Цветовете в сънищата и тяхното значение

0 коментара0/5

Понякога в сънищата ви не присъстват хора, предмети и не се случват събития. Понякога сънищата са просто обагрени в цветове. И всеки един цвят в съня може да бъде тълкуван.

Цветовете в сънищата и тяхното значение

Бяло

Бял цвят в съня в най-общ план е добър знак - вещае любов, здраве, напредък, успехи, радост.

Черен 

цвят в съня предупреждава за опасности и премеждия, но и обещава скорошно освобождаване от тегло или мъка.

Жълт

Жълт цвят в съня е знак за ядове и похабени нерви, но също така и за успех в някаква творческа работа.

Оранжев

Оранжев цвят в съня предупреждава, че промените няма да настъпят толкова бързо, колкото ти се иска.

Лилав

цвят в съня е знак за власт, но и за интриги.

Добави описание

Вижте още:  Цвят и настроение >>>

Зелен

цвят за трева, вода, очи или дрехи в съня е благоприятен знак: за надежда, спокойствие, хармония, уют. бледозеленото покровителства новите начинания, тревистозеленото поощрява експериментите, масленозеленото закриля домошарите, а тъмнозеленото стимулира почивката и релаксацията. синьо-зеленото пък предразполага към задълбочен философски размисъл.

Син

цвят в съня показва, че ти предстои заслужена почивка, че ще възродиш надеждите си или че любим човек ще те отблъсне, ще се отчужди от тебе.

Кафяв

Цвят в съня е обещание за спокойствие и домашен уют, но също така предупреждава да не храниш напразни надежди и да не кроиш амбициозни планове.

Вижте още:  Цветоскоп - избери си цвят и виж хороскопа си за деня >>>

Добави описание

Червен

цвят в съня е знак за бурни страсти и любовни завоевания. ако носиш червени дрехи, ще научиш истина. червени предмети показват, че ти предстоят ядове и раздразнения.

Ален

Сънищата в алени цветове означават, че в реалния живот ще получите съобщение, известие за нещо или от някого. Нещо в цвят ален ако сънуваш, ще научиш дълго скривана истина. В алени дрехи ако си облечен насън, ще се посветиш изцяло на нещо или някой.

Сив

цвят в съня предсказва, че ще успееш да балансираш в трудна ситуация, ще се чувстваш самотен и пренебрегнат или ще докажеш мъдростта, зрелостта и самостоятелността си.

Още интересна информация как интуитивно да разбирате символите в сънищата си и как да направите така, че да помните посланията, които са ви изпратени през нощта. Как да отключвате сънищата си и да ги използвате, за да подобрите изцяло живота си може да намерите в практично ръководство за всички аспекти на сънуването „Сънища“ от Роуз Инсера, което може да бъде намерено в онлайн книжарница ciela.com на промоционална цена.

 

20.02.2018/Ели Йорданова

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Цветовете в сънищата и тяхното значение".

Още от "Загадъчно"

Тони Гетова: Картите Таро са огледало на вътрешния ни свят

Тони Гетова: Картите Таро са огледало на вътрешния ни свят

Интервю с Тони Гетова за тайните и мистериите на картите Таро

Нели Колева: Числото 29

Нели Колева: Числото 29

Какво означава числото 29? Каква е неговата символика? Как се отразява върху характера и живота на човека рождената дата 29-ти? Вижте пълен нумерологичен анализ на числото 29 от Нели Колева.

Как разбирате понятието „сродна душа“?

Как разбирате понятието „сродна душа“?

Някога Господ създал човека двуполов. Заради неговото непослушание, той го разделил на две половини и ги отпратил по двата края на света.