Как се справят с промяната различните зодии?

0 коментара0/5

Единствената константа в живота е промяната! Как обаче посрещат промените различните зодии? Вижте как се справят с промяната различните зодии.

Как се справят с промяната различните зодии?
 © istockphoto.com

Промяната е нещо, което съпътства ежедневието ни. Но едни виждат в нея шанс, други – заплаха. Кой обаче гледа на промяната като на шанс и кой вижда в нея най-големия си кошмар?

 

ОВЕН

Овенът е сред представителите на зодиака, които не се страхуват от промяната. Овните не мислят какви може да са плюсовете и минусите на нещо ново. Те просто крачат смело напред, готови да посрещнат промяната.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът, като типичен представител на земните зодии, има специфично отношение към промяната. Телците не се страхуват от новото, но не го и обичат. Ще направят всичко възможно, за да избегнат промяната.

 

Какво е първото нещо, което си казват за вас, когато разберат зодията ви?

Какво е първото нещо, което си казват за вас, когато разберат зодията ви?

"Всяка зодия е съвкупност от много характеристики, но една от тях е по-ярка и запомняща се от всички други. И именно тя изниква в съзнанието на хората, когато разберат коя зодията сте..."

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са типичен представител на въздушните знаци. Те приемат промяната като част от нормалния ритъм на живот. Те посрещат промяната равнодушно и са готови да се адаптират към новото постепенно, без да вдигат много шум.

 

РАК

Ракът приема всичко много присърце. Промяната се отразява зле на психиката на представителите на зодия Рак, защото те приемат всичко много емоционално. Техният начин да се справят с новото е, че много нерви. Нужно им е и много време. Ако Раците имат избор, те ще приемат промяната само когато са принудени да го направят.

промяна и зодии

ЛЪВ

Лъвът е сред най-смелите представители на зодиака. Промяната за него е шанс да върви напред и да се развива. Лъвът ентусиазирано приема всичко ново и вижда в него шанс да подобри себе си и начина си на живот.

 

ДЕВА

Девите подхождат философски към промяната. Преди да я приемат или отхвърлят, те я изучават в дълбочина. Не реагират емоционално, а много сдържано. След като преценят, че знаят всичко необходимо, приемат или отхвърлят промяната.

 

ВЕЗНИ

Везните са сред зодиите, които добре се нагаждат към промяната. В началото са недоверчиви, възможно е яростно да възроптаят срещу новото, но истината е, че ще се постараят да приемат промяната и дори да се научат да харесват различното.

 

СКОРПИОН

Скорпионите също са равнодушни към промените. За тях те са просто част от живота. Няма значение дали им харесва, или не. Те са склонни да се нагодят спрямо обстоятелствата дотолкова, доколкото им е комфортно и нито частица повече.

зодии, зодиакални знаци

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелците търсят малките промени. Те обичат да експериментират и да инициират промяната, но в зоната си на комфорта. Те вървят към новото с малки крачки, като след всяка преценяват дали им харесва или не.

 

КОЗИРОГ

Козирозите са сред представителите на зодиака, които най-трудно приемат промените. Всяко ново нещо за тях е равно на Апокалипсис. Здраво стъпили на земята, Козирозите се чувстват несигурни и често пъти изплашени от промяната.

 

<form style='display: inline;'><input width='50px' height='16px' autocomplete='off'  data-cke-saved-name='value' name='value'><button type='submit'>Ok</button><button type='cancel'>No</button></form>

Кои са най-инатливите зодии?

"Кои са най-големите инати сред зодиите и не отстъпват пред нищо и кои са по-благосклонни на компромиси. Вижте нашата класация за най-инатливите зодии..."

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са експериментатори по природа. Отворени са към новите неща и прегръщат промените при всяка отворила се възможност. Независимо дали е промяна в работата или в начина на живот, ще ги видите да посрещат с усмивка новите предизвикателства.

 

РИБИ

Рибите посрещат промените с лек вътрешен трепет. Външните им реакции са на двата полюса: от видимо вълнение до привидно спокойствие. Вътрешно обаче всичко в тях ви и кипи. Те търсят винаги позитивното в дадена промяна и подкрепят останалите, за които новото е равно на нещо лошо.

10.04.2018

Още от "Загадъчно"

Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Нели Колева: Какво не знаем за Любовната Съвместимост?

Питагор, питагорейците и нумерологията твърди, че всяко събитие, явление може да бъде представено с числата от 1 до 9.

Тайната на стиснатия юмрук

Тайната на стиснатия юмрук

Езикът на тялото често може да разкрие много тайни на човешкия характер. Така например начинът, по който свивате ръката си в юмрук може да покаже какъв човек сте. Ето как да разберете сами:

Любов, Благодарност, Признателност!(седмичен хороскоп 29-6 март)

Любов, Благодарност, Признателност!(седмичен хороскоп 29-6 март)

Хороскоп за периода от 29 февруари до 6 март, изготвен от топ астролога Татяна Янковска специално за БГНЕС