Какво е първото нещо, което си казват за вас, когато разберат зодията ви?

0 коментара0/5

Всяка зодия е съвкупност от много характеристики, но една от тях е по-ярка и запомняща се от всички други. И именно тя изниква в съзнанието на хората, когато разберат коя зодията сте.

Какво е първото нещо, което си казват за вас, когато разберат зодията ви?

Вместо да анализираме какви сте според зодията ви, нека разберем как хораката около вас ви възприемат спрямо зодиакалния ви знак. И най-вероятно ще останате изненадани, дори леко обидени от това, че хората ще споменат може би една от най-лошите ви черти, която обаче въобще не е толкова типична за вас, защото се проявява в много редки случаи. Но именно тази черта е описана като характерна за зодията ви и мнозина се водят от нея като основна за вас, което понякога може дори да промени първото им впечатление за вас като човек. Само защото сте еди си коя зодия и тя не е съвместима с еди си кои зодии и за нея е характерна най-много еди си коя черта. Жалко, но в тези стереотипи за зодиите се вярва толкова силно, че ще ви отнеме време докато разубедите някого, че не сте такива, каквито хороскопът ви казва, че сте. 

Ето и какво си казват първо хората за зодиите:

Овен - "Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и винаги прави. Състезателния ви характер е толкова силен, че дразни околните. Не умеете да губите."

Добави описание

Телец - "Упоритостта, ината и сърденето ви дразнят почти всички. А в комбинация с постоянните ви претенции, капризи и наставления кое как трябва да стане сте абсолютно невъзможни."

Добави описание

Близнаци - "Вярвате, че само вие може да свършите каквото и да било идеално и никога не делегирате задължения на околните. Критериите ви са толкова високи, че са недостижими. А в същото време сте твърде нерешителни и ви отнема твърде много за време да свършите каквото и да е."

Добави описание

Рак - "Вие винаги закъснявате за срещи поне с 40 мин. И накрая може и въобще да не се появите, защото е станало късно, нямате удобен транспорт, предпочитате да си седите у дома. Ако не дойдат на крака в дома ви, най-вероятно приятелите ви въобще няма да ви видят."

Добави описание

Лъв - "Мрънкането ви е безкрайно. Страдате от постоянна липса на внимание. Искате нон-стоп някой да ви забавлява, иначе ви става скучно и ставате ужасни. А постоянните ви прищевки за нови и нови неща често затормозяват хората около вас, които просто искат да си почиват в компанията ви, което явно е невъзможно."

Добави описание

Дева - "Толкова сте педантични и суетни, че всяко едно занимание ви отнема часове. Постоянно поправяте околните, вървите подире им и подреждате и ги наставлявате за всичко."

Добави описание

Везни - "Денят ви протича на забавен каданс и вземате решения със скоростта на умиращ охлюв. Ето защо рядко някой се уговаря с вас за нещо, защото няма никаква гаранция, че ще се появите и ще свършите каквото и да било. И сте разсеяни колкото си искате."

Добави описание

Скорпион - "Хапливи, агресивни, серт, маниаци на тема секс. Още със споменаването на зодията ви хората стават крайно предпазливи с вас. Разгневи ли ви някой, сте много отмъстителни. Ето защо приятелите ви се броят на едната ви ръка."

Добави описание

Стрелец - "Бохеми, авантюристи, пътешественици. Вие сякаш не идвате от този свят, реете се в облаците и въобще не сте стъпили здраво на земята. Всичко ви омръзва много бързо - места, хора, работа, прическа, дрехи. Сякаш не знаете какво искате от живота и се стремите все към нещо, което нямате.

Добави описание

Козирог - "Вие сте скръндзите на зодиака. Освен това сте и вечно сърдити, недоволни, агресивни и готови да защитавате правата си, дори и те да не са нарушени. Винаги сте на въпреки и контра за всичко. Спорът е нещо естествено за вас. А работохолизмът ви е пословичен и особено дразнещ за близките и приятелите ви."

Добави описание

Водолей - "Вие от тази планета ли сте? Постоянно фантазирате, мечтаете, комуникирате със себе си и живеете в свой романтичен свят, в който околните нямат място, защото не са идеални за него. Ето защо оставате вечно незабелязани. Или просто ви мислят за луди."

Добави описание

Риби - "Дървените философи на зодиака. Смятате се за безгрешни и твърде умни, за да общувате с кого да е. Всички са ви скучни. Търсите постоянно развлечения и внимание. Имате нужда от широка публика. В същото време сте толкова раними, че понякога е трудно да се говори с вас откровено, без да се разплачете."

Добави описание

20.03.2018/Ели Йорданова

 

 

 

Още за: зодии

Още от "Загадъчно"

Античните символи на любовта

Античните символи на любовта

Днес първата асоциация, която хората правят, когато чуят думата любов, е сърцето. Този символ обаче не винаги е бил толкова популярен колкото е сега и през вековете, различни култури и цивилизации, са създавали свои собствени символи, които да изразяват чувството на обич и привързаност. Вижте кои са те:

Скритите послания на еротичните сънища

Скритите послания на еротичните сънища

Не бива да се боите, че често ви се присънват най-парадоксални неща, съветват специалистите. Според сексолозите започнете ли да анализирате еротичните си сънища, ще разберете какви са най-съкровените ви желания.

Грехът и съвременният свят

Грехът и съвременният свят

Още от създаването на човека, в неговата природа е заложена слабостта той да бъде изкушен. Колкото и наивна да ни звучи историята с библейското сътворение на света, Адам и Ева и тяхното прогонване от Рая, тя носи дълбоко послание.