Какво трябва да знаете за зодия Риби

0 коментара0/5

Кои са отличителните черти на зодия Риби, какво трябва да знаете, ако половинката ви е Риби? Вижте какво трябва да знаете за приятелите зодия Риби, за техните страхове и слабости. Какво трябва да знаете за зодия Риби

Какво трябва да знаете за зодия Риби
 © istockphoto.com

Рибите като зодия

Някои астролози наричат Рибите най-еволюиралият знак в зодиака. Символът на зодията показва освободеността на Рибите да виждат живота от всички страни, в дълбочина и да успяват да намерят смисъла не само тук и сега, но на едно по-висше ниво.

Рибите са мечтатели, хора на духовното и силно емоционални. Понякога дори ги наричат тъжния знак, защото силната им чувствителност прави трудно за тях да се впишат в обществото. Именно затова представителите на зодия Риби понякога са податливи към депресивни състояния. 

Вижте също:

Годишен хороскоп 2017 за зодия Риби >>>

Сред най-добрите качества на зодия Риби е тяхната силно изразена състрадателност и готовност за помощ. 

Любовният живот на зодия Риби

Във връзка Рибите са много романтични. Често правят малки, но много смислени жестове. Рибите не са хора на мимолетните връзки. Търсят нещо истинско у всеки от своите партньори. Рибите като партньор имат нужда да бъдат оценявани от половинката си и търсят жестове на внимание. 

Рибите обичат нежния секс и държат да се свържат емоционално с партньора си. Почитатели са на любовната игра и на целувките, винаги са внимателни към партньора и искат да удовлетворят и неговите нужди.

зодия риби , хороскоп

Кои са най-подходящите за зодия Риби?

Чувствителните и понякога нерешителни Риби имат нужда от някой, който да ги подкрепя и да отговаря на нуждата им от внимание. Имат нужда от човек, който да може да ги изведе от вътрешния свят, в който се затварят. Подходящ партньор за Рибите е Скорпионът, защото ще оцени отдадеността и ще предпазва понякога свръхчувствителните Риби.

Зодия Риби като приятели

Чувствителността на зодия Риби ги прави перфектните приятели. Те са винаги насреща, когато някой има нужда от тях. Няма да се поколебаят да помогнат, независимо от ситуацията и независимо дали това ги излага по някакъв начин на риск. Точно пълната отдаденост обаче прави Рибите лесна жертва на хора, които се възползват от тях. 

Към нови хора Рибите са винаги доста умерени и резервирани, това е техният начин да се предпазят. Трудно показват истинската си същност пред някого. 

Затова често ще видите, че представителите на зодия Риби имат около себе си предимно приятели от детството. С годините малко по-трудно установяват трайни отношения и истински приятели. 

Когато Рибите са ядосани...

Рибите са много чувствителни, но почти никога не показват емоции. Затова и рядко ще ги видите да избухват. Емоциите сдържат в себе си. Не си изкарват яда на околните, а по-скоро действат саморазрушително, като преживяват всичко вътрешно. 

Вижте също:

Защо е трудно да разберете зодия Риби? >>>

зодия риби

От какво се страхуват Рибите?

Най-големият страх на зодия Риби е конфронтацията. Избягват да влизат в спорове с когото и да било на всяка цена. 

Зодия Риби на работното място

Рибите обичат спокойното работно място, избягват професии, свързани с много стрес. В работата си са креативни и често имат интересни предложения за разнообразяване и подобрение на работния процес. 

24.02.2017/ Радослава Михайлова

 

ВИЖТЕ СЪЩО: КАКВО ОЧАКВА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА 2017-ТА. ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2017:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какво трябва да знаете за зодия Риби".

Още от "Загадъчно"

Екстрасенси, врачки, баячки...  – къде е истината?

Екстрасенси, врачки, баячки... – къде е истината?

Те всички твърдят, че притежават „дарба", нещо божествено. В периферията на официалната медицина, те по един или друг начин успяват да отстранят малките ни ежедневни болежки, но правят понякога и чудеса със сериозните заболявания,

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какъв си според месеца на раждане: Януари

Какво издава месецът на раждане за човека и какво е типично за родените през месец януари. Какъв си според месеца на раждане: Януари

Добрите и лошите месечни дни

Добрите и лошите месечни дни

Едно на друго почти всички месеци се състоят от средно 30 дни, които според наблюденията на астрономите се разделят на лоши и добри по следния начин: