Какъв си според месеца на раждане: Ноември

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец ноември. Какъв си според месеца на раждане: Ноември

Какъв си според месеца на раждане: Ноември
 © istockphoto.com

Родените през ноември в личен план

Родените през месец ноември са хора на идеите. Винаги можете да ги потърсите за съвет и да получите информирано мнение. Те са хората, от които можете да поличуте различна гледна точка. Те ще ви помогнат да разгледате определен проблем през различни призми.  Проницателни са.

В ежедневието си са активни. Няма да ги видите да стоят на едно място. Животът им преминава в движение и в изпълнение на задачи. Родените през ноември са целеустремени във всичко, което правят. Решат ли, постигат поставените цели. Типично за тях е никога да не се предават, да търсят алтернативни пътища.

В емоционален план са много чувствителни, но не го показват. Смели са и уверени, не се оставят странични хора и приказки да ги разколебаят. Ядосват се само ако бъдат провокирани. Дори тогава не е сигурно, че ще получите реакция от тях. Повечето емоционални процеси се случват вътре в тях и рядко има знаци, че са емоционално нестабилни.

календар, месеци

ВИЖТЕ СЪЩО:

Проверете какво

издава  вашият

месец на раждане >>>

 

В личен план родените през ноември са романтици. Обичат нежните жестове от специалния човек до себе си. Обичат силно, но е трудно да се спечели доверието им. Понякога се чувстват несигурни в партньора си. Обожават да си стоят у дома, за тях семейството у домашния уют са на първо място.

Родените през ноември са добри приятели. Може да им се има доверие. Много добри слушатели са и винаги пазят поверените им тайни. Към най-близките си приятели са търпеливи, понякога дори прекалено. Имат склонността да се товарят с чуждите проблеми и затова често близките им „злоупотребяват“, макар и неумишлено, с тях.

какъв си според месеца на раждане, ноември месец

Родените през ноември в професионален план

Родените през ноември са хора на различното мислене. Ако попаднат на правилното работно място, винаги биват високо ценени заради различната си гледна точка и любопитните идеи, които имат. Мислят и действат бързо, сработват се лесно с останалите. Винаги спазват поставените им срокове.

Няма да ги видите обаче да жертват семейството си заради работата. Не се съгласяват с некоректно отношение от работодателя и не се колебаят да потърсят правата си. В същото време обаче няма да ги видите да занемаряват задълженията на работното място. Просто успяват да постигнат баланс, за да не жертват нито работата, нито семейството си.

Родените през ноември: Негативни качества

Родените през ноември са твърдоглави хора. Понякога са твърде затворени, особено към хора, които не познават добре. Въпреки това обаче правят впечатление на много симпатични.

Понякога премислят твърде много всяка ситуация, което може да подразни околните

01.11.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Ноември".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година

Нели Колева: Нумерологичен Хороскоп по Лична година

Личната година е значима вибрация в Индивидуалната Нумерологична Прогноза. Тя дава точна характеристика за развитието на бизнес плана /работната сфера/, любовните отношения с партньора /емоционалния живот/ и здравния план - в рамките на 1 година.

Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека - 4 част

Нели Колева: Рождената дата показва характера на човека - 4 част

Нумерологията е наука, която крие много загадки и дава значение на числата

Кой е вашият покровител според часа на раждане?

Кой е вашият покровител според часа на раждане?

Твърди се, че не само датата, но и часът на раждане влияят върху формирането ни като личности. Открийте кое животно от китайския хороскоп е вашия покровител според часа, в който сте родени: