Какъв си според месеца на раждане: Март

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец март. Какъв си според месеца на раждане: Март

Какъв си според месеца на раждане: Март
Какъв си според месеца на раждане: Март © istockphoto.com

Родените през март като характер и в личен план

Родените през март са харизматични и атрактивни личности. Никога не крият чувствата си, независимо дали обичат или мразят. Честни са до болка, затова и около себе си имат малко, но добре подбрани приятели.

Понякога са твърде срамежливи и не обичат да говорят за личния си живот с никого друг, освен партньора. Обичат спокойствието и избягват конфликтите. Обожават да мечтаят и да градят планове за бъдещето. Пътуването е личната им страст. В сродната си душа търсят същото – човек, скитник по душа, който да споделя влечението им към екзотичните дестинации. Родените през март обичат вниманието и изискват от партньори си винаги да ги поставя на първо място.

Научете повече за връзката между месеца на раждане и характера на човек >>>

Родените през март са много дискретни хора. Можете да им доверите и най-съкровените си тайни. Родените през март обичат жестовете на внимание и им отвръщат подобаващо. Обичат ръчно изработените подаръци и предмети, в които подаряващият е вложил частица от себе си.

Какъв си според месеца на раждане: Март

Родените през март в професионален план

Родените през месец март не са кариеристи. Обичат спокойствието и затова рядко ще ги видите да се стремят към повишение на работното място. Макар в личен план да са хора на настроенията, никога не си позволяват да си изпускат нервите на работа.

Държат на коректността обаче и не са склонни да правят компромис с това. Ако почувстват, че не ги уважават, биха напуснали работа, без да се колебаят и да премислят, дори после да съжаляват за решението си.

Какъв си според месеца на раждане: Март

Родените през март: Негативни качества

Родените през март са хора, които се ядосват много бързо. Обидчиви са и лесно се засягат. Твърде лесно се поддават на негативните емоции и се оставят да ги завладеят напълно. Бъдете внимателни, защото ако се отнесете с неуважение към тях, могат да бъдат отмъстителни.

Родените през март са хора на настроенията и често действията им са мотивирани от моментно състояние повече, отколкото от някаква цел.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Март".

Още от "Загадъчно"

Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Нели Колева: Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Питагор, питагорейците и нумерологията твърди, че всяко събитие, явление може да бъде представено с числата от 1 до 9.

На коя древногръцка богиня отговаря вашата зодия?

На коя древногръцка богиня отговаря вашата зодия?

Коя е вашата богиня покровителка и кои специални нейни качества притежавате и вие?

Кръвната група говори

Кръвната група говори

Кажи ми кръвната си група, за да ти кажа какъв си!