухня. Но нищо необичайно. Обожават десертите от своето детство, които техните майки и баби са приготвяли.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Любимите храни на зодия Близнаци >>>

И продължават традицията. Често в дома им може да се усети аромат на класически печива - кексове, торти, домашни сладки.

Това не означава, че Близнаците не са готови да хапнат и нещо малко по-различно. Няма да ги видите да откажат десерти, които са класически за чужда кухня - ябълков пай, тирамису и др. подобни категорично попадат сред техните любими десерти.

  • Марципан - Това определено е фаворитът сред десертите на зодия Близнаци. Те обожават марципан, но в чистия му, класически вид, който се получава от марципанова паста (бланширани бадеми и захар). Не се опитвайте да ги залъжете с имитации, защото няма да се получи. Близнаците са много взискателни към всичко, включително храната.

марципан

  • Сладолед - Те могат да похапват сладолед дори и при минусови температури, особено ако е шоколадов, гарниран с шоколадов топинг и парченца шоколад.

Вижте също:

Как да направим домашен сладолед - съвети >>>

домашен сладолед

  • Торта с маскарпоне - Италианският крем е един от най-любимите на зодия Близнаци. Торта с маскарпоне би била чудесен завършек на деня им.

Вижте също:

Лесна рецепта за домашна торта с маскарпоне >>>

------------------------------------------------------------------------------------

  • Домашен кекс - Мирис на какао и пухкава консистенция е сред любимата комбинация на зодия Близнаци. Това е и причината те да обичат толкова много кекс. Обичат да си го приготвят сами, у дома, за да са сигурни, че напълно отговаря на изискванията им и е перфектен. /БГНЕС/

Над 50 изпитани читателски рецепти за КЕКСОВЕ

кекс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Любимите десерти на зодия Близнаци".

Още от "Загадъчно"

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Каква алкохолна напитка подхожда на личността ви?

Любимата ви алкохолна напитка е като огледален образ на характера, дори визията ви. Тя е вашият уникален подпис. Ако пък все още не се установили коя е вашата алкохолна напитка, вижте коя от изброените ви пасва най-добре.

Леене на куршум

Леене на куршум

Когато сте изплашени и чувството на безпокойство не ви напуска, а медицината не намира логично обяснение на състоянието ви, може би вашето решение е леене на куршум. Какво представлява леенето на куршум и как помага?

Нели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?

Нели Колева: Как ни въздейства Лична година 11, когато сме под влиянието й?

Всички „лични години“ от 1 до 11, в които попадаме, оказват своето влияние върху нас самите чрез засилен интерес към необозримото, невидимото, мистичното, паранормалните явления, нумерологията, астрологията, окултните науки, но в различна степен и с различна сила.