Целувка според зодията

От 0 коментара0/5

Възможно ли е представителите на различните зодии да се целуват по различен начин? Ето какво показват звездите.

Целувка според зодията
Целувка според зодията

Овен - Те са страстни по природа и това се отразява и в начина им на целуване. Агресивни са и понякога дори хапят партньора си. За овните целувките по устните невинаги са достатъчни.

Телец - Представителите на тази зодия обичат дългите удоволствия и целуват с наслада, докато останат без дъх.

Близнаци - За тях целувките са като закачка. Те могат да си играят с партньора, да прекъсват целувката, да се забавляват и смеят, дори изведнъж да решат, че точно сега искат да се отдадат на други удоволствия...

Рак - Мъжете Рак са страстни и техните целувки дори могат да излязат от рамките на общоприетите норми. Раците са майстори на целуването. Дамите обаче са по-плахи.

Лъв - Представителите на тази зодия са най-разгорещени, когато става въпрос за целувките. Те обичат да се заиграват с партньора си, да го целуват дълго и продължително, понякога са агресивни, дори хапят.

Дева - Уви, целувките не са най-силната страна на Девите, но пък в ласките нямат конкуренция.

Везни -Целувките им са кратки, леки и въздушни. Нежността също трябва да се цени.

Целувка според зодиятаСкорпион - Представителите на Скорпион са страстни натури. Въпреки че се целуват добре, те често предпочитат да се отдадат на по-еротични забавления. Затова и целувките им са жарки, но кратки.

Стрелец - Представителите на тази зодия са майстори в любовта, ето защо те целуват от засада. Ако получите целувка от непознат, то със сигурност ще е от Стрелец.

Козирог -За него целувките са просто начин да разпусне и да се отдаде на малки удоволствия. Той не търси сериозни чувства, когато целува.

Водолей - Колкото и странно да звучи, но представителите на тази зодия се целуват най-малко в сравнение с останалите. Много Водолеи просто не обичат да се целуват.

Риби - За тях често първата целувка е истинско изпитание, след това обаче се пристрастяват. Целувките им са леки и кратки. Рибите рядко се притискат страстно в партньора си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Целувка според зодията".

Още от "Загадъчно"

Вярвате ли, че зодиите предначертават любовта?

Вярвате ли, че зодиите предначертават любовта?

Човешкото съзнание е изключително манипулативно, когато заговорим за зодии, партньорство и любов.

Секс поза според зодията

Секс поза според зодията

Зодиакалният знак влияе върху характера, личността и предпочитанията на човек. Той може да влияе дори върху вкусовете на всеки за секс. Вижте коя е любимата секс поза на всяка зодия.

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Можем ли по ден на раждане да определим числото 13 като кармично число?