Как зодиите украсяват за Коледа?

0 коментара0/5

Дали сте от зодиите, които обичат Коледа и превръщат дома си в коледна приказка? Или пък сте от крайно незаинтересованите от Коледа зодии? Вижте как зодиите украсяват за Коледа.

Как зодиите украсяват за Коледа?

Овен

Овните са много пестеливи в украсата и определено не си падат по пищните коледни декорации. Сдържани са и си падат по изисканото. Или иначе казано общо два гирлянда и две висящи червени топки от тях, коледна ароматна свещ на холната маса и една декоративна коледна възглавница на дивана отново в червено. 

Телец

Телците се палят трудно на тема Коледа, но пък започнат ли да украсяват, слагат коледна диадема с рогца и започват да се вихрят. Въображението им е голямо и всяка година успяват по различен и впечатляващ начин да украсят дома си, защото старата украса вече им е омръзнала. Обичат да си купуват всяка година по нещо ново. Особено големи фенове са на коледните лампички.

Близнаци

Близнаците са естети и педанти. Украсяват късно, но отделят много време в това коледната им украса да бъде естетически издържана цветово. Обичат тематична коледна украса - в червено и зелено, в бяло и синьо, само златно и т.н. Близнаците са грандомани и обичат обемните и внушителни коледни декорации - дебели гирлянди, обемни коледни играчки за елхата, огромен венец за входната врата, лампички навсякъде у дома.

Добави описание

Рак

Раците са романтици и това проличава дори в коледната им украса. Обичат нежните и деликатни декорации за коледа. За тях елхата и то истинската такава е задължителен елемент от коледния дух у дома. Обожават стъклените играчки за елха и ароматът на коледни сладкиши, каквито винаги има в дома им. Обичат свещите с коледна тема и аромат.

Лъв

Лъвовете все отлагат украсяването за Коледа, но когато се хванат да декорират, домът им придобива царствен вид. Обичат всичко да е изпипано до милиметър, всеки гирлянд, играчка и лампичка си имат точно опредлено място. Падат си по лъскавата коледна украса, особено в златно и сребърно. 

Дева

Девите превръщат дома си в работилницата на Дядо Коледа. Коледната украса просто се сипе отвсякъде. Тя е по прозорците, масите, дивана, стените. А Коледната им елха е за завиждане. Обичат всичко да е подредено и имайте късмета да пипнете някоя играчка от елхата или нещо друго от украсата у дома. Ще си навлечете белята.

Везни

Везните трудно се наканват да започнат да украсяват за Коледа и трудно решават кое как и къде да го сложат. Имат голям ентусиазъм да украсяват за Коледа, но повече на думи. Откъм действия им е трудно. Предпочитат да делегират тази задача на някой друг. А иначе пък много се радват, когато домът им е украсен коледно. Следващата година биха си наели коледен декоратор.

Скорпион

Скорпионите трудно се палят, но когато се наканят, превръщат дома си в коледна приказка. Влагат много идеи и различни начини, по които украсяват дома си всяка година, макар и с една и съща коледна украса. Обичат да си купуват по нещо дребничко всяка Коледа и така година след година коледната им украса може да заеме един килер.

Как празнуват Коледа различните зодии?

Добави описание

Стрелец

Коледа ли? Трябва ли да се украсява за Коледа? Стрелците не виждат голям смисъл в украсата, защото са в постоянно движение, пътуват къде ли не и им се струва по-смислено да носят коледна шапка, докато пътуват към поредната дестинация, отколкото да украсяват дома си, в който рядко се задържат. 

Козирог

Козирозите са пестеливи в коледната украса. Залагат на класическото червено и зелено и имат няколко коледни декорации, които вадят всяка година и всяка година ги прибират за следващата. Не обичат да харчат за коледна украса, но пък се радват на Коледа по свой собствен начин. За тях е достатъчно у дома да ухае на Коледа или иначе казано залагат на коелдните ястия и характерни за празника аромати.

Риби

Те са истинска фурия, когато става дума за Коледа. Украсяват още през ноември и у тях няма място, което да не е декорирано. Дори облеклото им е коледно, чашите и чиниите им са коледни, възглавници, покривки, всичко е сменено с такива, които отговарят на коледната тема. Елхата им е за завиждане. Тя заема централно място и е пищно украсена.

Водолей

Водолеите са мечтатели и романтици, които си падат по висящите от камината коледни чорапи, нежните коледни покривки, фруктиерите с плодове и елхови клонки между тях. Коледната им украса е деликатна и стилна. Определено ще ви зарази с коледен дух, без да е претрупано и натоварващо за сетивата ви.

Коледен подарък според зодията - част 1 >>>

Коледен подарък според зодията - част 2 >>>

05.12.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как зодиите украсяват за Коледа?".

Още от "Загадъчно"

Егрегор

Егрегор

Последните две години темата за тайната на успелите е широко коментирана. Да повярваш и да си повтаряш това което искаш, за да се сбъдне. Но антипод на това медийно течение е егрегорът.

Не подарявай това! - забранените подаръци

Не подарявай това! - забранените подаръци

Както за всичко друго, има и куп суеверия, свързани с подаръците. Вижте най-популярните поверия и суеверия с подаръци.

Зимен хороскоп 2015-16

Зимен хороскоп 2015-16

Какво очаква различните зодии през зимата – кой ще има проблеми и кой ще се радва на благополучие. Вижте зимен хороскоп 2015-16.