Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

0 коментара0/5

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Научете повече за биоритмите, както и как влияят на ежедневието ни.

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?
Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритми – начин на употреба

Биоритмите на всеки човек са 3 типа – емоционален, физически и интелектуален. Определят се най-лесно с помощта на специално създадени онлайн калкулатори.

За да се изчислят биоритмите ви за деня ви е нужна единствено датата на раждане

Всеки биоритъм има своя положителен и отрицателен цикъл, както и кулминационна точка. Когато биоритъмът има отрицателни показатели, не се чувствате добре и може да претърпите неуспехи в съответната сфера. Положителните показатели са точно обратното.

Кулминационната точка е върхът на способностите ти в съответната сфера

За всеки биоритъм има критични дни, в които може в съответната област (физическа, емоционална или интелектуална) да не се чувствате на върха на възможностите си. Когато критичните дни в на два или и трите биоритъма съвпаднат, се смята, че ви очаква тежък ден.

Как да задържите положителната енергия >>>

Числа на късмета >>>

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

  • Физически биоритъм

Физическият биоритъм е цикъл, с продължителност от 23 дни. Той определя работоспособността ви, енергичността и издръжливостта ви. В началото на физическия си цикъл вие сте по-концентрирани и по-фокусирани. Към края му се чувствате по-изморени и по-разсеяни.

  • Емоционален биоритъм

Емоционалният биоритъм е цикъл, който трае 28 дни. Логично, от него се определят емоционалната ви стабилност, чувствата и настроенията. Когато имате критичен ден на емоционалния биоритъм сте избухливи, нетърпеливи и по-малко толерантни към грешките на околните. Най-често в подобни дни усещате вътрешно напрежение, без обективна причина.

5 начина за защита от негативната енергия >>>

Ритуали за пари >>>

  • Интелектуален биоритъм

Интелектуалният биоритъм отговаря за творческите ви способности и възможността ви да възприемате нова информация. Когато показателите на интелектуалния ви биоритъм са най-добри, е най-подходящо да творите. В критичните дни ви липсва вдъхновение, разсеяни сте и не можете да се концентрирате.

Биоритми и здраве

Логично, биоритмите имат влияние върху нашето здравословно състояние, заради връзката между духа и тялото. В България още лечението на заболявания, като се вземат предвид биоритмите, още не е много разпространено. В държави като САЩ и Индия обаче това е стара практика. Някои лекари там твърдят, че, отчитайки биоритмите, могат да излекуват дори заболявания като артрит и рак. 

25.07.2014/ Радослава Михайлова

Още за: загадъчно

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Биоритми – как влияят на ежедневието ни?".

Още от "Загадъчно"

Лична година 8

Нели Колева: Тълкуване на Лична година 8

"Личната година" е вибрация (число) в нашия Нумерологичен Хороскоп. Личната година има числово изражение (числата от 1 до 9). Нумерологичната характеристика "Лична Година" има своето значение, влияние, отражение в Личния Хороскоп (Рожден Хороскоп) на всеки човек.

Как разбирате понятието „сродна душа“?

Как разбирате понятието „сродна душа“?

Някога Господ създал човека двуполов. Заради неговото непослушание, той го разделил на две половини и ги отпратил по двата края на света.

Рай

Рай

Всеки има собствена представа за отвъдното. Често е комбинация от всички религиозни представи, но може да бъде и просто едно недефинирано по-добро място.