Цветовете в сънищата и тяхното значение

0 коментара0/5

Понякога в сънищата ви не присъстват хора, предмети и не се случват събития. Понякога сънищата са просто обагрени в цветове. И всеки един цвят в съня може да бъде тълкуван.

Цветовете в сънищата и тяхното значение

Бяло

Бял цвят в съня в най-общ план е добър знак - вещае любов, здраве, напредък, успехи, радост.

Черен 

цвят в съня предупреждава за опасности и премеждия, но и обещава скорошно освобождаване от тегло или мъка.

Жълт

Жълт цвят в съня е знак за ядове и похабени нерви, но също така и за успех в някаква творческа работа.

Оранжев

Оранжев цвят в съня предупреждава, че промените няма да настъпят толкова бързо, колкото ти се иска.

Лилав

цвят в съня е знак за власт, но и за интриги.

Добави описание

Вижте още:  Цвят и настроение >>>

Зелен

цвят за трева, вода, очи или дрехи в съня е благоприятен знак: за надежда, спокойствие, хармония, уют. бледозеленото покровителства новите начинания, тревистозеленото поощрява експериментите, масленозеленото закриля домошарите, а тъмнозеленото стимулира почивката и релаксацията. синьо-зеленото пък предразполага към задълбочен философски размисъл.

Син

цвят в съня показва, че ти предстои заслужена почивка, че ще възродиш надеждите си или че любим човек ще те отблъсне, ще се отчужди от тебе.

Кафяв

Цвят в съня е обещание за спокойствие и домашен уют, но също така предупреждава да не храниш напразни надежди и да не кроиш амбициозни планове.

Вижте още:  Цветоскоп - избери си цвят и виж хороскопа си за деня >>>

Добави описание

Червен

цвят в съня е знак за бурни страсти и любовни завоевания. ако носиш червени дрехи, ще научиш истина. червени предмети показват, че ти предстоят ядове и раздразнения.

Ален

Сънищата в алени цветове означават, че в реалния живот ще получите съобщение, известие за нещо или от някого. Нещо в цвят ален ако сънуваш, ще научиш дълго скривана истина. В алени дрехи ако си облечен насън, ще се посветиш изцяло на нещо или някой.

Сив

цвят в съня предсказва, че ще успееш да балансираш в трудна ситуация, ще се чувстваш самотен и пренебрегнат или ще докажеш мъдростта, зрелостта и самостоятелността си.

Още интересна информация как интуитивно да разбирате символите в сънищата си и как да направите така, че да помните посланията, които са ви изпратени през нощта. Как да отключвате сънищата си и да ги използвате, за да подобрите изцяло живота си може да намерите в практично ръководство за всички аспекти на сънуването „Сънища“ от Роуз Инсера, което може да бъде намерено в онлайн книжарница ciela.com на промоционална цена.

 

20.02.2018/Ели Йорданова

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Цветовете в сънищата и тяхното значение".

Още от "Загадъчно"

10 причини да обичаме Девите

10 причини да обичаме Девите

В живота на всеки от нас има по един човек, който е зодия Дева. Той прави живота ни по-цветен и изпълнен с емоции. Ето 10 причини, заради които обичаме Девите.

Житни кръгове

Житни кръгове

Всяка седмица в различни кътчета на света се появяват нови и нови фигури, създадени във фермерски ниви. Кой обаче създава тези т.нар. житни кръгове. Вижте някои теории по въпроса.

Леене на куршум

Леене на куршум

Когато сте изплашени и чувството на безпокойство не ви напуска, а медицината не намира логично обяснение на състоянието ви, може би вашето решение е леене на куршум. Какво представлява леенето на куршум и как помага?