Какъв е характерът ти според формата на веждите?

0 коментара0/5

Формата на веждите може да подскаже на околните много за вашата същност. Вижте какво разкрива за вашия характер формата на веждите:

Какъв е характерът ти според формата на веждите?
 © iStock

Гъсти вежди

Добави описание

Вие сте уверени в себе си и в своята привлекателност, лесно се справят с конфликтни ситуации и сте целенасочена личност. Слабо се интересувате от чуждото мнение и се стараете да се наслаждавате на живота максимално. Може да се каже, че вие сте свободолюбив тип човек.

Тънки вежди

Добави описание

Съвсем тънките вежди говорят за вродена деликатност. Вие сте човек, който не обича да се конфронтира и избягва да попада в такива ситуации. Такива хора са добронамерени и готови да изслушват.

Прави вежди

Добави описание

Веждите, които нямат изразена извивка свидетелстват за аналитичен ум и склонност към рационално мислене. Такива хора са честни и винаги казват онова, което мислят.

Вежди с висока дъга

Добави описание

Ако веждите ви са позиционирани високо над клепачите, вие сте чувствителен човек, който подбира внимателно хора, с които комуникира. На пръв поглед тези хора изглеждат егоцентрични и арогантни. Те разкриват своята истинска същност чак, когато човекът срещу тях е заслужил доверието им. Перфекционизмът и самокритиката също са характерни черти за тях.

Вежди с ниска дъга

Добави описание

Хората, чиито вежди са позиционирани ниско, са верни приятели, на които може да се разчита във всяка ситуация. Обикновено  притежават мек харкатер и умеят да изграждат сериозни, трайни отношения с хората.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вежди според формата на лицето >>>

Вежди с остра извивка

Добави описание

Остротата и големината на ъгъла, който оформят веждите говори много за човека. На първо място това означава активност във всички сфери на живота. Такива хора бързо анализират ситуацията, в която попадат и взимат решения в движение. Особено спонтанни хора, в чиято компания никога не е скучно. Освен това лидерствотое в кръвта им, тъй като умеят да вдъхновяват хората около себе си и не се страхуват да поемат отговорност.

Заоблени вежди

Добави описание

Заоблените вежди са безспорен признак на доброта и грижовност. Такива хора са готови винаги да помогнат с каквото могат без да очакват нещо в замяна.

Къси вежди

Добави описание

Внимателни към детайлите, хората с къси вежди винаги отстояват мнението си. Макар и понякога да чувстват, че им е трудно да се справят сами, не търсят помощ и знаят, че с упорит труд могат да постигнат всичко.

Издължени вежди

Добави описание

Притежателите на издължени вежди са в състояние да се справят със стресови ситуации и са много общителни. Такива ярки личности притежават неизчерпаеми вътрешни ресурси и широк спектър от интереси.

Вежди със средна дължина

Добави описание

Веждите с най-обикновена форма, които са със средна дължина и дебелина и без специфични изививки подсказват за прям характер и придържане към традиционните ценности. Вие сте човек, който не обича да драматизира и да увлича околните в своите проблеми, ето защо хората обичат вашата компания.

28.04.2017/Боряна Харлова

Още от "Загадъчно"

Щастливи предсказания

Щастливи предсказания

Предсказанията са част от митовете и легендите на нашата цивилизация, събирани и обобщени през различните епохи от различни страни.

Суперлуна на 28 септември - какво да очакваме

Супер луна на 28 септември - какво да очакваме

На 28 септември, рано сутринта, предстои да станем свидетели на Суперлуна. Освен това на тази дата ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. Комбинацията от тези две явления е по-позната като Кървава Суперлуна. Вижте дали и как ни влияе Суперлуната.

Козирогът цар на катастрофите, Девата е идеален шофьор

Козирогът цар на катастрофите, Девата е идеален шофьор

Лошото шофиране се дължи на астралната ни принадлежност според направено проучване.