Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

0 коментара0/5

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Научете повече за биоритмите, както и как влияят на ежедневието ни.

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?
Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритми – начин на употреба

Биоритмите на всеки човек са 3 типа – емоционален, физически и интелектуален. Определят се най-лесно с помощта на специално създадени онлайн калкулатори.

За да се изчислят биоритмите ви за деня ви е нужна единствено датата на раждане

Всеки биоритъм има своя положителен и отрицателен цикъл, както и кулминационна точка. Когато биоритъмът има отрицателни показатели, не се чувствате добре и може да претърпите неуспехи в съответната сфера. Положителните показатели са точно обратното.

Кулминационната точка е върхът на способностите ти в съответната сфера

За всеки биоритъм има критични дни, в които може в съответната област (физическа, емоционална или интелектуална) да не се чувствате на върха на възможностите си. Когато критичните дни в на два или и трите биоритъма съвпаднат, се смята, че ви очаква тежък ден.

Как да задържите положителната енергия >>>

Числа на късмета >>>

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

  • Физически биоритъм

Физическият биоритъм е цикъл, с продължителност от 23 дни. Той определя работоспособността ви, енергичността и издръжливостта ви. В началото на физическия си цикъл вие сте по-концентрирани и по-фокусирани. Към края му се чувствате по-изморени и по-разсеяни.

  • Емоционален биоритъм

Емоционалният биоритъм е цикъл, който трае 28 дни. Логично, от него се определят емоционалната ви стабилност, чувствата и настроенията. Когато имате критичен ден на емоционалния биоритъм сте избухливи, нетърпеливи и по-малко толерантни към грешките на околните. Най-често в подобни дни усещате вътрешно напрежение, без обективна причина.

5 начина за защита от негативната енергия >>>

Ритуали за пари >>>

  • Интелектуален биоритъм

Интелектуалният биоритъм отговаря за творческите ви способности и възможността ви да възприемате нова информация. Когато показателите на интелектуалния ви биоритъм са най-добри, е най-подходящо да творите. В критичните дни ви липсва вдъхновение, разсеяни сте и не можете да се концентрирате.

Биоритми и здраве

Логично, биоритмите имат влияние върху нашето здравословно състояние, заради връзката между духа и тялото. В България още лечението на заболявания, като се вземат предвид биоритмите, още не е много разпространено. В държави като САЩ и Индия обаче това е стара практика. Някои лекари там твърдят, че, отчитайки биоритмите, могат да излекуват дори заболявания като артрит и рак. 

25.07.2014/ Радослава Михайлова

Още за: загадъчно

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Биоритми – как влияят на ежедневието ни?".

Още от "Загадъчно"

Кой е Вашият цвят? – втора част

Кой е Вашият цвят? – втора част

За цветовете може да се говори много. Вашата склонност към определен цвят влияе на личните ви качества и начина ви на живот.

Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

Нели Колева: Какво говорят числата в бюлетините?

Числата в нумерологията ни разкриват конкретни послания и ни дават информация. В числата се крият отговорите на всички мистерии и загадки.

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашен любимец според зодията - част 1

Домашният любимец е смел избор за подарък. Често изборът не е само между куче и коте. Как обаче да изберем перфектният домашен любимец? Някои вярват, че има връзка межу зодията ни и животните, които харесваме. Вижте кои домашни любимци за коя зодия са подходящи.