Близнаци - лак за нокти според зодията

0 коментара0/5

Какво казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за зодия БЛИЗНАЦИ.

Близнаци - лак за нокти според зодията

Дамите от зодия Близнаци винаги мислят за хиляди неща и анализират ситуациите, в които попадат от всички възможни страни. Обичат многообразието – във всеки аспект, включително и при лака за нокти.

Често сменят цветовете и формата  на ноктите  в зависимост от настроението и нагласата. Същевременно са любопитни и винаги готови да опитат нещо ново.

Идеалната цветова комбинация за зодия Близнаци

Цветовете, които им подхождат за маникюр, са жълто, пастелно червено, нежно синьо и бяло.

Зеленият цвят също им пасва, тъй като символизира израстване – цел, към която представителите на зодията се стремят.

Радко ще  видите Близнаците с едноцветен лак. Добавяйки  декорации и рисунки, те изразяват своята индивидуалност.

 

Нашето предложение

3 съвета за перфектен маникюр за зодия Близнаци

Очарователни и шеговити, дискретни и експериментиращи (само когато са в настроение), Близнаците са трудни за разбиране. Вкусовете им към всичко, включително в продуктите за грижа за кожата, се менят често. Едно е сигурно, Близнаците са много взискателни към маникюра си.

1. Близнаците много държат на красивите ръце и затова грижата за кожата при тях винаги започва с дълбоко почистване и омекотяване. В козметичната им кутия винаги се намира подходящ  скраб за ръце и тяло, за да е кожата им винаги здрава и красива. Те харесват дискретните плодови аромати, които действат успокояващо.

2. След като почистят добре ръцете, Близнаците се грижат за оформянето на ноктите. Няма конкретна форма, която да се харесва на Близнаците, всичко зависи от настроението им. Никога не пропускат да използват основа за лак, за да запазят ноктите здрави.

3. Верни на себе си, Близнаците смятат, че няма перфектен маникюр, без красива кожа. След като маникюрът им изсъхне, те не пропускат да нанесат хидратиращ серум, който прониква в дълбочина. Предимството на серума пред другите продукти е, че помага за изглаждане на кожата отвътре навън и стимулира процесите на регенерация на клетките.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Близнаци - лак за нокти според зодията".

Още от "Загадъчно"

Странни съвпадения

Странни съвпадения

Съществуват ли съвпадения или всичко е предначертано?

Партньорът според зодията

Партньорът според зодията


Той се появява в живота ти. Красив, умен, дори загадъчен. Влюбваш се. Но има нещо, което те мъчи. Искаш да знаеш как ще протече връзката ви и какво те очаква. Прочети любовната характеристика на зодията му.

Омамори - японски амулет

Омамори - японски амулет

Омамори е японски амулет, който ви предпазва от злини и талисман, който ви носи късмет.