Какъв си според месеца на раждане: Март

0 коментара0/5

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец март. Какъв си според месеца на раждане: Март

Какъв си според месеца на раждане: Март
Какъв си според месеца на раждане: Март © istockphoto.com

Родените през март като характер и в личен план

Родените през март са харизматични и атрактивни личности. Никога не крият чувствата си, независимо дали обичат или мразят. Честни са до болка, затова и около себе си имат малко, но добре подбрани приятели.

Понякога са твърде срамежливи и не обичат да говорят за личния си живот с никого друг, освен партньора. Обичат спокойствието и избягват конфликтите. Обожават да мечтаят и да градят планове за бъдещето. Пътуването е личната им страст. В сродната си душа търсят същото – човек, скитник по душа, който да споделя влечението им към екзотичните дестинации. Родените през март обичат вниманието и изискват от партньори си винаги да ги поставя на първо място.

Научете повече за връзката между месеца на раждане и характера на човек >>>

Родените през март са много дискретни хора. Можете да им доверите и най-съкровените си тайни. Родените през март обичат жестовете на внимание и им отвръщат подобаващо. Обичат ръчно изработените подаръци и предмети, в които подаряващият е вложил частица от себе си.

Какъв си според месеца на раждане: Март

Родените през март в професионален план

Родените през месец март не са кариеристи. Обичат спокойствието и затова рядко ще ги видите да се стремят към повишение на работното място. Макар в личен план да са хора на настроенията, никога не си позволяват да си изпускат нервите на работа.

Държат на коректността обаче и не са склонни да правят компромис с това. Ако почувстват, че не ги уважават, биха напуснали работа, без да се колебаят и да премислят, дори после да съжаляват за решението си.

Какъв си според месеца на раждане: Март

Родените през март: Негативни качества

Родените през март са хора, които се ядосват много бързо. Обидчиви са и лесно се засягат. Твърде лесно се поддават на негативните емоции и се оставят да ги завладеят напълно. Бъдете внимателни, защото ако се отнесете с неуважение към тях, могат да бъдат отмъстителни.

Родените през март са хора на настроенията и често действията им са мотивирани от моментно състояние повече, отколкото от някаква цел.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какъв си според месеца на раждане: Март".

Още от "Загадъчно"

Киприянова молитва – за разваляне на магия

Киприянова молитва – за разваляне на магия

Ако имате притеснения, че над вас тегне магия или сте засегнати от уроки, но не вярвате във врачки, опитайте Киприянова молитва. Вижте какво трябва да знаете за Киприяновата молитва.

Древният хороскоп на африканското племе Гереро

Древният хороскоп на африканското племе Гереро

Разберете кой е вашия покровител според древния хороскоп на южноафриканското племе Гереро и как може да ви помогне да откриете нещо повече за своя характер:

Рак - лак за нокти според зодията

Рак - лак за нокти според зодията

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия РАК.