Кои са ерогенните зони за всяка зодия?

1 коментар0/5

Открийте кои са слабите и най-чувствителни места на всяка зодия, които стимулирани, могат да доставят истинско удоволствие на партньорите:

Кои са ерогенните зони за всяка зодия?
 © iStock

Овен

Жената зодия Овен е особено чувствителна в областта на устните. Подлудяват ги бавни целувки и игриви ухапвания.  У мъжете това са лицето и косата. Масажът на главата им действа успокояващо и едновременно с това вълнуващо.

Телец

Както за жената, така и за мъжа Телец, областта на врата е най-чувствителното място. Целувките и ласките насочени от ухото към врата ще бъдат щедро възнаградени от партньора ви представител на тази зодия.

Близнаци

Жената Близнаци е особено чувствителна в областта на ръцете. Един мъж наистина може да и достави удоволствие, като започнете с обикновена целувка по ръката и след това продължи все по-нагоре. За силния пол предствители на зодия Близнаци ерогенна зона са гърдите. Близнакът намира за особено вълнуващо да бъде докосван по гърба и гърдите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 7 забравени женски ерогенни зони >>>

Рак

Мъжът Рак е особено чувствителен в областта на устните. Неговата партньорка може  да го подчини само с помощта на целувки. За дамите Раци пък ерогенна зона се очертава да бъдат гърдите. За да им доставите максимално удоволствие експериментирайте различни пози, които да включват тяхното стимулиране.

Лъв

За да възбудите една лъвица, е достатъчно да й предложите масаж на гърба. Гърбът е нейната най-слаба и чувствителна точка, ето защо бавният и релаксиращ масаж, който започва от врата и продължава надолу, ще събуди неусетно сетива и. Мъжете представители на зодия Лъв са особено чувствителни в коремната област. Партньорките им трябва да започват любовната игра с целувки и галене на гърдите и корема, за да успеят да събудят хищника в своя любим.

Дева

И за двата пола родени под знака на Девата ерогенна зона е коремът. Докато при мъжете най-силно удоволствие се постига при стимулирането на долната част на коремната област, между пъпа и бедрата, за жените това е пъпа.

Везни

Най-ярката черта в характера на Везните – тяхното равновесие, може да се открие и в тяхната ерогенна зона, която е кожата. За тях докосването е от особено важно значение, а най-възбуждащото преживяване включва прокарването на  ледено кубче по цялото им тяло.

Скорпион

Жената на Скорпион не обича да губи време, ето защо нейните ерогенни зони са концентрирани в областта на седалището и гениталиите. По желание партньора и може да използва секс играчки за първоначално стимулиране. За мъжетедупето също е много важна ерогенна зона, която не бива да пропускате.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец краката са особено чувствителна зона. Те обичат да бъдат докосвани не само по бедрата, но и стъпалата. За да ги възбудите започнете с лек масаж, като с кръгови движения се насочите от стъпалата нагоре към вътрешната част на бедрата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 5 ползи от еротичния масаж >>>

Козирог

Жената Козирог има много специална ерогенна област - коленете. Малцина знаят, но коленете са  много чувствителна част от човешкото тяло. Всеки допир в тази област ще събуди страстната страна у жената Козирог. За мъжете представители на този знак, чувствителен е гърбът. Този студен и твърд мъж може да се разтопи в ръцете на партньорката си само след един лек масаж на гърба.

Водолей

За дамите зодия Водолей, чувствителната зона се намира между коленете и глезените. Лек масаж в тази област, особено около глезените, веднага ще покачи нивота на възбуда. За мъжа Водолей подобна реакция предизвиква допира в зоната около ушите. Целувките по ушите веднага ще подлудят този мъж.

Риби

Рибите изпитват най-голямо удоволствие при допир до бедрата им. Масажи, целувки, ласки в  тази област биха ги развълнували най-силно и неизменно биха били готови да върнат услугата на партньора като жест на благодарност.

1 коментарДобави коментар »

metaxxa

От metaxxa29.11.2017, 14:14 ч.

Зависи от половинката до мен, тя може да е страстна, може да е плаха, но ако има привличане навсякъде обичам докосването , с пръсти, длани , устни......

Виж всички коментари за "Кои са ерогенните зони за всяка зодия?".

Още от "Загадъчно"

Числа на късмета

Числа на късмета

Ролетка, зарове, тото, лотария – хората често се надяват числата да им донесат късмет. Според китайската култура късметлийски числа има, трябва само да знаете, кои са те. Вижте числата на късмета и тяхната история.

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Тест: Избери великденско яйце и виж какво означава

Изборите, които всеки от нас прави, издават много за самите нас като личности. Затова ви предлагаме един забавен великденски тест. Изберете си великденско яйце и вижте какво означава

Кои са двете страни на всяка зодия?

Кои са двете страни на всяка зодия?

Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Вижте кои са те за различните зодии. Кои са двете страни на всяка зодия?