Какъв си според рождената дата?

0 коментара0/5

Човек идва на тази земя, когато му е дошло времето. А това време никога не е случайно. Датата на раждане има силно влияние върху характера ни и някои от основните му черти. Вижте какво говори рождената дата за вас. Какъв си според рождената дата?

Какъв си според рождената дата?
Какъв си според рождената дата?

1-ви – хората, родени на 1-ви са нетърпеливи и нервни. Но пък знаят как да се наслаждават на живота. Те са амбициозни и ако успяват да сдържат нервите си, могат да бъдат много добри лидери.

2-ри – родените на 2-ри обичат да помагат на всички. Обожават животните. Големи оптимисти са. Винаги уверени в това, което правят. Често обаче пренебрегват себе си за сметка на благото на останалите.

3-ти –родените на 3-ти са креативни. Обичат да пътуват. За тях дори най-необичайната дестинация е повод за вълнение. Радват се на живота и всичко около себе си. Недостатъкът им е, че често забравят за действителността.

4-ти – родените на 4-ти обичат живота. Карат всички около тях да се усмихват. Винаги са мотивирани за нови начинания, а мотивацията им е заразителна. Слаба страна са им споровете, защото обичат да налагат мнението си.

5-ти – родените на 5-ти са хора с ясно изразен вътрешен магнетизъм. Винаги са център на внимание. Влюбват се лесно. Емоционални са, макар това често да им навлича неприятности и болка.

6–ти – родените на 6-ти са сред авантюристите в живота. Поемат рискове, дори да са необмислени. Не ходят по отъпкани пътеки. Новатори са. Много ценни приятели са.

Какъв си според рождената дата?7-ми – родените на 7-ми са стабилни и спокойни. На тях може да се разчита. Романтични, но и много раними. Родените на 7-ми са хора с висок интелектуален потенциал, но срамежливостта понякога ги спира да вървят напред

8-ми – родените на 8-ми можем да определим като непукисти, в добрия смисъл на думата. Хора, които не се изнервят лесно, не се влияят от емоциите и обичат да остават безучастни, освен ако намесата им не е напълно нужна. Фокусират се повече върху духовния аспект на живота, за сметка на материалния

9-ти – родените на 9-ти са почитатели на модното – не само за дрехи, но и за технология и знания. Винаги се интересуват, любознателни са и обичат да експериментират. Верни във връзка, те са едни от най-добрите партньори.

10-ти – родените на 10-ти изглеждат студени на пръв поглед, но всъщност са мили и грижовни. Не обичат да демонстрират чувствата си пред останалите. Артистични и креативни са.

11-ти – родените на 11-ти са шегаджии. Обичат да са в големи компании и се радват на чуждото внимание. Родените на 11-ти обичат да управляват и затова са добри лидери.

12-ти – родените на 12-ти са хора на науката. Често пренебрегват близките си за сметка на работата. Лесно се разбират с останалите, стига да им отделят време да ги опознаят.

13-ти – родените на 13-ти са мъдри. Винаги дават добри съвети, затова не се колебайте да се обърнете към тях. Могат да мотивират всеки. Обичат да демонстрират любовта и приятелството си.

14-ти – родените на 14-ти са с изявени лидерски качества. Обичат да вдъхновяват останалите и са добри мениджъри. В личен план обичат да бъдат глезени от половинката и понякога за съжаление забравят за нейните/неговите нужди.

15-ти – родените на 15-ти винаги се отличават в тълпата. Обичат да се усмихват, а смехът им е заразителен. Обичат да си поставят цели и да ги постигат. Държат на малките жестове.

16-ти – родените на 16-ти са нетърпеливи. Често се случва да избухват, дори после да съжаляват за това. Имат силно изразен инат, който обаче впрегнат правилно, ги прави пробивни.  Обичат да се грижат за половинката, но очакват същото в замяна.

17-ти – родените на 17-ти са шумни, и то не винаги в добрия смисъл на думата. Лесно се палят и обичат да накарат всички да научат за това. Обичат да флиртуват и не са верни, освен ако не са влюбени до уши в половинката.

18-ти – родените на 18-ти обичат да са сред природата. Трудно можете да ги накарате да стоят на едно място. Затова са и малко непостоянни, но всъщност да големи авантюристи.

19-ти – родените на 19-ти обичат стила и модата. Интересуват се от модните тенденции и гледат да ги следват. Хора с чувство за хумор. Обичат да се шегуват и да се шегуват с тях.

Какъв си според рождената дата?

20-ти – родените на 20-ти са винаги приятелски настроени към останалите. Лесно се приобщават в непознати компании и се разбират с всички. Недостатъкът им е, че понякога са малко повърхностни.

21-ви – родените на 21-ви живеят в настоящето и то така, все едно няма да има утре. Обичат купоните, шумните събирания. Грабят от живота с пълни шепи. Влюбват се рядко и трудно, но случи ли се веднъж, е доживот.

22-ри – родените на 22-ри са спокойни и уравновесени. Обичат да общуват с хората, но никога не скъсяват дистанцията. Прекарват свободното си време със семейството и по-рядко предпочитат компанията на приятели

23-ти – родените на 23-ти са хора с много артистични заложби. Не могат да бъдат затворени в офис и да живеят еднообразно. Държат на семейство и приятели, понякога оставят работата на заден план.

24-ти – родените на 24-ти са стабилни и отговорни хора. Обичат да са активни в ежедневието си и често се захващат с повече от една задача, дори да им е трудно понякога да се справят.

25-ти – родените на 25-ти са много дипломатични. Избягват конфликтите на всяка цена. Рядко отстояват позицията си. Щедри са и обичат да се грижат за онези, които са изпаднали в немилост.

26-ти – родените на 26-ти говорят онова, което мислят, дори понякога това да им създава главоболия. Обичат да флиртуват.

27-ми – родените на 27-ми са атрактивни и живи. Обичат да са душата на компанията и вниманието на околните ги радва. Понякога са егоисти и предпочитат собственото си добруване пред това на останалите. Дори те да са от близкия им приятелски и семеен кръг.

28-ми – родените на 28-ми обичат лукса и скъпите неща. Лоялни са както в служебен, така и в личен план. Започват връзка, само ако знаят, че ще е сериозна и ще продължи дълго

29-ти – родените на 29-ти са оптимисти. Обичат да мотивират останалите и да ги подкрепят в различни инициативи. Умеят да запазват самообладание дори в най-напечените ситуации.

30-ти – родените на 30-ти са хора, пълни със загадки. Не привличат вниманието и рядко издават подробности за себе си. Можем дори да ги определим като мистични. Винаги премислят обстойно дадено решение, преди да го вземат.
31-ви –родените на 31-ви са скромни хора. Никога няма да ги чуете да изразяват претенции. Могат и с малко, и с много. Общителни са, но само ако човекът отсреща поеме инициативата. Обичат дългите връзки само ако партньорът им поеме инициативата.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според рождената дата?".

Още от "Загадъчно"

TЕСТ: Какви са неосъзнатите ви страхове?

TЕСТ: Какви са неосъзнатите ви страхове?

Какво е първото нещо, което виждате на картинката? То показва какви са неосъзнатите ви вътрешни страхове, оказващи влияние върху живота ви.

Митарствата, през които минава душата на всеки починал

Митарствата, през които минава душата на всеки починал

Всеки един от нас в един момент от живота си се пита, какво се случва с човека след смъртта. И не получава отговор или получава. Но никой не знае дали е верният.

Летящите звезди през 2017 година

Летящите звезди през 2017 година

Летящите, или още блуждаещите, звезди са пряко свързани с философията Фън Шуй и квадрата Ло Шу и цифрите в него. Летящите звезди ви помагат да предизвикате късмета си и да се предпазите от злото.