Каква зодия сте - кардинална, подвижна или неподвижна?

0 коментара0/5

Кои зодии са кардинални, подвижни и неподвижни и защо се наричат така?

Каква зодия сте - кардинална, подвижна или неподвижна?

В зависимост от отличителните си черти на характера зодиите се делят на кардинални, неподвижни (фиксирани) и подвижни.

Кардинални зодии -
ОВЕН, РАК, ВЕЗНИ, КОЗИРОГ

Те са много амбициозни, дейни, целенасочени, инициативни. Родени лидери са, обичат да доминират и трудно приемат чуждите нареждания. Много самоуверени и неотстъпчиви са, така че по-добре не влизайте в спор с тях.

Често са недоволни и неудовлетворени, независимо, че отстрани погледнато животът им изглежда хубав и пълен с успехи. Трудно се задомяват, защото нито един партньор не е перфектен за тях. А дори и да имат стабилна връзка, спъват развитието й, тъй като искат те да властват и не умеят да правят компромиси.

Неподвижни (фиксирани) зодии -
ТЕЛЕЦ, ЛЪВ, СКОРПИОН, ВОДОЛЕЙ

Те са много организирани, работливи и безкрайно упорити. Поставят си високи цели и с постоянство и търпение ги постигат. Никога не се предават. Знаят как да се радват на успехите си и, за разлика от кардиналните знаци, да бъдат доволни от тях.

Фиксираните зодии са опората в живота на останалите, умеят да сплотяват хората, действат им успокояващо и в същото време знаят как да ги забавляват. Те са източник на енергия, вдъхновение и мотивация за околните. Много отговорни са за каквото и да става въпрос.

Неподвижните знаци създават силни и стабилни връзки помежду си.

Зодиакална геометрия - задщо зодиите са подредени така? 

Добави описание

Подвижни зодии -
БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ, РИБИ

Те са много идейни, добри учители са и много магнетични за околните. Изпълнителни и добри подчинени са. Успяват лесно да се нагаждат според ситуацията. Многостранно развити личности са. С каквото и да се захванат, все им се удава. Имат нестандартно мислене и като цяло са остроумни, което им помага да вземат решения в трудни ситуации. 

Подвижните знаци са много социални, лесно завързват разговори и успяват да се внедрят във всяка компания. Дори да се превърнат в нейн център. Позитивни натури са и с усмивка приемат и лошото, и доброто, с което ги среща живота. 

30.01.2018/Ели Йорданова

Още за: зодии

Още от "Загадъчно"

Уика – модерната религия

Уика – модерната религия

Уика е религия на общуването. Уика е магия. Уика носи доброта и хармония на онези, които вярват в нея.

Куче според зодиакалния знак

Куче според зодиакалния знак

Оказва се, че всяка порода кучета, имат своя аналог при човешките зодиакални знаци.

Най-популярните суеверия

Най-популярните суеверия

Понякога дори хора, които твърдо отричат да вярват в суеверия и поличби, неволно спазват някои от тях. Защото има суеверия, които са се превърнали в навик и в част от нашия живот. Вижте кои са най-популярните суеверия и какво е тяхното значение.