Кои са двете страни на всяка зодия?

0 коментара0/5

Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Вижте кои са те за различните зодии. Кои са двете страни на всяка зодия?

Кои са двете страни на всяка зодия?
 © istockphoto.com

ОВЕН

Добра страна: Овните са енергични и пълни с живот. Те са хора на страстта, а на работа са мотивирани и целенасочени. Представителите на зодия Овен са авантюристични и не се отказват пред трудностите в живота.

Лоша страна: От друга страна Овните са хора на настроенията и около тях често трябва да се внимава. Понякога в раздразнението си стават агресивни, макар и само на думи. Ако не им е ден, по-добре внимавайте, защото лесно се ядосват

ТЕЛЕЦ

Добра страна: Телецът е много внимателен при всеки избор в живота си - от работното място до партньора. За Телците думата компромис често е непозната. Те обичат всичко, което е трайно. Представителите на зодия Телец си падат по луксозните удоволствия и не се страхуват да работят усилено за тях. На тях винаги може да се разчита.

Лоша страна: От друга страна представителите на зодия Телец са упорити и рядко са склонни на компромиси. В интимно отношение понякога са твърде доминиращи и обсебващи и не е лесно да намерят човек, който да се справи с ината им. 

БЛИЗНАЦИ

Добра страна: Когато говорим за зодия с две страни, Близнаците са нещо като символ в това отношение. На коя тяхна страна ще попаднете, често е непредвидимо и въпрос на късмет. От една страна Близнаците са приятелски настроени и обожават да са сред хора. Често пъти са приятно разсеяни и живеещи в свой свят.

Лоша страна: Другата страна на Близнаците е по-сложна. Често не уважават мнението на останалите, мислейки си, че са прави. Действат импулсивно и дори да грешат, няма да си признаят. Прекалено лесно се стресират и имат склонността да изпадат в депресивни състояния.

РАК

Добра страна: Представителите на зодия Рак са хора, които съчувстват на всеки. Те са чудесни слушатели и верни приятели. Винаги са готови да помогнат.

Лоша страна: Лошата им страна е, че са прекалено търпеливи и съзнателно оставят хората да се възползват от тях. Не обичат да говорят директно в очите и когато напрежението се натрупа, избухват. 

Кои са двете страни на всяка зодия, зодия рак, зодии, хороскоп

ЛЪВ

Добра страна: Родени лидери, Лъвовете блестят във всяка ситуация. Те са амбициозни, обожават големите компании и вниманието, знаят как да насочат светлините на прожектора към себе си. Уверени са и това си личи отдалеч. 

Лоша страна: В същото време обаче Лъвовете прекаляват понякога с търсенето на внимание. В желанието си всичко да се върти около тях, те стават драматични и дори претенциозни.

ДЕВА

Добра страна: Представителите на зодия Дева имат много набито около за детайлите. Те действат методично и внимателно, не обичат несъвършенствата. Анализират и търсят логиката, за да изберат правилен начин за действие. Търпението им е пословично.

Лоша страна: Лошата страна на Девите, е точно тази свръханалитичност, която понякога не им позволява да действат и ги кара да се съмняват във всичко. 

ВЕЗНИ

Добра страна: Представителите на зодия Везни са внимателни. Уважват всеки и не се страхуват да го демонстрират. Обичат живота им да е в баланс и избягват крайностите на всяка цена.

Лоша страна: Избягването на конфликти може и да е хубаво нещо, но при Везните то достига неприятни крайности и често ги прави да изглеждат нерешителни.

СКОРПИОН

Добра страна: Скорпионите са хора с бързо мислене. Имат интересно чувства за хумор, макар често да оставят неразбрани. На Скорпионът може да се разчита винаги, макар да е по-обран в поведението си. Представителите на тази зодия са честни, понякога прекалено за околните, но и много независими.

Лоша страна: Когато Скорпионът реши да елош, не искате да сте на пътя на жилото му. Отмъстителни и доста манипулативни, представителите на тази зодия не се страхуват да потърсят справедливост по трудния начин.

СТРЕЛЕЦ

Добра страна: Може би най-добрата страна на зодия Стрелец е техния неизчерпаем оптимизъм. Те са авантюристи, но действат винаги премерено. Обичат да общуват с останалите и се вслушват в това, което чуват. Неизчерпаемата им енергия често ги превръща във вдъхновение за околните.

Лоша страна: Най-големият недостатък на зодия Стрелец е невъзможността им да се фокусират върху определена задача. Ако не са си поставили конкретна цел, бързо се отегчават и разсейват. Обикновено имат нужда от надежден партньор, който да им помага да следват пътя, по който са тръгнали. 

Кои са двете страни на всяка зодия, зодия стрелец, зодии, хороскоп

КОЗИРОГ

Добра страна: Представителите на зодия Козирог са трудолюбиви. Обичат успеха особено когато им носи финансова сигурност. Мотивирани и практични, Козирозите са умерени материалисти. Не търсят лукса, но обичат финансовата стабилност в ежедневието си. Работата е едно от най-важните неща в живота им.

Лоша страна: Лошите страни на зодия Козирог не са малко. Те са инати, често прекалено спонтанни в лошите си реакции. Трудно сдържат гнева си. Като лидери са добри, макар понякога да са прекалено обсебващи. Трудно им е да приемат чуждите идеи и им трябва доста време, за да ги осмислят и приемат.

ВОДОЛЕЙ

Добра страна: Представителите на зодия Водолей са може би най-интересните и сложни в зодиака. Те обичат да пътуват и да опознават нови култури. Обожават да общуват и могат с часове да говорят с някого, ако темата ги обогатява. Авантюристи са и имат вкус към екстремните приключения.

Лоша страна: Сред лошите качества на зодия Водолей е трудността им да се отдадат на някого напълно емоционално. Често ги определят като вятърничеви, непостоянни и разсеяни в ежедневието. 

РИБИ

Представителите на зодия Риби са много емоционални, макар и да го крият. Те са креативни личности, винаги имат куп идеи за осъществяване, но никога не парадират с това. Състрадателни са, винаги напълно отдадени на приятели и семейство. 

Лоша страна: Рибите обаче често успяват трудно да се впишат в реалността. Те живеят в свой свят, следват своя логика и не успяват да разберат чуждата. Често вярват, че тяхното мнение е единственото възможно. Когато са напрегнати, имат склонността да се затварят в себе си и да не допускат дори най-близките си.

11.08.2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кои са двете страни на всяка зодия?".

Още от "Загадъчно"

Кои са ерогенните зони за всяка зодия?

Кои са ерогенните зони за всяка зодия?

Открийте кои са слабите и най-чувствителни места на всяка зодия, които стимулирани, могат да доставят истинско удоволствие на партньорите:

Мария Асенова

Какво е "магическо замърсяване"?

В напрегнатото ни ежедневие имаме периоди, в които усещаме силен стрес, умора и напрежение. Негативната енергия е вредна за аурата ни.

Парфюмът говори

Парфюмът говори

В контакт с кожата той не само въздейства върху вас и околните, но и отделя симфония от аромати, които разкриват различни страни на вътрешния свят.