Кой е кристалът за вашата зодия?

0 коментара0/5

Кой е подходящият кристал за вашата зодия и как може да ви помогне да подсилите някои от слабите си страни или да откроите още повече силните си качества. Вижте кой е вашият кристал според зодията.

Кой е кристалът за вашата зодия?
 © istockphoto.com/ колажи: Rozali.com

Вярвате ли в лечебната сила на кристалите? Мнозина използват кристалите като част от различни холистични практики за лечение на ума и тялото. 

Всяка зодия има определен кристал, който й действа благотворно. Вижте кой е подходящият лечебен кристал за вашата зодия.

Кристал според зодията: ОВЕН - аквамарин и нефрит

Овните са креативни хора. Адаптират се лесно. Овните са амбициозни, обичат да се целят високо, макар понякога да са неуверени. Подходящи за тях камъните аквамарин и нефрит, които ги правят по-уверени. Повишават ефективността им и им помагат да намират баланса между цели и средства за постигането им.

ОВЕН - аквамарин и нефрит

Кристал според зодията: ТЕЛЕЦ - диамант и опал

Телците е силен и енергичен представител на зодиака. Телците са обичливи и симпатични. Хора, които правят и ценят малките жестове. Имат силен бизнес нюх и умеят да преподават. Подходящите камъни за тях са диамантът и опалът, защото ги правят още по-силни и решителни, като добавят и щипка търпение към иначе сприхавия им нрав.

ТЕЛЕЦ - диамант и опал

Кристал според зодията: БЛИЗНАЦИ - изумруд и сапфир

Близнаците са гъвкави и се адаптират лесно към всяка ситуация. Те са хора на действието и държат винаги да постигат най-добрите резултати. перфекционизмът е в кръвта им, понякога дори стигащ до крайности, които околните трудно разбират. Подходящи кристали за Близнаците са изумруд (смарагд) и сапфир, камъни, които подсилват интелигентността, помагат за комуникацията и поддържат любознателността.

БЛИЗНАЦИ - изумруд и сапфир

Кристал според зодията: РАК - перли и лунен  камък

Раците обичат дома и семейния уют. Те могат да прекарват време само със семейството вкъщи, без да им стане скучно. Консервативни са в мисленето и действията си. Подходящи за раците са перлите и лунния камък. Те им помагат да бъдат малко по-открити към света и по-решителни в отношенията си.

РАК - перли и лунен  камък

Кристал според зодията: ЛЪВ - рубин

Лъвовете са силни личности, които обичат гласът им да се чува. Те са хора на материалното, добри лидери са и са много щедри към близките си. Чувствителни са, понякога дори прекалено много, и лесно се обиждат. Подходящ камък за тях е рубинът, защото подсилва увереността им.

ЛЪВ - рубин

Кристал според зодията: ДЕВА - диамант и перидот

Девите са топли хора, с които се разговаря много лесно. Имат много развито чувство за интуиция и винаги усещат, ако някой е нечестен спрямо тях.  Подходящи камъни за тях са диамантът и перидотът, защото им помагат да мислят практично. Тези камъни стимулират наблюдателността и са пряко свързани с интуитивното мислене.

ДЕВА - диамант и перидот

Кристал според зодията: ВЕЗНИ - сапфир, ахат и лунен камък

Везните са личности на баланса. Умерени във всичко, освен ако говорим за сдържане на нервни изблици, Везните са чудесни медиатори в различни спорове. Везните с грижовни, често пъти доста срамежливи. Подходящи кристали за тях са сапфир, ахат и лунен камък, пряко свързани с баланса в живота. Те им помагат да контролират нервите си и да се отворят малко към околния свят.

ВЕЗНИ - сапфир, ахат и лунен камък

Кристал според зодията: СКОРПИОН - яспис и опал

Сдържани и уверени, Скорпионите са трудни за разбиране личности. Отстрани може да изглеждат надути, но всъщност просто имат нужда от повече време да се открият пред хората. Подходящи камъни за тях са яспис и опал, които им помагат да са по-целенасочени в намеренията си и по-независими. Те ще им дадат увереност да общуват и да се открият по-лесно към хората.

СКОРПИОН - яспис и опал

Кристал според зодията: СТРЕЛЕЦ - топаз, цитрин и перли

Стрелците са хора, които имат много ясни цели и не толкова ясни пътища, по които да вървят до целта. Изнервят се лесно и макар да не са лоши хора, често остават недоразбрани. Обичат да говорят, макар не винаги да казват правилните думи и да е възможно да засегнат някого. Подходящи камъни за зодия Стрелец са топаз, цитрин и перла, които им помагат да бъдат оптимисти и малко по-умерени и сдържани в реакциите си.

СТРЕЛЕЦ - топаз, цитрин и перли

Кристал според зодията: КОЗИРОГ - оникс, тюркоаз и рубин

Козирогът е практичен и прилага този свой принцип във всяко нещо, което върши. Представителите на тази зодия са традиционалисти и не обичат промените. Планират всяко нещо от ежедневието си, ако нямат план, са склонни да се изнервят. Подходящите камъни за тях са тюркоаз, оникс и рубин, които подкрепят практичната им страна и им помагат с емоционалната стабилност.

КОЗИРОГ - оникс, тюркоаз и рубин

Кристал според зодията: ВОДОЛЕЙ - гранат и изумруд

Водолеите са хора на действието. Никога обаче няма да ги видите да вървят по утъпкани пътеки. Те избират нетрадиционни пътища. Те са лоялни към всички около себе си и лесно се сприятеляват. Подходящи за зодия Водолей са камъните изумруд и гранат за знание, сериозност и вдъхновение.

ВОДОЛЕЙ - гранат и изумруд

Кристал според зодията: РИБИ - хелиотроп и аметист

Рибите са различната зодия в зодиака. Втори като тях няма. Те са всичко добро, събрано на едно място. Честни и кореткни са, умерени в действията и думите си. Мислят логично и действат също толкова разумно. Подходящи камъни за тях са аметистът и хелиотропът, които ги правят по-активни и им помагат да мислят по-креативно и да използват въображението си в ежедневието.

РИБИ - хелиотроп и аметист

18.11.2016

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ, СВЪРЗАНИ С КРИСТАЛИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ, КАТО КЛИКНЕТЕ НА СНИМКИТЕ ДОЛУ:

кристали за здраве и щастиефън шуй кристали

  Кристали за здраве и щастие     Кристалите според Фън Шуй

 

5 начина да използвате кристали в ежедневието си

кристали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кой е кристалът за вашата зодия?".

Още от "Загадъчно"

Високосна година

Високосна година

2012г. е не само годината на китайския дракон, но е и високосна година. Какво е характерно за календарната аномалия, какво се е случило на 29ти февруари и кои са най-разпространените поверия за високосната година?

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Гробницата на Бастет в Странджа планина

Странджа е била дом на различни религиозни култове, някои казват, че поклонници на богинята Бастет са дошли и заровили мъдростта си, именно тук.

Чудото, наречено светена вода

Чудото, наречено светена вода

Светената вода е извор на надежда за много хора, които искат да се пречистят и да се предпазят от злото, да се излекуват или да помогнат на близките си. Вижте какво трябва да знаете за чудото, наречено светена вода!